- Konu Sahibi daemon
-
- #15.121
merhaba kizlar ben geldiiiim
neyse canım laptopun şarjı bitmek üzere ben yavaş yavaş kaçayım inşallah denk gelirix yine canımyaaa
kendine iyi bak bebişide senide öpüyorum
hoşgeldinn kuşummm opuyorumnanaktan
tesekkurler tatlimmm.nasilsin?
selam kızlar ben de salı günü grip aşısı yaptırcam inşallah, televizyonlar hamileleri iyice korkutuyo, herkes için hayırlısı bakalım...
iyiyimm senn nasılsınn bakalımmm cinsiyett kesinleşdimiii
:roflol:yok kız nerdeee bende öle popo :roflol::roflol:kız yoksa o reklamdaki popo senin mi maşallah:roflol:
ben de cok iyiyimmmmmm.bugun dogum gunumdu.yaslaniyorum :))
yarin gidecem dr.a 3lu test ve kontrol icin.insallah kendini yarin gosterir.
tatlım 2 li sonuçların iyiyse neden 3 lü yapıyor dr unselamm kızlarrr kan sonuclarını almaya gittikk bugünn şükürr herşeyy yolundaaaa bi ohh cektimm şimddiee üçlü test belası var önümde:)
normal girpmii domuz gribimi
peki kızlarr sizler normal yollamı tedavi ile mi hamile kaldnızz ne kadar zamanda kaldınızz ben polikistik over hastasıydımm yumurtalıklarım çalımıyorduu 1 yılı geçti korunmasız olmuyordu 1,5 yıl oldu tam tedaviye başlıcaktıkk içimde 8 cmlik kist oluştu o gün hastanelik oldumm sonrada bir dahaki gidişimde hamile kaldımm o kadar zor günlerdiki anlatamam okudukça bunalıma girdim o tedavi süreçleriini ma çok şükür doğal yoldan kaldım hamileee
ayyyy iyiki doğdunn canımmmmmmmmmmmmm hihoyyyt
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:kedi:ben de yarın alcam yılbaşı hediyemii.. uklaaaaa
geçmişi okuyorum fıstıkkk gelemedim ama şimdi duydummmmtesekkurler canim,cok sagol....
tatlım 2 li sonuçların iyiyse neden 3 lü yapıyor dr un
benimki 3 lüye 4 lüye gerek yok dedi sonuçlar süper dedi :sm_confused:fisfisfis
tatlım 2 li sonuçların iyiyse neden 3 lü yapıyor dr un
benimki 3 lüye 4 lüye gerek yok dedi sonuçlar süper dedi :sm_confused:fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?