2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şakamı hamiş hamiş onumu izlettirecek sana :)))

evet ama ben kendimi bildim bileli hep üşür ayaklarım neden sordun cnm

erkek bebekte hem çok baş ağrısı olur hemde ayaklar çok üşür ben bunları yaşadım o yüzden yarın tam 16 haftalık oluyoz bilmem ben hissediyom annemde bizi erkenden hissetmiş kanındayken

erkek bebekte hem çok baş ağrısı olur hemde ayaklar çok üşür ben bunları yaşadım o yüzden yarın tam 16 haftalık oluyoz bilmem ben hissediyom annemde bizi erkenden hissetmiş kanındayken

zaten daha önce konuşmuştuk senle hemen hemen aynı şeyleri geçirmişiz diyorum ki bi erkek daha mı geliyo yoksagamyoncuiremsu

evet ne kadar hissedilmez densede bende hissediyorum arada .demek yanlız ben değilmişim başağrısı yaşayan belki hamilelikte orataya çıkan bi tansiyon problemimi acaba diye düşünmüştüm bende çünki başımın bi tarafında ve şiddetli girip çıkıyor ağrılar berket kısa sürüyor ve herzaman olmuyor

valla benim bazen öle ağrıyo ki ensem falan yanıyo minoset falan kesmiyo yeni bi formul buldum çok doğal elmayı közleyip bi eşarpa koyup başıma bağlıyorum ancak öle geçiyo:)

erkek kız hiç farketmez yeterki sağlıklı ve hayırlı bi evlat olsun bende halhazırda ikisindende yok zaten kaydirigubbakcemile3 ama banda erkek bebeğim olucakmış gibime gelior kaynanam çok kız çocuğu istiyor eşimde hayalleri suya gömülcek 27sinde bende nasıl bu kadar eminsem :)) anneyimya hissediyorumm

kaydirigubbakcemile3

bizde dün ense kalınlığımıza baktırdık çok şükür iyi dedi doktor ama ikili test yapmadı gerek görmedi heralde diye düşünüyorum sizce?

huzeyfe esssraa, sinem26, tatli_cadi_61 4 kayıtlı kullanıcı ve 2 misafir hu huuuuuuuuuuuuu
nerdesiniz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

kızlar doğum şeklinizi düşünüyormusunuz biraz erken ama hoş ben hamile kalmadan kararımı verdim ama :)

benim karaciğerimde problem var zeyhat, sezeryan olacak gözüyle bakıyoruz da Allah neler gösterecek bilinmez tabii... sağlıklı olsunlar da

bede sezerayn istiyorum çok panik bir insanım asla normal dğum yapamam herşeyi berbat edebilrim yolunda olsa bile

kızlar kimse yokmu bişey soracağım benim sağ kasığım atıyor zonkluyor gibi atarkende hafiften ağrıyor gbi sizdede oluyormu bu akşam belki 10 kere olmuştur böyle 5 6 kere ağrıyarak atıyor duruyor inşallah normaldir

bnmde kasıklarımda bazen agrı oluyor..hamileliktendir hemen korkma..

inşalalh öyledir canım çünkü ilk kez böyle bişey hissediyorum düşük riskimde bile böyle kasık ağrısı hissetmmeiştim

Kızlar selam herkese..Kızım olacakmış bugün öğrendim.Benim için fark etmezdi daha ilk bebeğim ama eşim çok istiyordu kız olmasını.Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar versin hepinizi öptüm kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…