- Konu Sahibi daemon
-
- #16.481
hayirli haberlerle gelirsin insaallah canim.ben ben beeen
hayirli haberlerle gelirsin insaallah canim.
bende kız dıorumm :)zemuszemus
buarada face mace yok bende ama aylin ben söleyesim geldikaydirigubbakcemile3
1 tane kız oyu cıktı varmı arttıranakannehir
2 kız oyu cıktı hadı bakalım yarın acıklıycam ınsallahhhhh...
insaallah canim.ben gecen hafta kontroldeydim.birdahaki kontrolüm.ocak 14 cok varrr daha.cinsiyetinide ögrenemicem o zamana kadar..mafoldumbensağol canım benim hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah
insaallah canim.ben gecen hafta kontroldeydim.birdahaki kontrolüm.ocak 14 cok varrr daha.cinsiyetinide ögrenemicem o ama kadar.mafoldumben
hislerimde yanilmam.cok kuvvetlidir.yengec burcuyum ama tabi yine yanilma payi olabilir.ama kiz diyorum yinede.yarinmi belli olacak simdi
kISma stella gidiyos
benide ekleyin kızz facede adım sevinç
buarada face mace yok bende ama aylin ben söleyesim geldikaydirigubbakcemile3
1 tane kız oyu cıktı varmı arttıranakannehir
dr bana ayda bir gel diyo ben 15te bir gidiyorum napim duramamkiinsaallah canim.ben gecen hafta kontroldeydim.birdahaki kontrolüm.ocak 14 cok varrr daha.cinsiyetinide ögrenemicem o ama kadar.mafoldumben
benim içimede erkek gibi doğuyo..kendime doğmuyoda sende doğdu içimesende benimkini tahmin ett
:1hug:
arhimim de yada özgeçayda eklimisin listelerinden bakim
ben çıkıyorum kızlar yarın sabah görüşmek üzere...
SEVİYORUM SİZİ...
ben 15.haftamdayim.dra gittigimde 14.haftamdaydim,daha erken oldugunu söyledi.bende ilerleyen zamanlarda ögrenirim ama ultroson yaptirmak istemiyorum.birkackere fazladan yaptirdigim oldu.acil birsey olmadikca gitmeyide düsünmüyorum.mecbur zamanini bekleyecegim.benimde doktorum 1 ay sonra çağırmıştı ben cinsiyetini öğrenmeden önce
ama ben dayanamadım 14.haftama qirince hemen başka dr qidip
cinsiyetini öğrendim :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?