simnil 3 lü testi nasil yaptilar.kan,idrarmi aliyorlar
aynı 2'li gibi canım,
1 tüp kan alıyorlar. aceminin tekine rastladım, bir de beceremedi, kan gitmedi, tansiyonum düştü, şimdi kolum mor mor geziyorum, damardan alanlar gibi.:tomato:
Özgeeee etiden kaç para alıyosun kuzum :) Valla etinin ajansındakilere söylicem sana para versinler senden iyi mecra olur :) Bu arada üye olmanıza gerek yok. Biz eti kaymaklım ilk çıktığı dönem maslakta çalışıyorduk orda hiçbiyerde bulamıyorduk mail attık etinin müşteri hizmetlerine okadar reklam yapıyorsunuz ama maslak bölgesinde bulunmuyor diye özür dileyip bir koli kaymaklım yollamışlardı
slm kızlar nasılsınız..
valla geçmişi bile okumadım daha hemen haber vereyim dedim...OĞLUŞUM OLUYORRRRRRRRRRR...
gözünaydin canim.Allah anali babali büyütsün.slm kızlar nasılsınız..
valla geçmişi bile okumadım daha hemen haber vereyim dedim...OĞLUŞUM OLUYORRRRRRRRRRR...
slm kızlar nasılsınız..
ay ben de hala şu hoşbeşten yiyemedim kafayı yiicem en sonunda yaa
Özgeeee etiden kaç para alıyosun kuzum :) Valla etinin ajansındakilere söylicem sana para versinler senden iyi mecra olur :) Bu arada üye olmanıza gerek yok. Biz eti kaymaklım ilk çıktığı dönem maslakta çalışıyorduk orda hiçbiyerde bulamıyorduk mail attık etinin müşteri hizmetlerine okadar reklam yapıyorsunuz ama maslak bölgesinde bulunmuyor diye özür dileyip bir koli kaymaklım yollamışlardı
işte bunu söylemen çok kötü oldu
az sonra mail yağmuruna tutacağız etiyi :roflol::roflol:
oleeeyy hoşbeş yemeyen birii..
hoşbeş yeme sakın tamammı recep
çok çirkindir hoşbeş..
biz çubuk krakerimizle de mutluyuz dimi ama
yaaa oğlum oluyo dedim huhuuu...
yaaa oğlum oluyo dedim huhuuu...
ßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?