2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gidenlere gule gule bende yemegı yapayım artık kocıs 1 saate gelır hadı gorusurzz.. belkı yemekten sonra ugrarım yıne

slm kızlar nasılsınız..

valla geçmişi bile okumadım daha hemen haber vereyim dedim...OĞLUŞUM OLUYORRRRRRRRRRR...

cnm gözünaydın çoooooook sevindim düşük tehlikesi olduğunda senin için dua ediyordum.şimdi çok mutlu oldum.ALLAH tamamına erdirsin.darısı başımıza

KIZLAR BUGÜN KONULARA DAHıL OLMADIMM ıŞıMMMMMMMMMMMM ÇOKKKKK ÇÜNKÜ AMA ARA ARA OKUDUM KıMSECıKLERDE KALMAMIŞŞŞYYYAAAAA
ÖPTMMM GÜZEL ANNıŞLERRRRRR
ıYı AKŞAMLARopuyorumnanaktan

HIMM BU ARADA BENıMDE CıNSıYETııı CUMARTESı BELLı OLUYORRRR AMA TAHMıN BEKLıYORUMMM NÜTFENNNNNNN:kedi:

1 tane kız oyu cıktı varmı arttıranakannehir

ya bilmiyorum ama bence de kiz (benim tahminlerim genelde hic tutmaz :)) yani oglun olabilir belki kaydirigubbakcemile3

MEHTABIMMMM tebrikler canim,oglun olucakmis...cok sevindim.Saglikla kucagina alirsin insallah

banada tahmin yapin bakaLım :))))) kaydirigubbakcemile5
ERKEKKK
ya bilmiyorum ama bence de kiz (benim tahminlerim genelde hic tutmaz :)) yani oglun olabilir belki kaydirigubbakcemile3

MEHTABIMMMM tebrikler canim,oglun olucakmis...cok sevindim.Saglikla kucagina alirsin insallah

SIMDI KIZ MI DIYE NOT ALIIM SENINKINI ERKEK DIYE Mİkaydirigubbakcemile3

leylacım bu arada annenler turlıyedeydı dımı senın yanına gelme durumları varmı yakın zamnda

hosbulduk canım )) bende persembe gıdıcem
acaba ac mı tok mu gıdılıo 3 lü testtte hanı hareketlı olsun dıye
cıkolata ye dıyorlarya kan aldıklarında problem olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…