ben de cok iyiyimmmmmm.bugun dogum gunumdu.yaslaniyorum :))
yarin gidecem dr.a 3lu test ve kontrol icin.insallah kendini yarin gosterir.
iyi geceler canım geçmişi okuyorum yavaş yavaş ilerliyorumm
nasılsın???
evet canım zor zamanlardı ne yaptıysak olmadı ama kısmet işte Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasınnnnUkla,
hikayeni okudum.
benimki de benzer sayılır aslında.
2 yıl bekledikten sonra doktor aşılama önerdi, daha aşılamaya geçmeden kendiliğinden hamile kaldım şükürler olsun.
Ama o süreçteki bunalımlı günler anlatılmaz yaşanır.
hayırdır tatlım neye üzüldün ?? kim üzdü seniiiklava:
tatlım senin normal tansiyonun ne biliyormusun???Bende iyi olmaya çalışıyorum canım bugün biraz temizlik yemek filan derken yoruldum baya akşam da başım çok ağrıdı tansiyonum yüksek gibi geldi ölçtürdüm 11'e 8 dedi iyi dedi ama zeyhata 10'a 5 e yüksek demişler ben anlamadım tansiyonum benim çok yüksek o zaman kafam karıştı
evet canım aynen öyle 10-6 seninkiianlamadim ben bu tansiyon olayini...
burda olcuyorlar mesela benimki 100-60 ve ya 110-70 cikiyor.
acaba Turkiyede olcerken sondaki sifirlari atiyorlar mi.benimki de 10-6-mi acaba? ha ukla oyle midir?
evet canım zor zamanlardı ne yaptıysak olmadı ama kısmet işte Rabbim dualarımızı kabul etti çok şükür Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasınnnn
Olmayanlarada en kısa sürede inşallah evlat nasip etsinnnnnnnnnnnnn
merhabalar ben 16 haftalık hamileyim 3haziran kısmetse doğum. çook hastayım grip oldum napıcam bilmiyorum ateşim falan yok ama boğazım çok yanıyo bide baş ağrısı var. doktorumu aradım tylol iç dedi ama içime sinmiyo ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin
evet haklisin.ama en kisasi faredeymis ona guldum :)
farenin eti ne budu ne herhalde 21 günde olur :roflol:
biz karpuz kadar bebek çıkarıyoruz az bile duruyor karnımızda.
slm arkadaslar
tatlıım sen bi prespektüüsnü oku gebelikte katagorisi nedir A ise gayet iyi kullanabilirsin b de orta değer ama c kulanılmamalımerhabalar ben 16 haftalık hamileyim 3haziran kısmetse doğum. çook hastayım grip oldum napıcam bilmiyorum ateşim falan yok ama boğazım çok yanıyo bide baş ağrısı var. doktorumu aradım tylol iç dedi ama içime sinmiyo ne yapmalıyım bilmiyorum yardım edin
tatlım senin normal tansiyonun ne biliyormusun???
tatlıım sen bi prespektüüsnü oku gebelikte katagorisi nedir A ise gayet iyi kullanabilirsin b de orta değer ama c kulanılmamalı
yarın sen bi dahiliyeye git bence ben hiç hamilelikte tylol verildiğini duymadım da :sm_confused:
evet canım abim dr, yengem hemşire, kuzenim karı koca dr (radyolog) hatta kuzenimin eşide bakülü hemşerin yaniikaydirigubbakcemile3, daha çok dr var bizim sülaledee buyrunnnnnnnnn
evet canım aynen öyle 10-6 seninkii
Evet canım hamile kalmadan önce 12'i 8 di hep hamilelikten sonra 11'e 8 civarlarında hep kontrollerimde bakılıyo çünkü heralde normal ben zeyhatınkini okuyunca şaşırdım...
evet canım maalesef diğer bir topikle birleştirmişler ama biliyorsun bizim bi geyik versiyonumuz vardı orada buluşuyoruz artık duymayanlarada haber veriyoruz oraya gel sende..İyiyim canım Allah a şükür yani iyi olmaya çalışıyorum biraz baş ağrım var o da normalmiş eski topiği de kapatmışlar kızlarla görüşemez oldum sen görüşebiliyor musun nereye takılıyorlar haberin var mı sen nasılsın canım ve tabiki tatlı bebişin inş iyisinizdir...opuyorumnanaktan
ay canım benim dikkatet yediklerine amanAmin İnşallah.
Ben aynı zamanda yüksek tansiyon hastasıyım,şu ana kadar iyiydi şükürler olsun, sürekli takip altındayım ama her an risk var tabii.
Allah'a sığındım inanki.
ay kizlar cok gec olmus hic farkinda degilim.opuyorum sizi...iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?