2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi alakadar olalım sheida ileee

sheida gel kız cinsiyet yorumu yap koşş

yarın uclu test ıcın gıdıcem o sırada cınsıyetıde ogrenırım belkı ama hıc umıtlenmıyorum edepli yavrum gostermez bıseycıgını

kızlar ben cıkıyorum eve dönüş yolunaaa:) iyi akşamlryarın gorusurk kendınıze ve beişlerimize ıyı bakın babayyyy

yarın uclu test ıcın gıdıcem o sırada cınsıyetıde ogrenırım belkı ama hıc umıtlenmıyorum edepli yavrum gostermez bıseycıgını

senin oğluşun kız bile tavlayamaz bu gidişlee utangaç şeyy benim oğluşumun yanına getir iki taktik işi tamam :dance:

bana da demedi bişey ama tarih uyuyor sanırım 3 lü test ve genel muayene için çağırmıştır.çok sabırsızım çoookkk

bugun bi arkadasım daha öörenmiş cinsiyetini erkekmiş :))))) benim 2 hafta sonra kontroLum :))))

bugün muhabbete çok dahil olamadım çok yoğundum.. herkese iyi akşamlar kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…