2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mhtp tebrikler canımmmmm kaydirigubbakcemile2

yarın bende öğreniyim cinsiyeti hemen kıyafet almaya başlıcam..zor tutuorum kendimi :)

insanın kendi bebeğine kıyafet alması kadar
zevkli bişey yokkkkkkk
bence cinsiyeti öğrenince hemen başlayın
benim qibi..:roflol:
sonrada 2010 haziran bebişlerinin cicileri topiğinde paylaşın
sevelim bizde olar mııı :CüvCüv:

kızlar ya bende yavaş yavaş doğum korkusu başladı...sezeryanmı normal doğummu düşünüosunuz ??

ben bu konuyu doktorumla konuşmak istediğimde 6.-7. aydan önce bunları düşünmenin gereksiz olduğunu söylemişti çünkü sen normal doğum isterken sezaryen, sezaryen isterken normal yapmak zorunda kalabiliyosun o yüzden şimdiden şartlanma..
bu arada mehtapcım oğluşun hayırlı olsun..topiğimizin bi oğlu daha oldu..

ay ben çatlıorum bi bebek dükkanı görmiyim zor alıolar beni..yarın inş.belli olsunda hemen kendimi sokaklara salıcam o zaman ne bulantı ne halsizlik kalmaz bende :) seninde hayırlı olsun tatlı cadı oğluşun oluomuş allah analı babalı büyütsün hepsini

teşekkürler canım....topic oğluş doldu...:)))

ben daha hamile oldğumu öğrendiğimde
nasıl doğurcam ben bunu yaa
diye düşünmeye başlamıştım bile :bbo:
ama şimdi daha iyiyim düşünmüorum yerimseniben
allah hakkımızda hayırlısını versin kızlar

tşkrler ..ama elimde değilki aklıma geldikçe korku alıo beni..dağıtmam gerek kafamı

tatlı cadi koydunmu çıtır annem bebişe aldıklarının fotosunu

koydum tatlım..
emziğinin resmini falan da koydum
yarın misafirim qelme planı var
eğer qelmezse yarın annemle alışverişe çıkıcaz
bebişim ve evim için artık hazırlıklara başlıcam şimdiden..
son zamana bırakmak istemiorum zorlanmamak için:1hug:

uklacım saol canımmm...

kızlar valla doğumdan falan korkmayın..o kısa süreli bir süreç..o anda birden ne olup bittiğini anlamıyosunuz....doğumdan çok doğumun arkasından bebeğinizin kucağınızda olacağını hayal edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…