2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebişi bırakıp işe gitmek benimde şimdiden kabusum olmuş durumda.Teyzemler işyerime çok yakın oturuyor.Eşime dedim her sabah annemle bebişi teyzeme bırakırız (en azından haftada üç gün) ben öğlenleri giderim yada iş müsait olunca bi koşu gider görürüm diye ama benim kociş bana deli muamelesi yaptı her sabah bebişi sıcak yatağından alıp karşıya geçiremezmişiz Bende dedim o zaman kıy paraya etiler - levent tarafına taşınalım ama onuda es geçti tabi

ya bir susun ya
anacım allah ne çene vermiş be
ulan geçmişi okuyum dedim
ben okudukça öbür taraftan sayfalar da artmaya başladı
neyse allah muhabbetinizi arttırsın

ha bua arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn

Hemen değiştirmem gereken yoksa çocuğumun doğduktan sonra donsuz gezeceği bir yer demek ki .
International Hospital
kaydirigubbakcemile3evet çok international bir hastane orasııııı, ondandırrrrrrrrr
kızzz başka hastanemi yok yaww niye aramadın önceden
ben tüm hastaneleri aradım tek tek valla fiyatına göre
hatta herkes şahittir size liste bile yaptım yawww:mymeka:

hoş geldin canım aramıza
inşallah iyidir sonuçlarınızz

benizde şehir dışı gibi vallaaa, dr gitmek için bile full izinli oluyorum geri dönmem imkansız oluyor otobüs yok bizim buraya, takside 25-30 tl tutuyoooo

Aaa uklacığım senin iş ne tarafta? benimki nerdeyse Edirne sınırında (Beylikdüzü)

devlet hastanelerinin kadın doğum bölümleri çok kalabalık oluyor
evlenmeden önce rutin kontrol ve bazı soracak sorularım vardı
sabah erkenden gittim
bi baktım karnı burnunda hatunlar tüm bekleme salonunu doldurmuşlar bile, bi saate yakın doktoru bekledik, sonra doktor geldi hurraaa hepsi peşinden sıra mücadelesi
sonra beklemeden çıktım özele gittim,
şuan hiç düşünemiyorum bu halimde o ortamda sıra beklemeyi
zaten sırf o yüzden 1 sene öncesinden sigorta yaptırdık

ya bir susun ya
anacım allah ne çene vermiş be
ulan geçmişi okuyum dedim
ben okudukça öbür taraftan sayfalar da artmaya başladı
neyse allah muhabbetinizi arttırsın

ha bua arada günaydınnnnnnnnnnnnnnn

haziran anaları topiği değil kara delik mübarek ,ucu bucağı yok
bu arada milupadan kargom geldi şimdi.
açıp bakayım ne göndermişler

Son düzenleme:
bebekler doğunca buraya da böyle sık giremeyeceğiz.
artık bol bol özleriz biribirimizi
hayatımda sizler yokken çok büyük bir boşluk olacak o kesinnn ama bebişlerimiz olacak Allahın izniyleeee, azcık toparlanıncada buluşuruz yineeeopuyorumnanaktan

normal yağlı sütmü içiyorsunuz siz
çok kilo yapıyor diye duydum ben
evde bi düzine var onlar bitsinakannehir
yarım yağlı alacam ben

kızlar bizi önümüzdeki aylarda neler bekliyorr acabaaaaa kafamda hep soru işaretleri,?????????ben nasıl çocuk bakcammm ya düşürürsem off korkuyorummmm
ben niyeyse hiç bu konuda kaygılanmıyorummmm
ilk bebeğim olacak ama 2 yeğenimde pek bi deneyimliyim 1 yaşına kadar benim yanımdaydı çünküüü

haziran anaları topiği değil kara delik mübarek ,ucu bucağı yok
bu arada milupadan kargom geldi şimdi.
açıp bakayım ne göndermişler

enee hihoyyyt
benimki ne zaman gelir acaba
sen ne zaman üye olmuştun, bide mail atacam diyordun attın mı

Hiç düşünmemiştim ki, evlenmeden önce de oraya kontrole gidiyordum, evlendikten sonra da rutin kontroller orda yapıldı, hamle kalmak için de orada tedavi gördüm, hamile kalınca da devam ederim diye düşündüm ama olmayacak. Bir de sağlık sigortam şimdiye kadar olanı karşıladı ama ne yazıkki 2li testimi hiçbir açıklama yapmadan reddetti.

süt konusunda birşey söylemek istiyorum. Uzun ömürlü kutu sütler, aslında sulandırılmış süt tozu, böyle uzun ömürlü oluyorlar. o yüzden mutlaka günlük süt için.

canım neden yıllık iznini ve 6 aylık ücretsiz izninide kullandıktan sonra işten ayrılmıyorsun ??? yıllık izindeyken ssk nı yatırıyorlar, 6 aylık ücretsiz izindeykende geriye dönük sonradan paranı isteğe bağlı o 6 ayı ödeyebiliyorsun hemde kıdemin işliyor bir 6 ay daha fazla ücret alıyorsun işten ayrılırken kıdem tazminatındaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…