2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 15 haziran benim kismetsee doğum bugünü saymazsak 179 gün varr artık kafayı dedim ne iş düşnüyorum nede başka birşey nasıl geçecek 179 gün ((((

:roflol:baktık bişey yapamıyoruz bizde örüg yaparız toka takarızz:roflol:

ıyyy iğrenç yaaa.. ben küçükken denizde kadının birinde görmüştüm gerçekten turistti yanlardan çıkarmış biraz uzundu örgü yapmış ucuna da boncuk takmıştı

Bence şimdiden güvenilir bir kadınla anlaşın eve gelsin diye, eğer siz kuaföre gidemiyorsanız

şuan kardeşim ve annemle güzellik merkezi işletiyoruz ama ben açamam yaaaaalmaz:

ıyyy iğrenç yaaa.. ben küçükken denizde kadının birinde görmüştüm gerçekten turistti yanlardan çıkarmış biraz uzundu örgü yapmış ucuna da boncuk takmıştı

:roflol:mavi boncuk takta gel gören maşallah desin:roflol:

yufff o kadınaa zaten tüm pisliklikleri onlar getiryorrrr

daemon hoşgeldin....canımcım şu listeyi bir ara doğum tarihine göre sıralasan diyorum...çok karışık böyle....

Benim de babam askerdi(emekli şimdi) bilirim o durumları. Düğününe eşsiz katılan tanıdıklarım var benim zor meslek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…