2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi bari ya ofise geldim gözümü korkuttular o ilacın tadı berbat diye
hatta kan kokuyor bile dediler. ilacı içmeden tiksindiim sayelerinde

eski haliyle gerçekten kan gibi kokuyordu.benim aklımda da öle kaldığı için ilacı ilk içeceğim gün gezinip durdum içemedim bir türlü.ama sonra içtiğimde tadının düzeldiğini fark ettim.tiksinme şimdiden :)

kızlar fazla yazmayın heee ev ısı yapıom arada bakıom ona göre lmaz:

ohhhh sen şimdi işleri bitirir oturursun
ben daha eve gidicem de
işleri yapıcam da yemek te yok
ütü var çamaşır yıkanacak
evi de temizlemem lazım
en iyisi ben burda kalim hiç eve gitmiyim nede olsa
pazartesi yine gelicem

valla bizde temizliği eşim yapıyo.
ütüyü keyfim gelince yapıyorum :)
yemekde ayarlıyorum bişeyler sırnaşık şey

ense kalınlığı falan normal canım. sen içini ferah tut. bendede risk çıkmadı ama 3 lüyü istedi genede. emin olmak için 3 lü istemiştir .dediğin gibi para içinde olabilir. 3 lü yapılınca başka yerdemi yaptırsan yada 2 li sonucunu başka doktora bir göstersen

amniyo en son yapılacak olsun

kızlar saat yarım olmuş
ben işlerimi toparlayayımda
1 gibi çıkim bari
aaaaa alışveriş te yapmam lazım offfffffffffff

canım ya sız calısanların ısı daha zor tabı
bende bazen calısmak ıstıyorum ama
rahatlıga alısmısım galba
böyle sızın yazdıklarınızı okuyuncada daha bır soguyorum calısma fıkrınden akannehir

hem ev işi hem çalışmak zaten zor oluyordu. şimdi birde hamilelik dahada zorlaşıyo dimi kızlar. allah yardımcınız olsun.

bende hamile kalmadan çıkmıştım işten ama şu an aslında çalışmak istiyorum. akşama kadar kendimi dinliyorum şurammı ağrıyo burammı ağrıyo bişimi oldu oynuyacakmı oynamayacakmı. işyerinde günün nasıl geçtiğini anlamazdım. o zamanda derdim offf offff ev hanımı olmak vardı diye yok yok bana yaranılmaz .

allah allah aslında herşey normal gibi ama. sen gene canını sıkma 2 li test her zaman güvenilir değil.
3 lü testi yaptır onda da sorun çıkarsa amniyo yaptır bence

doğru söylüyorsun da 3lü test normal çıksada bir nebze akılda kalmazmı bu riskkk
aman ne bileyimmm hayırlısı hepimiz için canım)))))

evet haklısın canım da amniyosentezi ısrarla istemesi garip geldi
neyse artık kısmet diyelimmm ya günahını da almak istemiyorum adamın ama
şeytan sanki dürtüyooooooo hıhı

aklıma gelmedi değil ama ii kadına benzio yapmaz heralde die düşünüorum çoğu kişi yaptırıo yaa peki bişi dicem ikili testi normal cıkıp 3lüsü kötü cıkan varmı duydunuzmuu hiç

Benim bi tanıdığım var canım amniyo yaptırdılar sonuçta ama allahtan o iyi çıktı. Doğum şubatta olacak bakalım hayırlısı. Benim doktorum da böyle bi test varsa niye faydalanmayalım ki diyor alt tarafı bi tüp kan veriyorsun :)

Canım ben de geçen hafta çok hastaydım. Hamilelerde ağrı için minoset, boğaz için de strepsils pastil veriliyor sadece ilk aylarda. Bir de tuzlu ve karbonatlı su iyi geliyor burun tıkanıklığına.

korukk suyuuuuuu bulamıyorummm bilen yada nerden temin edicem bilen varmııııııııııııııııııı

Sen de İzmir lisin ne güzel... Valla ben bayağı bi önce Metro var ya market orda böyle nar ekşisi şişesi gibi şişede koruk suyu almıştım salatada falan kullanırım diye. Koruk ekşisiydi sanırım ismi. Belki başka marketlerde de vardır ama tabi taze koruk suyu gibi değil daha koyu ve yoğun ama bi dene istersen sulandırıp falan...

evet evet 3lüyü başka yerdede yaptırayım öyle
gideyim amniyo için sağol canım

düşünmesi bile adamı illet ediyo
ama eve gidince yapmak zorundayım maalesef

ayseyciğim benim kocam senin kocan kadar anlayışlı değil valla
herşeyi kendim yapıyorum

sağolsun valla benim eşim herşeyi yapıyor.daha önceden de yapıyordu zaten,hamile kaldıktan sonra tüm yük ona kaldı.cam silme haricinde herşeyi yapar.allah razı olsun,3 sene oldu evleneli 1 günde ooff demedi.maşallah diyeyim herifime nazar değecek görcem günümü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…