2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kanarya 1 saat mesafede eskişehir. bilecikte sadec devlet hastanesi var ve ultrason 1 tane 15 günde ancak sıra geliyor. ve daha bir çok eksik...

hıııııııı ama zaten ikizlerde biri diğerinden daha minik oluyor diye biliyorum ben.
fazlası zarardır tabii Rabbim bebişlerine sağlık versin tatlımm

amin canım hepimizin bebişleri allaha emanet olsun

kızlar allahaşkına sinir etti beni bu cetvel kabul etmiyor bazı siteleri bana yardımcı olumusunuz site adı verseniz yeter

ıyı geceler ukla bı sen bıde ben kalmısız valla gecmısı okumaktan an ca geldım hepsıde bıtmedı hala

neyse ben de cıkıom valla cok uykum var :)) gecmısı okucam derken tek kaldım valla laelaelaelaelae

evet canımmm
bende öyle kalmışım valla

sırnaşık şeyayyy ne teki ya sende iki onda iki bende iki bide biz bak ne kalabalıgız

ben şimdi yaptım doğum yapacagım tarihi yazdım ilk baştakine aşada birde rakamlar vardı oda bugünün tarihimi anlamadım üç tane kopyalanacak yer çıktı hepsini denedim yokkkkkkkkkkkkkk olmadı

hadi bekliyorum yap bakalımmmm olacakmı olmazsa sen beğendiğini söyle ben linki atarım sen yapıştırırsın

canım ilk sayfada balıklar var ikinci şamada ikinci sayfada ikizler var bir zahmet canım ya ama uykuzuz kalacaksan yarın yap istersen yormayayım canım ya gece gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…