2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bir tek sen değil ki canım hepimiz aynıyız hiç birşeyden hoşnut olamıyoruzz
al işte ben çalışmadan önce ne isterdim şimdi ise offffff laya puflaya geliyorum işeeeeeeeeesenağlama

bir tek sen değil ki canım hepimiz aynıyız hiç birşeyden hoşnut olamıyoruzz
al işte ben çalışmadan önce ne isterdim şimdi ise offffff laya puflaya geliyorum işeeeeeeeeesenağlama

evet bide hamileyken bazı şeyleri kaldıramıyo insan daha duygusal olduğu ve daha çok dinlenmeye ihtiyaç duyduğu için

hamileliğimin başında 1 ay evde yattım. var ya bana o kadar kötü geldi ki evde oturmak.
hem de evde yanlızdım dediğin gibi kendimi dinlemekten gözümü açamıyordum. habire bir yerlerim ağrıyordu. sonra işe başladım birden bile süperman oldum. hiçbir rahatsızlığım kalmadı. bende hamile kalmadan önce derdim ki ev hanımı olmak gibisi yok
ama evde durduktan sonra bu fikrimden tamamen uzaklaştım. evet hem çalışmak hem hamilelik gerçekten zor ama , artık gidebildiği yere kadar gideceğim.

3 gün önce eşime dedim benim çalışmam lazım kendimi dinlemekten oluyo her şey dedim.

dün doktora gittim başım çok ağrıyokasıklarım ağrıyo bulantılarım hala geçmedi sayıyorum doktorda bana dediki sen çok boş kalıyon eşin çalıştırmıyo seni eşime döndü onada sen çalıştır bunu herşeyi kuruntu yapıyo dedi.zemuszemus

bende çok yorulduğum zamanlarda ev hanımlarına çok özeniyorum.ama biliyorum kendimi oturamam evde.en fazla 1 ay dinlenirim,sonra başlarım sıkılmaya.
bir de bence şartlar müsait ise ihtiyacı olsun olmasın tüm bayanlar çalışmalı.

selam kızlar bugun iş yok sukur evdeym keyıf yapıyz bebişmleee kahvaltımızı yaptk tavlamızı oynadk sımdıde burdyzz ev işi duruyor amaaa ehheehehD:

bana da bugün doktor soruyor diyor kanaman durdu değil mi, başka şikayetin var mı??
yok dedim gayet iyiyim, diyor demekki bazı hastalara istirahat vermemek lazım, sonra daha kötü oluyorlar.
seninki iş de benim hesaba dönmüş, evde durdukça hastalanıyoruz

aynen canım evde durdukça ben kendimi iyice salmıştım. saçımı bile toplamak istemiyordum. tabi o zamanlar sürekli yattığım için moralimde çok bozuktu
şimdi işe başladım diye seviniyorum

selam kızlar bugun iş yok sukur evdeym keyıf yapıyz bebişmleee kahvaltımızı yaptk tavlamızı oynadk sımdıde burdyzz ev işi duruyor amaaa ehheehehD:

ayy sen benim evi görsen hırsız girse korkar kaçar buraya benden önce birisi daha gelmiş diye
herşey ortalıkta ve ben öylece oturuyorum, hiç iş yapasım yok. zaten çoğu şeyi yapmam yasak.off ne olacak halimiz

allah herkese sağlık sıhhat ve huzur versin.bunlar olduktan sonra çalışmaktan hiç korkmayız.

yat yat nereye kadar yattıkça başım ağrıyo yaaaa

sen her zaman bakımlı hatunsun stellaopuyorumnanaktan

bu arada aşı oldun ya yan etki yaptı mı ?? nasılsın ??

yok yok hamilelik çökertti beni,
dediğin gibi saçımı bile toplamıyorum
evi toparlamak düzenlemek içimden gelmiyor

ama pazartesi tekrardan yüzmeye başlıyorum
havalarda soğdu ama napim yeter bu kadar ara

dün hafif burunda yanma oldu, bir ara ateş bastı o kadar
onun dışında başım ağrıdı ama aşıdan değildir,
şuanda bişey yok

yat yat nereye kadar yattıkça başım ağrıyo yaaaa

kanaman yoksa doktorunda yat demediyse yatma güzelim.
arada çık hava al.

iyi bari yaa. bana da bugün doktor aşı olmamı tavsiye etti
ben öneriyorum ama son karar senin dedi
çok arada kaldım bilmiyorum ne olacak

bizim konuşmadığımız doktor kalmadı
kardeşimde kendi üni. deki doktorlarla konuştu
hepsi ağız birliği yaptı
olsun diye, eşimin akrabası var çocuk doktoru eşide doktor
eşine kendisine çocuğuna vurdurmuş
uzun uzun konuştular
ocakta bi dalga daha gelecek demiş, bu rakamlar iyi hali demiş
öle işte, oldum gitti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…