sağol canımsabahki konumuz archinin kedisi ve LCW hamile kolleksiyonu kaydirigubbakcemile3
bebiş günaydın kız hayırdır sen bu saatler de takılmazdın buralaragünaydınlarrrrrrhihoyyyt
güle güle giy tatlımtaytlar çok rahat asıl taytlarr aman allahımm tayt ve uzun tunik.. valla işyerine bile giymeye başladım artık.. üzerine şık tunikler alıyorum altına da çizme giyiyorum güsel oluyo
kıss hamile insana yapılırmı bu neden unuttun yaaaaaaaaaaaa:dilcikar::roflol:
günaydınlarrrrrrhihoyyyt
Gunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile2
ayyy varya ölüyorum ya kızlar ben bu simit kokusuna nasıl çare bulacağım
bizim işyerinde sabah kahvaltısı veriliyor simit felan var odaya dağıtıyorlar ama
benim bu kokuya midem dayanmıyor odada 6 kişiyiz hangi birine yemeyin diyebilirimki
çok fenayım çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum offff
dün çok yorulduk bizde annem geldi temizlik yaptık sonra alışverişe gittik,
ben dün LCW nin hamile kolleksiyonundan 1 pantolun 1 bady 1 de boğazlı cepli çok şirin bir süeter
aldım fiyatlar çoık makul sakın hamile kıyafeti satan yerlere bakmayın LCW ye gidin
hamile kot pantolonumu 65 tl ye almıştım LCW de aynısı 19,90 DI nsıl üzüldüm anlatamam yaniii
sağol canım
bebiş günaydın kız hayırdır sen bu saatler de takılmazdın buralara
güle güle giy tatlım
bende bu gün bir uğrayayım LCW kot pantalon istiyorum bir tane
günaydınlarrrrrrhihoyyyt
günaydın kızlar.hoşgeldiniz
sekero bugün rüyamda topicde seninle yazışıyordum delikafadulden
bak o kadar kişi içinden seni seçtim pikachuu
kızlar medical park göztepedeki "bebeğim olacak" seminerlerine katılan varmı merak ediyorum acaba orda mıydınız gördüm mi sizi diye:) bu cumarteside doğum ve doğuma hazırlık konulu seminer olacak.özellikle haftasonu yapmışlar sanırım eşlerimizde gelebilsin diye :)
şok oldum kız sen sabah sabah nasıl uyandın bakemmmkaydirigubbakcemile3
Günaydın herkese... güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...
Bende buradaki LCW ye baktım ama 3-4 çeşit vardı sadece onlarda çok hoşuma gitmedi... Daha yeni yeni geliyormuş bakalım bu hafta yine uğrayacağım.. ama fiyatları gerçekten çok uygun... zemuszemus
ben katılacaktım ama unuttum:gitme:
bu cumartesi sonmu bakalım belki eşimle geliriz
ya bişey diycam bu domuz gribi iyden iyiye güçlenmiş
domuz gribi aşısı vuran hamiş arkadaşlarımız size sesleniyorum
kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
ben vurulayım mı vurulmayayım mı karar veremedim? annem tel açtı kızım vurulma özürlü olursun diyo oda nereden duymuş sa? yardım edinn
Yaa bu rüya olayı bendede var cuma gecesi sabaha kadar rüyamda topicle uğraştım sabah eşime anlattım çok normal zaten uyanıkkende başka bir uğraşın olmadığı için rüyandada aynı şerleri görmen doğal diyor:)
Bu arada ben hamileliğimin ilk gününden bu haftasonuna kadar hep tayt giydim aradada elbise bu nedenle tayttan çok bunaldım. Üstelik son 10 gündür Tayt üzerine çizme beni acayio bunaltmaya başladı sanki bacaklarım kaşınıyomuş gibi geliyor sürekli sizdede oluyormu ???
ya bişey diycam bu domuz gribi iyden iyiye güçlenmiş
domuz gribi aşısı vuran hamiş arkadaşlarımız size sesleniyorum
kendinizi nasıl hissediyorsunuz?
ben vurulayım mı vurulmayayım mı karar veremedim? annem tel açtı kızım vurulma özürlü olursun diyo oda nereden duymuş sa? yardım edinn
Canim yanlis bilgim yoksa zaten 20 haftaliktan once vurulmaz diye biliyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?