2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar açım ama yemek yiyemiyorum
açken midem kalkıyor
tokken yine kalkıyor arada kaldım bu bebeğim ne istiyo anlamadım kii
herkes 4 - 5 kilo alırken ben 1 kilo almışım
aldığım lokmayı yutmamak için direniyo midem sankii sonra yutmadan çıkartıyorummafoldumben

bana da yemekten 2 saat sonra al dedi
sende yan etki yaptı mı o ilaç
bir de tadı kötü dediler. ama akşam içeceğim bende şimdi bakamadım tadına.

yan etki yapmadı.bende akşam yemeğinden 1,5 saat önce alıyorum.tadı fena değil.eskiden daha da kötüydü,şimdi düzeltmişler biraz daha.çocuk şuruplarına benziyo tadı.

evet 2 gün varmış canım.
amniyosentez mi istedi doktor risskmi çıktı canım

evet cnım 2li testimiz riskli çıktı ama ense kalınlığı0,7 idi ve ölçümden sonra risk taşımıyorsun demişti. kan sonuçlarım 1/270 çıkmış ve risk taşıddığımın haberini verdi ama 24 yaşındayım ve genetik bir durum söz konusu da değil anlamadık yani. haftaya gidince 3lü yapıcak ama amniyo yu kesin istiyorum dedi aklımıızda kalmasın dedi o da beni ürkütüyorrr bir de kafam çok karışık cnm ya arıyorum özel bu hastane soruyorum amniyo ne kadara yapılıyor diye ve vermiyor fiyatı drunuz belirliyor diyor anlamadım açıkçası 2li yi 3 lü yü almıştım fiyatını oysa acaba para için mi diyorsun bi an öle işte hayırlısı canımmm
kafamçokkarıştı

yan etki yapmadı.bende akşam yemeğinden 1,5 saat önce alıyorum.tadı fena değil.eskiden daha da kötüydü,şimdi düzeltmişler biraz daha.çocuk şuruplarına benziyo tadı.

iyi bari ya ofise geldim gözümü korkuttular o ilacın tadı berbat diye
hatta kan kokuyor bile dediler. ilacı içmeden tiksindiim sayelerinde

kızlar yılbaşı hediyemi gönderdim
semra arkadaşımız almış ve çok beğenmiş
ayyyyy çok mutlu oldum

:uhm:koruk suyu ne işe yarıyor ?

bilmemm içmek sitorum ben koruk severim ekşiyi severim canım ekşiyle ilgli herşey çekiyor aklımdan eriği geçirmemeki stiyorumm ekşi ekşi yemek istiyorum unutmaya ç alışyorumm turşu ekşi erik koruk suyuu kısırrrr((((

allah allah aslında herşey normal gibi ama. sen gene canını sıkma 2 li test her zaman güvenilir değil.
3 lü testi yaptır onda da sorun çıkarsa amniyo yaptır bence

kızlar yılbaşı hediyemi gönderdim
semra arkadaşımız almış ve çok beğenmiş
ayyyyy çok mutlu oldum

benim kociş ek göreve gitti bu günde yattı hediye işi ya ne zaman alıcam ya
beğendiğine sevindim daha ne alacağıma bile karar veremedimsenağlama

duyfer şekerim az yavaş ol bacım
oneeeee kız saymışsında saymışsın
aman hepsini birden yeme
valla zafiyet geçirirsin mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…