2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
domuz gribi aşısı yaptırcam içim hala rahat değil ama doktorum kesin olarak yaptırmamı istedi nette de her yerde yaptırın diyolar bakalım hayırlısı...

tabi sen bilirsinn kuşumm inşş hayırlı sonuclar alırsında ben korkuorumm yaptırmaktann

Bebek rızkıyla gelirmiş, en büyük şey valla bunu yaşamayan bilemez
Allah kimseyi evlatsız bırakmasınn çok doğru bir karar vermişsin tatlım alkisalkisalkis
Hayırlı evlatların olsun inşallahhh
tabi hepimizndeeeeeeeee

evet bence tavuklar bizden daha çabuk yumurtluyorlar bizdede olsaydıya :CüvCüv::ecrin_bebek:

Gebelik süreleri
Kısrak 336 gün akannehir
Eşek 326 gün
İnek 283 gün
Manda 10,5 ay
Koyun 150 gün
Keçi 150 gün
Domuz 114 gün
Deve 12 ay akannehir
Köpek 63 gün
Kedi 56 gün
Fil 660 gün akannehir
Zürafa 450 gün akannehir
Aslan 105 gün
Kaplan 105 gün
Kurt 63 gün
Tilki 49 gün
Tavşan 28 gün
Kobay 32 gün
Sıçan 28 gün
Fare 21 gün

Halimize şükredelimmmm:roflol::roflol:

File bak sen.
İstatistik süper.

bizim evde tam bomba bu konuda
ben yay, eşim aslan, bebişimde ikizler olacak bizim evde artık iç savaş çıkar heraldee:roflol:

geçmişi okuyorum fıstıkkk gelemedim ama şimdi duydummmm
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ALLAH SAĞLICAKLA NİCE YAŞLARDA EŞİNLE BEBİŞİNLE OLMAYI NASİP ETSİN SANAAAAAAAAopuyorumnanaktana.s.

tesekkurler canimmmm opuyorumnanaktan
Oooo Leyla doğum gününkutlu olsun canım

cok saol canim tesekkurler.
bebisim de sanki biliyodu dogum gunum oldugunu usluca durdu icerde,hic uzmedi beni.bulanti,agri filan da yapmadi o kadar calismama ragmen.misafirlerim de vardi,dunden beri yemek,hazirlik filan canim cikmisdi.daha yeni ayagimi uzattim booolee oooh.dunya varmis :lepi:

Ohh Maşallah.
benim bulantılar da tamamen bitti gibi.
yarın doktora gidicez. 3'lü yapılabilir yarın.

bizim evde tam bomba bu konuda
ben yay, eşim aslan, bebişimde ikizler olacak bizim evde artık iç savaş çıkar heraldee:roflol:

bizde de ben yay,esim oglak (evde de kardesim oglakti) ama ben iyi anlasiyorum genelde oglakla. bir tek ikizleri sevmem o da karsima cikti.cunku tanidigim iyi bir ikizler yok.ben mayis ayinin 22ne kadar dogurursam ikizler olmuycak,ona calisiyorum :)) sezeryan olursam muhtemel boga burcu olucak.

iyigeceler kızlar bakıyorum haynvalar alemine dalmışsınız ilahi iyi geldi bugünki bunalımın üzerine
daha biraz evel açtım bugün sırf bunalım takıldım valla.sanki düşününce herşey yoluna giriyor neyse hepiniz iyisiniz zannederim.allah hep iyilik versin
leylacım doğum günün kutlu olsun.
valla var ya diyorum ya ne enerji sayfaları okumaya başlasam sabah bitecek ne hız allah hızınızı kesmesin öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

kızlar bu çarşamba cinsiyetini öğrenicez inşallah gösterirse,lütfederse...

ayyy bende yarın görcem inşallah, bizim bebiş dr umuza göstermedi p.tesi günüüüü
bende yarın abime gidicemmmm baksın bi belkimm dayıcığına gösterirrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…