2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amniyosentez yapılmıyormu
benimde aynıydı 2li testim riskli çıktı 3lü test sonra amniyo olacak dedi
bende hiç istemiyorum

valla benim ikilim temiz çıktı direk 4 lü tarama dedi. zaten emin olmak için yapılıyor bak sanada eminim 4 lü yapmazz benimde 2 li de sorun olsaydı 3 lü isterdi

iyi akşamlar kızllar beli ağrıyan varmı belim çok ağrıyo normalmidir kiiii bide ara ara karnıma ağrılar giriyoo

özbek gördüm şimdi.. doğan tıp merkezine gidebilirsin. iyidir oranın doktorları.. beylikdüzünde doğan tıp merkezi..
444 0 911 numaraları oradan ayrıntılı öğrenebilirsin..
modern ve güzel bir yerdir.

valla benimki ya bana naz yaptı yada canı çikolata falan istedi neyapayım bende dayandım çikolataya ama sonunda ben kazandım ya ohh :teytey:

ikili teste gitmeden önce çok tedirgindim ya dönmezse ya hareket etmezse nasıl bakıcak doktor dedim alltan muyane olayınada fazla sıcak bakmadığımdan endişeliydim ama gittiğimiz gibi 5 dakka geçmedi bi oraya zıpladı bi buaraya doktor bi ara dondurdu ekranı yakaladı görüntüyü adamda şaşırmıştır bu ne hareket yaw diye :1shok: bakalım 27sinde cinsiyetini öğrenicez inşallah ozmanda zorluk çıkarmazsa bize iyi bu arada benim bebeğim ALLAH nasip ederse ikizler olucak hepimizin aynımı merak ettim :CüvCüv:

ya bu ilk sayfaya bebeğimin cinsiyetini yazmak istiyorum ben nasıl yapcam bilen varmıııı

valla benimki bana mahsus yaptı normalde benimkide çok hareketli ama bugün yerinden pek kıpırdayası yoktu beyefendinin

hazıranın guzel annelerı..
masallah cınsıyetler bellı olmaya baslamıshihoyyyt
dun bende cok sukur ense kalınlıgına
burun yapısına bakıldı hersey normal cıktı..
benım dr ıkılı testı gerek gormuyor ense kalınlıgı normal cıktı dıye.
3 lu test yapcam dedı.zemuszemus
cınsıyetınede sımdılık erkege benzıyor yapı olrak dedı..
bacaklar acık oturuyorduda :kedi:

şuan aynısını bende yaşıyorummmm canım bel ve kasıklarım ağrıyorrr

evet kasık ağrısı oluyor kasık ağrsından ziyade bende şiddetli baş arası oluyor.normalde çok başağrısı yaşayan birirsi değilim ama hormonlardan olsa gerek diyorum fakat doktorumuzda paylaşmamızda yarar var diyorum

kızlar ben cıkıyomm.. kociş gelmişş...
özbekk seni bizim hastaneye de çağırırım da uzak kalıyo sana..
neyse öpüyorum kızlar..

aksam testere 6 yı izlicez diyen kocamı bi dövüp gelirim akşama herhalde delikafadulden

kız ayaklarında çok üşüyo mu senin

evett yaa du bakalım önümüzde daha zaman var her geçen gün başka şikayetlermiz çıkmaz inş özellikle karının şişmesiyle nefes sorunu yaşanıyormuş inş bende olmaz bende panik atak varr kabusa döner hayatımmsenağlama

valla benimki bana mahsus yaptı normalde benimkide çok hareketli ama bugün yerinden pek kıpırdayası yoktu beyefendinin

Canım anlayabiliyomuusn hareketlerini normalde sen bazen ben karnımda garip sesler geliyor acaba diyorum bebişin seslerimi
kaydirigubbakcemile3

Canım anlayabiliyomuusn hareketlerini normalde sen bazen ben karnımda garip sesler geliyor acaba diyorum bebişin seslerimi
kaydirigubbakcemile3

anlıyom bazen bi yerden bi yere geçiyo birden o zaman ama senin duyduğun sesler sanki bana biraz karnındaki gazın sesi gibi geldi:)

baş ağrısı ara ara oluyo parol içiyommmmm
bel ağrısına acep krem falan sürsem bebeğe zarar verirmikkii kızlar

viks sürebilirsinn bence ama yinede tam emin olmak lazımmmmm ben geçengün zehirlandik ıstıfra etmekden vucudum kasıldı sürdüm iyi geldi ılık duşdan sonra sürmek ama yinede tam emin olmak lazımm

ben o nefes problemini şimdiden yaşıyorum burnudam ameliyat olmuştum kıkırdakları aldılar ama hala nefes alıp vermekte ara ara problem yaşıyorum tabi ilerleyen zamanlarda hem kilo hem nefes darlığı nasıl olur bilemiiyorum bebeğim sağlıklı olsunda inşallah gerisi problem değil :Saruboceq:

anlıyom bazen bi yerden bi yere geçiyo birden o zaman ama senin duyduğun sesler sanki bana biraz karnındaki gazın sesi gibi geldi:)

ehhehehe olabilir ama senin kaç haftalıkki sen nasıl anlayabiliyosun ufacık şeyin ordan oraya geçtiğini 5 aylık olmadan farketdilmeniz olanaksız yazıyor bütün kaynaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…