evet normal yağlı süt içiyorum, bana hala hazırda kilo yapmadı canım
ayrıcak mecbur içiyorum süt ve meyve suyu üreten bir firmada çalışıyorum
her ay istihkak olarak 4 litre süt ve 4 litre meyve suyu verince sütü dışarıdan
almama fırsat kalmıyor zaten dışardan alsam ayıp olur galibakaydirigubbakcemile3
marketlerde günlük var bide eskilerde şişe süt vardııı geçen bakkalda gördümmm
ben süt üreten bir firmada çalışıyorum canım hiç öle bişey yok bizim firmada ilk defa duydum senden böle bişeyi süt tozu diye,süt konusunda birşey söylemek istiyorum. Uzun ömürlü kutu sütler, aslında sulandırılmış süt tozu, böyle uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden mutlaka günlük süt için.
evett çok değişik bi resim ama dimii:)
hoşbuldum canım benim zekai tahir burak hastanesinden serdar oğuz nenehatunda kendi yeri ultrasona bi orda giriorum tahlilde falan hastaneye gidiorum:) ama çok tatlı bi dr ben çok sewiorum
sen kime gidiosun?
ya bende geçen gün insanın poposu ağrırmı yaa die şikayet etmiştim normalmiş demekki kaydirigubbakcemile3
hiç dikkat etmemişim o zaman, bi bakim ben
kızlar milupa gibi numune gönderen başka siteler ürünler varmı
bakalım bende üye oldm şimdi gelir inşallah bişiler:)
canım özel sağlık sigortan varsa rutin kontrollerinde git ama drla konuş testler için
daha uygun bir yerler araştırcam diye ben de özel kliniğe gidiyorum ama drum tahliller
için yer önermişti kendi çalıştığı yer çok pahalı geiyo bana orası o yüzden bende abimin çalıştığı hastanede yaptırıyorum testleri e birde kardeş den dr indirimi alıyorum daha ii oluyoo...
iyide canım hamilelerin vurulması gereken tatanoz aşısı var 20 ve 24 haftaalrda onu zamanında vurulman lazımm
senin cinsiyet belli miydi esmer
hiç süt almadım dışardan ben yaa, ama bizim süt şuan insertte tansaş da 1,69kız ben 4 litre sütü 4,5 haftada bitiriyorum yetmezki o... zaten günlük sütü bulamam nerden bulcamki.. bu arada sütler ne kadar pahalı yaa litresi 2 lira kafamçokkarıştı
ben de zekai tahirin doktoru tülin özdener'e gidiyorum canım..aşı oldun mu? doktor bana ol diyor. hastanenin de ortak kararıymış zaten..olmamayı düşünüyordum hep ama haberleri okuyunca çok moralim bozuluyor.Ölenlerden 30 a yakını hamileymiş.doktor hamileler bu hastalığı çok ağır geçiriyor diyorlar..çok kafam karışık yaa..
var ama hangi siteler araştırmak lazım. bende eve gidince bakarım başka tırtıklayabileceğimiz neler var diye delikafadulden
üye olun tabi. zaten haziran analarının hepsi üye olsa milupa batar 2 günde kaydirigubbakcemile3
Prima göndermiyo ben denedim haberiniz olsunnnnvar ama hangi siteler araştırmak lazım. bende eve gidince bakarım başka tırtıklayabileceğimiz neler var diye delikafadulden
üye olun tabi. zaten haziran analarının hepsi üye olsa milupa batar 2 günde kaydirigubbakcemile3
hangisi kızzkaydirigubbakcemile3kızlaaaar sömürebileceğimiz bi site daha bulduuuummmmmmkaydirigubbakcemile3
haydi kızlar hücuuuuuuummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?