2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bol bol ılıksu iç buhara tut birazda yüzünü rahatlarsın aman dikkatet yinede sen taylot pek tekin bir ilaç deyildiye biliyorum .

hosbulduk canim.dogum günün kutlu olsun leylacim.nice yillara

hırsız bebek demek ne demekmiş, bu konuda cahilim sanırım aydınlatırmısın yada yazdın benmi kaçırdım ya kusuruma bakmaa:kedi:

çok sağol tatlım,
ben de arada kaçırıyorum akşam dayanamadım turşu yedim baya
aslında haklısın yememek lazım.
Arada kaçamak işte.
İnşallah ben de sağlıklı bir şekilde kavuşurum yavruma.:Saruboceq:

haklısın nefes. zaten bişey içine sinmiyosa fayda da etmiyor. ben su ile limonla falan geçireyim günlerimi:)

iyi geceler tekrar teşekkür ederim.

olurmu rica ederim.o ilaci ben tanimiyorum bilmiyorum yani,ama arkadaslar tekin ilac degil ve s yaziyorlar.ben doktorun onerdigi icin al dedim o ilaci.yani sonucta dr.lar hepimizden daha iyi bilirler,ama guvenmiorsan yine de bir arastir....opuyorumnanaktan

hırsız bebek demek ne demekmiş, bu konuda cahilim sanırım aydınlatırmısın yada yazdın benmi kaçırdım ya kusuruma bakmaa:kedi:
estafurullah canım bende dün öğrendim.yanlış anlamadıysam o sıkıntıyla keseler bitişik olurmuş ve bebeklerden biri birinin gıdasından çalarmış yani biri gelirşir öbürü gelişmez yada zor gelişirmiş.

Kızlar ben kaçtım hadi iyi geceler herkese kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın Allah a emanet olun öptüm hepinizi....

benim dr eskişehirde ben bilecikte leylacım. o yüzden yüzyüze daha başka sanki daha güven veriyor insana. ama çok çaresiz kalırsam gidicem inş. çok kötü olmam ateşim falan çıkmazda böyle geçer.

canım dr önerdiyse problem yok, kaç haftalıksın? 3 ayı doldurunca pek problem olmuyor bol bol c vitamini al baalı,nanaeli ıhlamur kaynat hatta boğaz ağrın felan varsa öksürmen karadur pekmezi al sabah akşam 1 er kaşık ye,

aman canım ateş tehlikeli 14 haftayı geçtiysen antibiyotik verirler zaten

hıııııııı ama zaten ikizlerde biri diğerinden daha minik oluyor diye biliyorum ben.
fazlası zarardır tabii Rabbim bebişlerine sağlık versin tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…