2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çatır çatır doğurcaz gı oh ne güzelopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu eti hoşbeşim geldı kremalı fındıklı cok guzel bayıldım ılk defa denedım umarrım bıkmam bundanda:)

tşkrler ..ama elimde değilki aklıma geldikçe korku alıo beni..dağıtmam gerek kafamı

Allah herşeyin kolaylığını verir sen yeterki buna inan.. :teselli:
neyse kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz..yannız birileri göbüş ve bebek cicisi resimleri koysun bak bugün pasifti topikler klava: :)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu eti hoşbeşim geldı kremalı fındıklı cok guzel bayıldım ılk defa denedım umarrım bıkmam bundanda:)

güneşim şimdi montunu giy,dışarı çık,markete yürü,yapma bunu bana

ay ben belki bu aksam koyarım çünkü bugün benim göbek aldı başını gidiyor nedense

ay kızlar neler almışsınızz çok tatlılarr...benim bebişimin bi çöpü bile yok daha,hemen benimde almam gerek :)))

niye geldin yatsana evde sıcak sıcak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, başım ağrıyoya akşam olsada yatsak diyorummmmafoldumben

kız yata yata şiştim valla kaydirigubbakcemile3 canım sıkıldı annemler vardı şimdi qittiler..
bende bi bakim dedim bizim kızlar ne kaynatıo die :jeyyar:

güneşim şimdi montunu giy,dışarı çık,markete yürü,yapma bunu bana

kızlar ınanın bende böle bişi yapmk ıstemzdm ama burda agzım sulandı hıc tatmadgm bişeyı cnm cektı adamlara yalvrdmda aldrttm uzgnm :8 gelın bırlkte olsn kıyamam sizlereee bennn bak sen ızmrdeymssn yakn olsk ben alıp getrrm sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…