domuz gribi aşısı yaptırcam içim hala rahat değil ama doktorum kesin olarak yaptırmamı istedi nette de her yerde yaptırın diyolar bakalım hayırlısı...
Bebek rızkıyla gelirmiş, en büyük şey valla bunu yaşamayan bilemezben de doğal yolla kaldım. Üstelik de korunuyorduk. Kaza falan da olmadı. Hatta oğlum çok küçük olduğu için hiç mi hiç düşünmüyordum. Kociş aldırma taraftarı bile oldu. Ama ben bunu Allah tarafından gönderilmiş bir işaret gibi algıladım, yani ben olmasın diye elimden geleni yaptım ama Güzel Allah'ım yine de O'nu bana verdi. V:1rolleyes:e Beni çok zorlayacak da olsa hiç aldırmayı düşünmedim.
tabi sen bilirsinn kuşumm inşş hayırlı sonuclar alırsında ben korkuorumm yaptırmaktann
evet bence tavuklar bizden daha çabuk yumurtluyorlar bizdede olsaydıya :CüvCüv::ecrin_bebek:
Gebelik süreleri
Kısrak 336 gün akannehir
Eşek 326 gün
İnek 283 gün
Manda 10,5 ay
Koyun 150 gün
Keçi 150 gün
Domuz 114 gün
Deve 12 ay akannehir
Köpek 63 gün
Kedi 56 gün
Fil 660 gün akannehir
Zürafa 450 gün akannehir
Aslan 105 gün
Kaplan 105 gün
Kurt 63 gün
Tilki 49 gün
Tavşan 28 gün
Kobay 32 gün
Sıçan 28 gün
Fare 21 gün
Halimize şükredelimmmm:roflol::roflol:
ben balık , eşim terazi , bebeğimde ikizler olacak
evlenmeden önce terazi burcuyle ikizler burcunu hiç sevmezdim. iki burçtan da hiç sevmediğim arkadaşlarım vardı.
kocam terazi çıktı, bebek de ikizler
hayy kaderime tüküreyim
geçmişi okuyorum fıstıkkk gelemedim ama şimdi duydummmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLICAKLA NİCE YAŞLARDA EŞİNLE BEBİŞİNLE OLMAYI NASİP ETSİN SANAAAAAAAAopuyorumnanaktana.s.
Oooo Leyla doğum gününkutlu olsun canım
canım ben de tedirgin oluyorum biraz ama doktoruma da çok güveniyorum, çok başarılı bi doktor, o benden daha iyi bilir....
tesekkurler canimmmm opuyorumnanaktan
cok saol canim tesekkurler.
bebisim de sanki biliyodu dogum gunum oldugunu usluca durdu icerde,hic uzmedi beni.bulanti,agri filan da yapmadi o kadar calismama ragmen.misafirlerim de vardi,dunden beri yemek,hazirlik filan canim cikmisdi.daha yeni ayagimi uzattim booolee oooh.dunya varmis :lepi:
bizim evde tam bomba bu konuda
ben yay, eşim aslan, bebişimde ikizler olacak bizim evde artık iç savaş çıkar heraldee:roflol:
yok kız alakam yok kaydirigubbakcemile3 niye kine kaydirigubbakcemile3
ben malatyalıyım da delikafadulden
iyi geceler kızlar ben çıkıyorum...
kızlar bu çarşamba cinsiyetini öğrenicez inşallah gösterirse,lütfederse...
:roflol::roflol:kimse bi yere gitmesin,kendimi 3. kattan bıçaklarımkaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?