2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

doktorum bana domuz grıbı asısını kesınlıkle onermedı yınede sen bılrsn ama bız cok fazla denenmemiş olan şeyleri onermıyoruz dedı..sımdı bır yan etkı gorlmeye bılır ama asıdn 5- 10 sene sonra kotu etkıler ortaya cıkabılr de dedı..bende karar verdım kesnlkle olmıcm zatn arkdsmın doktoruda aynı şeyi sölemiş.kafamçokkarıştı

ben hiç tayt ve çorap (külotlu) giyemiyorum, alerji yapıyor bana hele kışın aslaaaa Allahım bi çıkarıyorum bacaklarım kabarmış oluyor öle şeylere alerjim var ya:1no2:
tek giyebildiğim pantalonn halbuki elbise giymeye bayılıyorumm oda sadece yazlarıı:bbo:

benim dktorda kesinlikle önerdi ilerleyen aylarda dahada şiddetlenecek miş bu grip ama annemde kızım vurulma kışı atlatırsan bahara bişeyin kalmaz diyo mafoldumben karar veremiyorum ya yakalanıp ölürsemm:1no2:

hee hatırladımmm benede c.tesi gecesi rüyamda esmer ile leach gördümmm:roflol:
anaaaaaaa
nasıl gördün kız bakem kötü birşey yoktur inşallah

ya bende asla elbise giyemem
nerdeyse hayatım boyunca hiç elbise giymedim desem yeridir yani

benim dktorda kesinlikle önerdi ilerleyen aylarda dahada şiddetlenecek miş bu grip ama annemde kızım vurulma kışı atlatırsan bahara bişeyin kalmaz diyo mafoldumben karar veremiyorum ya yakalanıp ölürsemm:1no2:

eeee hangisine guvencez ya sonrasnda bişiler cıkarsa offfyaaaa ne nedır bız nasıl anlıcaz yaaaaaaaaaaaa en iyisi ben bol bol meyva yemeye devam ve maskeyle gezeyım bnm bunye ztn alerjık hersy olablr

eeee hangisine guvencez ya sonrasnda bişiler cıkarsa offfyaaaa ne nedır bız nasıl anlıcaz yaaaaaaaaaaaa en iyisi ben bol bol meyva yemeye devam ve maskeyle gezeyım bnm bunye ztn alerjık hersy olablr

yaa evet içik dışım yeşil turuncu oldu benimde
bütün koyu yeşilleri bütün turuncuları yiyorum
bakalım 20, haftaya kadar bişey olmazsa vurulmam
vereliniortak

ben sağlıkçı olmama,hastalarla en yakın temasta çalışmama,nefeslerini yüzümde hissetmeme rağmen bende kesinlikle aşı olmayı düşünmüyorum doktorumda aşı konusunda yorum yapamıyorum çok havada bilgiler var dedi yaptır yada yaptırma diyemem dedi.gribin etkilerini korunma yollarını bilirken,aşının yan etkileri hakkında hiçbirşey bilmiyoruz ve bu yan etkilerin ne zaman ortaya çıkacağı da muamma..
ülkemizin başbakanı bile bu aşıyı yaptırmayı reddederken halkının güvenerek yaptırması nasıl beklenebilirki.bu aşı da ne varki neden başbakanımız yaptırmıyor acaba??? ortada böyle kafa bulandıran şeyler varken sağlıklı beslenmeye ve hijyene sarılmak geliyor elimden sadece

tayt benim de bacaklarımı kaşındırmıyor..
yok gibi ibşi hissediyorum..
zaten yumusacık..
ben gebe magazasından almıştım geçen ay hamiş taytı..
baya pahalıydı ama ne yapayım düzgün bişi olsun dedim..
başka da bişi almadan gebe magazasından kaçtım zaten..
anam ne fiyatlar.
ebru da ayrı dert..
dün girdim süper bişi begendim..
bi baktım 100 lira.. oll du canım dedim..
sonra kaban istiyordum, hamiş kabanlarına baktım ebruda 259 tl.ydi elime aldıgım.. :1shok:
oradan da hızla uzaklaştım gamyoncuiremsu

yaa evet içik dışım yeşil turuncu oldu benimde
bütün koyu yeşilleri bütün turuncuları yiyorum
bakalım 20, haftaya kadar bişey olmazsa vurulmam
vereliniortak

olmaz inş allh korusun hepımızı

internetteki bütün ürünleri varmı
ben özellikle tayt ve kot pantolununu istiyorum
pizzahut falan var orda dimi

evet pizzahut ın olduğu hizada
internetteki ürünlerin hepsi vardı ben gittiğimde. 1 tane kot aldım ama lastik kısmı büyük , o yüzden henüz giyemiyorum.

ya ben giyemiyorum hiç onu çok sıkılıyorum onun içinde pantalon daha rahat geliyor bana..

ben doktora sordum bu önemli bir konu vurul yada vurulma diyemem dedi ben eşim çocuklarım olduk aşı ama bu kişisel bir karar dedi.. ama ben düşünmüyorum vurulmayı güvenemiyorum :umursamaz:

canım ben yaptırdım aşıyı 10 gün oldu.allah şükür hiç bir yan etkisi olmadı.şu anda da gayet iyiyim.15 haftalıktım yaptırdığımda.20.haftayı beklemeye gerek yokmuş.kendi doktoruma da,aşıyı yapan ebeye de sormuştum,20.haftayı beklemene gerek yok demişlerdi.her kafadan bir ses çıkıyor bu konuda.Karar vermek son olarak bizlere düşüyor tabii.İçine hangisi siniyorsa onu yaptır canım.Allah hepimizi korusun.

saba özelden mesaj attım hemşeriimm zemuszemus

ben belki 10 ayrı doktorun görüşünü aldım içlerinden yanlızca biri önermedi
sonrada vuruldum

kaçıncı haftada vuruldunCADIARZU
14. haftamda oldum
ne doktorum nede vurulduğum yerde 20. haftada olmam gerekir gibi bişey söylemediler

ben bugün yeniden yüzmeye başlayacam, çıkıyorum şimdi çok kaynatmayın
dışarısıda çok soğuk yaaaa

:a015:

kıss dışarısı çok acayip soğuk dikkat et kendine sıkı giyinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…