mehtaapp valla kaçırmısım bu yoğunlukta...
tebrik ederimmmm...
yaa ben de merak ediyom insallah ctesi öğrenirimmm[/QUO
teşekkürler...:))
hoşgeldin şekerümkaydirigubbakcemile2
elhamraa teşekkürler canım..hadi hayırlısı bakalım senin yavrukuş kız mı erkek mibakalım...
mhtp tebrikler canımmmmm kaydirigubbakcemile2
yarın bende öğreniyim cinsiyeti hemen kıyafet almaya başlıcam..zor tutuorum kendimi :)
ölüyom başım ağrıyoooooooomafoldumbenamanda aman kıyamam ben analistimeŞeniz
kızlar ya bende yavaş yavaş doğum korkusu başladı...sezeryanmı normal doğummu düşünüosunuz ??
limonu nasıl bulcanm yaaaa mahrumiyet bölgesinde mafoldumbenuklacim limon yersen biraz basagrisini kesiyor.
ben bu konuyu doktorumla konuşmak istediğimde 6.-7. aydan önce bunları düşünmenin gereksiz olduğunu söylemişti çünkü sen normal doğum isterken sezaryen, sezaryen isterken normal yapmak zorunda kalabiliyosun o yüzden şimdiden şartlanma..
bu arada mehtapcım oğluşun hayırlı olsun..topiğimizin bi oğlu daha oldu..
aynı 2'li gibi canım,
1 tüp kan alıyorlar. aceminin tekine rastladım, bir de beceremedi, kan gitmedi, tansiyonum düştü, şimdi kolum mor mor geziyorum, damardan alanlar gibi.:tomato:
sagol tatlimmm
gözün aydın canımmmmmslm kızlar nasılsınız..
valla geçmişi bile okumadım daha hemen haber vereyim dedim...OĞLUŞUM OLUYORRRRRRRRRRR...
ben bu konuyu doktorumla konuşmak istediğimde 6.-7. aydan önce bunları düşünmenin gereksiz olduğunu söylemişti çünkü sen normal doğum isterken sezaryen, sezaryen isterken normal yapmak zorunda kalabiliyosun o yüzden şimdiden şartlanma..
bu arada mehtapcım oğluşun hayırlı olsun..topiğimizin bi oğlu daha oldu..
tatlı cadi koydunmu çıtır annem bebişe aldıklarının fotosunu
slm kızlar nasılsınız..
valla geçmişi bile okumadım daha hemen haber vereyim dedim...OĞLUŞUM OLUYORRRRRRRRRRR...
slm kızlar nasılsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?