gözün aydın şekerimslm kızlar nasılsınız..
valla geçmişi bile okumadım daha hemen haber vereyim dedim...OĞLUŞUM OLUYORRRRRRRRRRR...
Özgeeee etiden kaç para alıyosun kuzum :) Valla etinin ajansındakilere söylicem sana para versinler senden iyi mecra olur :) Bu arada üye olmanıza gerek yok. Biz eti kaymaklım ilk çıktığı dönem maslakta çalışıyorduk orda hiçbiyerde bulamıyorduk mail attık etinin müşteri hizmetlerine okadar reklam yapıyorsunuz ama maslak bölgesinde bulunmuyor diye özür dileyip bir koli kaymaklım yollamışlardı
allah iyiliğini versin emibenim c.tesi günki halimi görmeliydiniz pideden midesi bulanan ben bizim mahallede bi teyzemiz vefat etmiş pidesi giderken bakışımı görcektiniz annem farketmiş hemen kapmış bikaç tane Allahtan tanıorusta adamları rezil olmadık :roflol::roflol::roflol:
valla benim ilki normaldi çok rahat ve kolay geçmiştikızlar ya bende yavaş yavaş doğum korkusu başladı...sezeryanmı normal doğummu düşünüosunuz ??
biliyom biliyom zaten cook çirkin bişi okıyamammm sana guzel dııl kız boşver:içelim:
kızlar ınanın bende böle bişi yapmk ıstemzdm ama burda agzım sulandı hıc tatmadgm bişeyı cnm cektı adamlara yalvrdmda aldrttm uzgnm :8 gelın bırlkte olsn kıyamam sizlereee bennn bak sen ızmrdeymssn yakn olsk ben alıp getrrm sana
hosbes kaynatiyorlar o neyse:icecream:hoşbuldum dadlum
ne kaynatıonuz bensiz bakalım :jeyyar:
izmirin neresindesin canım sen
kızlar ya biz daha yeni 1000 sayfa olduk diye sevinmedik mii..
son günlerde fazla azıttık galiba 2000 olacaz nerdeyse
hosbes kaynatiyorlar o neyse:icecream:
valla durdurabilene aşk olsun
mahrumiyet bölge derkennnnn:uhm:limonu nasıl bulcanm yaaaa mahrumiyet bölgesinde mafoldumben
hosbes kaynatiyorlar o neyse:icecream:
gofret kız ben ilk hamile kaldıığım zamanlar çok yiyodum
Allahdan kocişimin büfesi var :roflol:
ölüyom başım ağrıyoooooooomafoldumben
eeee o zaman özgeye bir koli yap da gönder
yılbaşı hediyesi babında :jeyyar::jeyyar:
gelinnnn bak ne çok düşünüyom seni
kendim için bişey istemiyom yanlış anlama
sarıgazi-sancaktepemahrumiyet bölge derkennnnn:uhm:
klava: klava: klava:
aa yollarız tabiki canımcım:
istediği hoşbeş olsnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?