kaydirigubbakcemile3evet çok international bir hastane orasııııı, ondandırrrrrrrrrHemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital
günaydınlarrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
bende Allah izin verirse haziran annesi olucam :)
ikili testi bende yaptırdım devlet hastanesinde para ödemedim dr umun hastanesi idi sizler özelemi gidiosunuz?
dün sonuçları aldım bugün faxlicam dr uma bakalım ne dicek Allahım hayırlısıyla kötü bi sonuç çıkmaz inşallah :Saruboceq:
ben şu an hiç ilaç kullnmıorum dr um ne derse onunla devam edicem oyy çok heyecanlıyım...
benizde şehir dışı gibi vallaaa, dr gitmek için bile full izinli oluyorum geri dönmem imkansız oluyor otobüs yok bizim buraya, takside 25-30 tl tutuyoooo
dün akşam üstü iş yoğunluğumdan arayamadım 1 saat daha geçsin tekrar arıycam canım haber veriririm...ukla arkadasın nasıl oldu mrk ettım varmı bi gelişme?
hoş geldin canım aramıza
inşallah iyidir sonuçlarınızz
bencede parasız olmalı ama dediğin gibi devlet hastanesine gitmem için 1 gün beklemem lazım
zaten işyerinden zor izin alıyorum, nasıl gideyim devlet hastanesine. mecburen paraları veriyoruz
bizi bu hale getirenler utansın ne diyim
ya bir susun ya
anacım allah ne çene vermiş be
ulan geçmişi okuyum dedim
ben okudukça öbür taraftan sayfalar da artmaya başladı
neyse allah muhabbetinizi arttırsın
ha bua arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn
hayatımda sizler yokken çok büyük bir boşluk olacak o kesinnn ama bebişlerimiz olacak Allahın izniyleeee, azcık toparlanıncada buluşuruz yineeeopuyorumnanaktanbebekler doğunca buraya da böyle sık giremeyeceğiz.
artık bol bol özleriz biribirimizi
ya ben 3 gündür süt felan içmiyorum, hatta eşim hadi süt saati d,iyorrr ben içemem yaaa deyip kaytarıyorum midem ağrıyor midem bulanıyor felan deyip yalan söylüyorum halbuki çok tiksiniyorummm, hep içmemek için uyukluyo numarası yapıp yatağa gidiyorum yatır beni diyorum o da o ara unutuyo süt olayınımirmirmirmir
ben niyeyse hiç bu konuda kaygılanmıyorummmmkızlar bizi önümüzdeki aylarda neler bekliyorr acabaaaaa kafamda hep soru işaretleri,?????????ben nasıl çocuk bakcammm ya düşürürsem off korkuyorummmm
Bana da yemeklerden 2 saat sonra iç, sütle içme, süt demiri bağlar dedi. Ama mümkünse portakal suyu ile falan iç, C vitamini demir emilimine yardımcı olur dedi
haziran anaları topiği değil kara delik mübarek ,ucu bucağı yok
bu arada milupadan kargom geldi şimdi.
açıp bakayım ne göndermişler
benim tam günündeymiş canım drum öle söyledi pazartesi kontrolümde....ukla bizim haftalar aynı görünüyo ama benimkisi aslında 1 hafta daha ileride ultrasona göre...
Hiç düşünmemiştim ki, evlenmeden önce de oraya kontrole gidiyordum, evlendikten sonra da rutin kontroller orda yapıldı, hamle kalmak için de orada tedavi gördüm, hamile kalınca da devam ederim diye düşündüm ama olmayacak. Bir de sağlık sigortam şimdiye kadar olanı karşıladı ama ne yazıkki 2li testimi hiçbir açıklama yapmadan reddetti.kaydirigubbakcemile3evet çok international bir hastane orasııııı, ondandırrrrrrrrr
kızzz başka hastanemi yok yaww niye aramadın önceden
ben tüm hastaneleri aradım tek tek valla fiyatına göre
hatta herkes şahittir size liste bile yaptım yawww:mymeka:
Kızlar sağlık ocakları haftasonu açık mı?
canım neden yıllık iznini ve 6 aylık ücretsiz izninide kullandıktan sonra işten ayrılmıyorsun ??? yıllık izindeyken ssk nı yatırıyorlar, 6 aylık ücretsiz izindeykende geriye dönük sonradan paranı isteğe bağlı o 6 ayı ödeyebiliyorsun hemde kıdemin işliyor bir 6 ay daha fazla ücret alıyorsun işten ayrılırken kıdem tazminatındaaahazır konu açılmışken bende çalışıyorumm benim düşüncem nisanda doğumi znime ayrılcamm ağustoda iznmi bitcem kismetse ama ben işe dönmücem yani ağustos sonunda işi bırakcam yinede ödenek almaya hak edermiyim yani hakkım almadan çıkmam zatennn gerçi biz doğum iznine ayrıldığımız günden itibaren onlara hiç bir masrafımız olmuyormuşş sskmızı bile yatırmalarnıa gerek kalmıyormuşş dimi tam bir bilgin varsa yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?