ya bişey diycam bu domuz gribi iyden iyiye güçlenmiş
domuz gribi aşısı vuran hamiş arkadaşlarımız size sesleniyorum
kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
ben vurulayım mı vurulmayayım mı karar veremedim? annem tel açtı kızım vurulma özürlü olursun diyo oda nereden duymuş sa? yardım edinn
ben hiç tayt ve çorap (külotlu) giyemiyorum, alerji yapıyor bana hele kışın aslaaaa Allahım bi çıkarıyorum bacaklarım kabarmış oluyor öle şeylere alerjim var ya:1no2:Yaa bu rüya olayı bendede var cuma gecesi sabaha kadar rüyamda topicle uğraştım sabah eşime anlattım çok normal zaten uyanıkkende başka bir uğraşın olmadığı için rüyandada aynı şerleri görmen doğal diyor:)
Bu arada ben hamileliğimin ilk gününden bu haftasonuna kadar hep tayt giydim aradada elbise bu nedenle tayttan çok bunaldım. Üstelik son 10 gündür Tayt üzerine çizme beni acayio bunaltmaya başladı sanki bacaklarım kaşınıyomuş gibi geliyor sürekli sizdede oluyormu ???
ben geçen hafta vuruldum
şuan gayet iyiyim
hiçbir farklı durumum yok
vurulduğum gün hafif burun yanması ve ateş basması olmuştu o kadar
doktorum bana domuz grıbı asısını kesınlıkle onermedı yınede sen bılrsn ama bız cok fazla denenmemiş olan şeyleri onermıyoruz dedı..sımdı bır yan etkı gorlmeye bılır ama asıdn 5- 10 sene sonra kotu etkıler ortaya cıkabılr de dedı..bende karar verdım kesnlkle olmıcm zatn arkdsmın doktoruda aynı şeyi sölemiş.kafamçokkarıştı
anaaaaaaahee hatırladımmm benede c.tesi gecesi rüyamda esmer ile leach gördümmm:roflol:
ben hiç tayt ve çorap (külotlu) giyemiyorum, alerji yapıyor bana hele kışın aslaaaa Allahım bi çıkarıyorum bacaklarım kabarmış oluyor öle şeylere alerjim var ya:1no2:
tek giyebildiğim pantalonn halbuki elbise giymeye bayılıyorumm oda sadece yazlarıı:bbo:
benim dktorda kesinlikle önerdi ilerleyen aylarda dahada şiddetlenecek miş bu grip ama annemde kızım vurulma kışı atlatırsan bahara bişeyin kalmaz diyo mafoldumben karar veremiyorum ya yakalanıp ölürsemm:1no2:
günaydın kzılar. hrkese iyi haftalar
eeee hangisine guvencezya sonrasnda bişiler cıkarsa offfyaaaa ne nedır bız nasıl anlıcaz yaaaaaaaaaaaa en iyisi ben bol bol meyva yemeye devam ve maskeyle gezeyım bnm bunye ztn alerjık hersy olablr
yaa evet içik dışım yeşil turuncu oldu benimde
bütün koyu yeşilleri bütün turuncuları yiyorum
bakalım 20, haftaya kadar bişey olmazsa vurulmam
vereliniortak
internetteki bütün ürünleri varmı
ben özellikle tayt ve kot pantolununu istiyorum
pizzahut falan var orda dimi
Yaa bu rüya olayı bendede var cuma gecesi sabaha kadar rüyamda topicle uğraştım sabah eşime anlattım çok normal zaten uyanıkkende başka bir uğraşın olmadığı için rüyandada aynı şerleri görmen doğal diyor:)
Bu arada ben hamileliğimin ilk gününden bu haftasonuna kadar hep tayt giydim aradada elbise bu nedenle tayttan çok bunaldım. Üstelik son 10 gündür Tayt üzerine çizme beni acayio bunaltmaya başladı sanki bacaklarım kaşınıyomuş gibi geliyor sürekli sizdede oluyormu ???
ben vurulayım mı vurulmayayım mı karar veremedim? annem tel açtı kızım vurulma özürlü olursun diyo oda nereden duymuş sa? yardım edinn
ya ben giyemiyorum hiç onu çok sıkılıyorum onun içinde pantalon daha rahat geliyor bana..
ben doktora sordum bu önemli bir konu vurul yada vurulma diyemem dedi ben eşim çocuklarım olduk aşı ama bu kişisel bir karar dedi.. ama ben düşünmüyorum vurulmayı güvenemiyorum :umursamaz:
anaaaaaaa
nasıl gördün kız bakem kötü birşey yoktur inşallah
yok yafrım kötü görmedim merak etme, nasıl görcem nette yazışıyoduk :roflol:
14. haftamda oldumkaçıncı haftada vuruldunCADIARZU
saba özelden mesaj attım hemşeriimm zemuszemus
ben belki 10 ayrı doktorun görüşünü aldım içlerinden yanlızca biri önermedi
sonrada vuruldum
14. haftamda oldum
ne doktorum nede vurulduğum yerde 20. haftada olmam gerekir gibi bişey söylemediler
ben bugün yeniden yüzmeye başlayacam, çıkıyorum şimdi çok kaynatmayın
dışarısıda çok soğuk yaaaa
:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?