niye geldin yatsana evde sıcak sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, başım ağrıyoya akşam olsada yatsak diyorummmmafoldumbenßen qeldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm delikafadulden
ben daha hamile oldğumu öğrendiğimde
nasıl doğurcam ben bunu yaa
diye düşünmeye başlamıştım bile :bbo:
ama şimdi daha iyiyim düşünmüorum yerimseniben
allah hakkımızda hayırlısını versin kızlar
tebrik ederim. hayırlı olsun :lepi:
çatır çatır doğurcaz gı oh ne güzelopuyorumnanaktan
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu eti hoşbeşim geldı kremalı fındıklı cok guzel bayıldım ılk defa denedım umarrım bıkmam bundanda:)
tşkrler ..ama elimde değilki aklıma geldikçe korku alıo beni..dağıtmam gerek kafamı
canııımmm gözün aydın.allah sağlıkla nasip etsin inşallah.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu eti hoşbeşim geldı kremalı fındıklı cok guzel bayıldım ılk defa denedım umarrım bıkmam bundanda:)
ay ben belki bu aksam koyarım çünkü bugün benim göbek aldı başını gidiyor nedenseAllah herşeyin kolaylığını verir sen yeterki buna inan.. :teselli:
neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz..yannız birileri göbüş ve bebek cicisi resimleri koysun bak bugün pasifti topiklerklava: :)
:roflol: :roflol:
reeecaa ederim erik bahsinden sonra bu hoşbeş bahsini de kapatalımmmm...
niye geldin yatsana evde sıcak sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, başım ağrıyoya akşam olsada yatsak diyorummmmafoldumben
güneşim şimdi montunu giy,dışarı çık,markete yürü,yapma bunu bana
tatlı cadi link ver kuzum yaaa yorma beni hadi:=)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?