2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız ben 4 litre sütü 4,5 haftada bitiriyorum yetmezki o... zaten günlük sütü bulamam nerden bulcamki.. bu arada sütler ne kadar pahalı yaa litresi 2 lira kafamçokkarıştı

Bana da kayıt olduğum ilk hafta geldi. Kızım Cd yi her gün izlemek istiyor. Bebek bakımını anlatıyor. :ecrin_bebek:

süt konusunda birşey söylemek istiyorum. Uzun ömürlü kutu sütler, aslında sulandırılmış süt tozu, böyle uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden mutlaka günlük süt için.
ben süt üreten bir firmada çalışıyorum canım hiç öle bişey yok bizim firmada ilk defa duydum senden böle bişeyi süt tozu diye,
ama günlük süt içmek her zaman daha faydalıdır doğrusun bu konuda ama açık süt almak da çok sakıncalı...

ben de zekai tahirin doktoru tülin özdener'e gidiyorum canım..aşı oldun mu? doktor bana ol diyor. hastanenin de ortak kararıymış zaten..olmamayı düşünüyordum hep ama haberleri okuyunca çok moralim bozuluyor.Ölenlerden 30 a yakını hamileymiş.doktor hamileler bu hastalığı çok ağır geçiriyor diyorlar..çok kafam karışık yaa..

hiç dikkat etmemişim o zaman, bi bakim ben

kızlar milupa gibi numune gönderen başka siteler ürünler varmı

var ama hangi siteler araştırmak lazım. bende eve gidince bakarım başka tırtıklayabileceğimiz neler var diye delikafadulden

bakalım bende üye oldm şimdi gelir inşallah bişiler:)

üye olun tabi. zaten haziran analarının hepsi üye olsa milupa batar 2 günde kaydirigubbakcemile3

Evet, bi konuşayım ben doktorumla

kızlar merhaba.Burası haziranda doğum bekleyenlerın yerı olduğu için yazdım.benimde doğum haziranda inş.Hepimize bebişlerimizle sağlıklı günler
Buarada bende milupaya üye olmuştum meraktan. ama hediye gondermezler dıye duşunuyodum ama çabuk geldı urunler. Hatta benım adresımı bulamayınca cep telden arayıp ayrıntılı adres tarıfı sordular.ben nasıl olsa gondermezler dıye adresı yarım yamalak yazmıştım ama şaşırttılar gerçekten.bence gelmeyen arkadaşlarda farklı bi durum vardır. Kontrol edin bence

senin cinsiyet belli miydi esmer

yok canım ya belli olmadı daha
geçen hafta gittim doktor erkeğe benziyor dedi ama
tam belli olmuyor birdahakine net belli olur dedi
randevum 25 inde sabırsızlıkla bekliyorum
bir oğlum var bakalım bu ne olcak
sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

kız ben 4 litre sütü 4,5 haftada bitiriyorum yetmezki o... zaten günlük sütü bulamam nerden bulcamki.. bu arada sütler ne kadar pahalı yaa litresi 2 lira kafamçokkarıştı
hiç süt almadım dışardan ben yaa, ama bizim süt şuan insertte tansaş da 1,69
normalde de süt fiyatları 1,75 üstü piyasa böle maaleseff

Son düzenleme:

canım wala dr um bişi demedi bana sorarım olmadı telf.da bugün bakalım ben bi grip atlattım çok şükür bayram tatiline geldide dinlenerek atlattım :sinifsinif:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlaaaar sömürebileceğimiz bi site daha bulduuuummmmmmkaydirigubbakcemile3

Prima göndermiyo ben denedim haberiniz olsunnnn
öyle numune gönderimli çalışma sistemleri yokmuşşş :umursamaz:

Kızlar mülupanın sitesindeki üyeliğimi iptal edip, tekrar üye oldum. Bildirimlerde, "bebeğiniz 6 aylık olduktan sonra gönderim yapılacaktır" diyor. siz bebeğinizin beklene doğum tarihini girdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…