benim ikinci gebeliğim.ilki düşükle sonuçlandığı içinbu bebiş çok bi kıymetli hep aklımda birşey olacakmı korkusuyla geçirdim ilk 3ayı aama artık kocaman oldu kızışım ve herşeyden daha değerli ve önemli benim için.
umarım bu süre içinde eve iyice alışmam sonradan çalışmak zor gelirse diye korkuyorum.
iyice unuturum mesleği sonra milletin dişlere yazık olur birşey değilde:1rolleyes:
benim ikinci gebeliğim.ilki düşükle sonuçlandığı içinbu bebiş çok bi kıymetli hep aklımda birşey olacakmı korkusuyla geçirdim ilk 3ayı aama artık kocaman oldu kızışım ve herşeyden daha değerli ve önemli benim için.
umarım bu süre içinde eve iyice alışmam sonradan çalışmak zor gelirse diye korkuyorum.
iyice unuturum mesleği sonra milletin dişlere yazık olur birşey değilde:1rolleyes:
sen nerede çalıştığını söyle bize.
biz oraya diş yaptırmaya gelmeyelim
dişlerine yazık olan insanlar grubunda olmak istemiyorum delikafadulden
Beyin Testi | FWMAIL
kızlar size beyin testi ekleyeyim. bende sol beyin çıktı
bakalım siz de ne çıkacak??
Beyin Testi | FWMAIL
yok benim kocam sağlak onda da sol cıktıacaba ondanmıı sol cıktı bende solağımmm
yok benim kocam sağlak onda da sol cıktı
Beyin Testi | FWMAIL
Bende sağ beyin çıktı.
Yalnız hangi beyin lobu çıkarsa diğer el daha rahat kullanılıyormuş,
"Solak olma ihtimaliniz çok yüksek. Öyle değilse bile, sol kolunuz, sağ elini kullanan diğer insanlara nazaran daha güçlü. "
Ben sol elimi de nerdeyse sağ elim kadar rahat kullanabiliyorum
benim de sol çıktı ikiz kardeşim delikafadulden
ikiz kardeşim inanamıyorum...
ben de sağımı solumu hep karıştırırım.. hatta birine soldan ya da sağdan git demem gerekirse, sol elin orta parmağında (sağlaklarda sağ elin orta parmağında) hani yazı yazmaktan kaynaklı bi şişlik olur ya çocukluk ve okul döneminden kalma.. işte hemen onu bulurum çaktırmadan.. hee derim bu taraf solmuş. ona göre konusurum kaydirigubbakcemile3
yok kız alakam yok kaydirigubbakcemile3 niye kine kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kız sen malatyalı mısın yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?