2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herobaby yolunu bulmuş üye olurken sürekli

E-posta adresiyle sisteme kayıtlı bir üye mevcuttur.

diyor...
kaç tane adres denenmeme rağmen...

hero baby i KINIYORUZÇok üzgünüm çoook

yaaa kızlar belki tuhaf olcak ama biz karnımız şiştikçe genel temizliğimizi nasıl yapcaz

ilk hamileliğimde hep ağdaya taşınmıştım ben. dr bi sakıncası yok demişti ama bu sefer canım daha bi tatlı gidesim gelmiyo.

karnım büyüdüğünde dr'a sormuştum ağdaya gidicem sakıncası var mı diye. sakıncası yok ama o acıya değer mi dedi. naapiyim göremiyorum dedim. eşin yapsın dedi ben de yok artık dedim (içimden tabi). paşa paşa gittim ağdaya. hatta doğumdan sadece birkaç gün önce bile gitmiştim.

bi listemizi yapmadın şöle çarşaf çarşaf daemon küsüm sana ben:umursamaz:

NASI YA SENI EKLEMEMISMIYIM LISTEYEE

daemon hoşgeldin bebişin gösterdimi

salı gunu gıdıcem cnm uclu test ıcın ıo zamana artık ama hıc umudum yok:umursamaz:

daemon hoşgeldin....canımcım şu listeyi bir ara doğum tarihine göre sıralasan diyorum...çok karışık böyle....

yapıcam yapıcam vallahıde bıllahıde yapıcammm

kızlar göbek deliğiniz ve çevresi arasıra acıyor yada ağrı oluyor mu??

yaa ben aşırı utangacımmm napcam ben yaa 4 yılılk evliyim eşimden hala daha utanıyorummm((((((

canım ilçedemisin ???
bende tokatlıyım :)

kızlar göbek deliğiniz ve çevresi arasıra acıyor yada ağrı oluyor mu??

ayy evet hemde cok fena batma seklınde gobek delıgımızn cevresınde

yaa ben aşırı utangacımmm napcam ben yaa 4 yılılk evliyim eşimden hala daha utanıyorummm((((((

ben agdaya gıdıyorum ama benım hormonlar fena calısıyo tuylerım daha kalın ve cabuk cıkıyo artıkkÇok üzgünüm çoook

ben hamilelikten önce lazer yaptırıyordum
öğrenince bıraktım
ama baya bir incelme azalma olmuştu
hamilelikle beraber çıkmaya başladılar yavaş yavaş
zaten lazere giderken ağda yasaktı jiletle alıyordum
şuanda jiletle alıyorum 1 haftada ancak çıkıyor
inşallah sonlara doğru kalınlaşmaz

NASI YA SENI EKLEMEMISMIYIM LISTEYEE

salı gunu gıdıcem cnm uclu test ıcın ıo zamana artık ama hıc umudum yok:umursamaz:

yapıcam yapıcam vallahıde bıllahıde yapıcammm

yokum işte yokum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…