2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:))) bana erkek dediniz iki hafta sonra öğrenicem.. Hayırlısı olsun bakalım :)))))))))))

Üçlü test için başvuruya gelirken bilinmesi gerekenler

Üçlü test için sadece kan vermek yeterlidir. Aç olmanız gerekmez. Üçlü test için geldiğinizde son adet tarihinizden, yani gebeliğin tam olarak süresinden, emin olmanız gerekmektedir. Böyle bir şüpheniz olduğunda ek olarak ultrasonografi de gerekebileceğinden bunu doktorunuza mutlaka bildiriniz.

evet canim kesinlesti.kizim olucakmis:))
cok tesekkur ederim.
senin cinsiyyet de belli olsaydi ne guzel olurdu yaa :))

kaydirigubbakcemile3 dr anlamadı en son gittiğimizde bidahaki sefer inşallahh 2 hafta sonra tekrar gidicem zatenn öğrenirsek sözz ilkk sana sölicemm delikafadulden

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben de perşembe günü doktora gidicem hem 3lü test hemde diğer bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim inşallah bu sefer gösterirse yavrum.

Selam daemon,canım benim bebişin cinsiyeti kız listeye eklersen sevinirim canım:)

benimki ac karina gelmen gerek dedi.
ben de ac karin gittim.

herkese iyi akşamlar arkadaşlar ben de perşembe günü doktora gidicem hem 3lü test hemde diğer bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim inşallah bu sefer gösterirse yavrum.

inşallahh canımm maşallalh ikiz annesi olucan yerim onları yaa :1hug:

benimki ac karina gelmen gerek dedi.
ben de ac karin gittim.

netten doktor sıtelerınede baktım canım uc ayrı sıtede uc ayrı doktor ac karına olmak gerekmez dıye yazmıs oyle olsa benım doktorda osylerdı bu test ıcın ogleden osnrasına randevu verenler var netıcede yoksa sabah yaparlardı hep

Facede grup varmıı ?? alakasız oldu ama :)

kaydirigubbakcemile3 dr anlamadı en son gittiğimizde bidahaki sefer inşallahh 2 hafta sonra tekrar gidicem zatenn öğrenirsek sözz ilkk sana sölicemm delikafadulden

insaallah ya cok merak ediyorum seninkinin de cinsiyyetini...:)))
insallah bu sefer gosterir canim.haber bekliyoruz.
Selam daemon,canım benim bebişin cinsiyeti kız listeye eklersen sevinirim canım:)

ay gercekten mi?kizlarimiz kanka olurlar ne guzel :)) tebrikler canim,hayirli olsun.

yok canım yaaa (( benimle aynı dönem hamile olan bi ark var bugun öğrenmiş ::))) ben 2 hafta sonra inşallah :))) doktor öle dedi.

:Saruboceq:

öğrenirsinn canımm sağlıklı olsunn yeterkiii tabi genede insan duramıyoo yerindee meraktan çatlıoo delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…