2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim bugün 14-10 a dayanmış öyle dedi dr

ah yerim ben onu demek tansiyon ölçüyor

küçükevden söyledim pilav yoğurt etli patlıcan yemeği. bu saatte bulabildiğim en iyi alternatif buydu valla
hmm e güselmiş anacım..
sağlıklı en azından.. ohh ye yoğurdunu falan bol bolll..
ay allahım büyüyorlar içimizde yaa yerim onları ben..

ben en son 11+2 de gittim..
bir daha 15+0 da gideceğim 28 aralıkta... (gerçi nasıl dayanacam bilmiyorum haftaya dayanabilirim dr.un kapısına)
çok büyümüş olur herhalde bebişim 4 haftada

benim bugün 14-10 a dayanmış öyle dedi dr

ah yerim ben onu demek tansiyon ölçüyor

valla evlat işte kardeşim olcak diye nası seviniyo bi görsen karnımı öpüyo anne sen çok yee karnın kocaman büyüsün hemen doğur diyoo bende düşürecem gene diye korkuyom çocuğa sölemek bi yana kötü bi yana iyi iştee

allah korusun inşallah sağ salim gelir bebişin

kardeş olmak ne güzel aynı anne baba gibi doğmadan bağ kuruluyor

kızlar ben kaçıyorum eşim şimdi söylenri hastaneden geldik burda oturuyorsundiye kendinizide miniklerede iyi bakın iyi geceler

ben de gittim canlarım..
biraz tv falan izleyeyim hem de uzanayım..
kasık ağrım oldu biraz.
öpüyommm

ooo ahali toplaşmış:hulya:

fenaa deill tatlımm yaa ikili test illetinden kurtulduk cnmm herşeyy yolundaa ama cinsiyeti öğrenemedikk sen öğrendinmiii

yok canım öğrenmedim bende daha bu ayın 27sinde öğrenicez kısmetse bakalım ikili testin iyi sonuçlamasına senin adına sevindim canım benim kan tahlilinde değerler biraz yüksek çıktı bakalım 3lğ testte ne çıkıcak

olsunn takma cnmm üçlü testin inşallahh iyi cıkarrr değerin biraz yüksekk cıkmasıı kötü bişi deill nette okumustumm

bendeeeeeeeeeeeee ne kaldı şurda 4 aya benim 27sinde 4 aylık oluyor ama yinede 5 sylıken daha iyi hissediliyormuş karnımız bile doğru düzğün çıkmadı nasıl hiisedicezki :))

bendeeeeeeeeeeeee ne kaldı şurda 4 aya benim 27sinde 4 aylık oluyor ama yinede 5 sylıken daha iyi hissediliyormuş karnımız bile doğru düzğün çıkmadı nasıl hiisedicezki :))

ben 3 aylığımm canımm bnm dahada varr offf yaaa elimi karnımdan alamıom tik oldumm diom belki tekme atarrr :roflol: ben fazla uçmusumm dimii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…