valla 15 -9 falan oldumu baş ağrısı başlıyo anlıyo
çok yükseliyo benim hemen limon falan yiyorum işte tansiyon aletii ile bütünleştim kızımda canı sıkıldımı alıyo anne ölçüyüm diyooo
dilekk hoşgeldinn canımm uzun zamandır görüşemedikk senleee
hmm e güselmiş anacım..küçükevden söyledim pilav yoğurt etli patlıcan yemeği. bu saatte bulabildiğim en iyi alternatif buydu valla
benim bugün 14-10 a dayanmış öyle dedi dr
ah yerim ben onu demek tansiyon ölçüyor
valla evlat işte kardeşim olcak diye nası seviniyo bi görsen karnımı öpüyo anne sen çok yee karnın kocaman büyüsün hemen doğur diyoo bende düşürecem gene diye korkuyom çocuğa sölemek bi yana kötü bi yana iyi iştee
Evet canım benimya hiç rastlaşamıyoruz.Nasılsın iyimisin canım nasıl gidiyor hamilelik :CüvCüv:
fenaa deill tatlımm yaa ikili test illetinden kurtulduk cnmm herşeyy yolundaa ama cinsiyeti öğrenemedikk sen öğrendinmiii
yok canım öğrenmedim bende daha bu ayın 27sinde öğrenicez kısmetse bakalım ikili testin iyi sonuçlamasına senin adına sevindim canım benim kan tahlilinde değerler biraz yüksek çıktı bakalım 3lğ testte ne çıkıcak
evet doktorda öle söledi önemli bişey değil ddi ama insan yinede tedirğin oluyor
e vet aynen canım ee hareketlerini hissetmeye başladınmı bari bebişin
bendeeeeeeeeeeeeene kaldı şurda 4 aya benim 27sinde 4 aylık oluyor ama yinede 5 sylıken daha iyi hissediliyormuş karnımız bile doğru düzğün çıkmadı nasıl hiisedicezki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?