2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sevracığım çok sevindim testinin ii çıkmasına. Oğluşunu da tebrik ederim, sanırım oğlanlar çoğunlukta gidiyor. Ama kızlar da gelsin, gelin lazım

günaydın kızlarr cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın ALlah sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin SEVRA cım çok geçmiş olsun

Sevracığım çok sevindim testinin ii çıkmasına. Oğluşunu da tebrik ederim, sanırım oğlanlar çoğunlukta gidiyor. Ama kızlar da gelsin, gelin lazım

sizin oğlanlar evde kalıcak bak dmedi deme 2010 yılı erkek yılı siz şimdiden oğluşlarınıza kız bulun laelaelaelaelae

günaydın arkadaşlar.
ne güzel cinsiyetler belli oluyor tek tek.bende çok merak ediyorum.
ama randevum önümüzdeki haftasonu daha.az daha sabır gerekecek

kamerayla beraber bayılmazsa iyi adamcağız kaydirigubbakcemile3 bende çok istiyorum eşimin doğumsa girmesini bakalım inşallah herşey normal gider ve eşimde doğumda yanımda olur bende zor ikna ettim zaten :)

bence eslerimizin doguma girmeleri güzel tabi o anları onlarında yasamaları acısından ama birde diger bir yonü var isin ben esimin beni o halimle gormesini pekte istemem doğumdan sonra illaki o sahne aklına gelebilir insanin yani iyi oldugu kadar kotü yanlarıda var bence

bu gece de çok kötü rüyalar gördüm.
ilkinde kocam başkasını bulmuş geziyorduklava:
ikincisinde ise tuvalete idiyorum bakıyorum kan geliyor ve bebeğimi düşürüyordum
resmen acıların kadını bergen oldum gece gece. rüyası bile yetiyor sinir bozmaya

hayırdır insallah ama kan rüyayı bozar derler

aman allah korusun yaaa.. üstün açık kalmış senin dün gece kaydirigubbakcemile3

aaa ama o kadar günaydın dedim kimse bana günaydın demedi ben gidiyorum

:roflol: :roflol: :roflol:

hayır olsun diyelim de hayır olsun canım.bende çok ve garip garip rüyalar görüyorum.hamileliğe bağlıyorum.

günayddııınnnnnnn.ne olur gitme yaaa.küsme küsmeeee :gitme:

canikom bende gidecek göz var mı bak bi bakayım..

gerçi göremiyon gözlerimi ama kaydirigubbakcemile3

ben öyle şeyler yapmamm.. şaka yaptıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…