2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay gercekten mi?kizlarimiz kanka olurlar ne guzel :)) tebrikler canim,hayirli olsun.

Sağol leylacım çok istiyorduk kız olmasını oldu çok şükür:)Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Yalnız erkek çok kızlarımızı korumamız lazım:)delikafadulden

evet ama benden baska testler de istedi.ondan da olabilir belki.3lu-nun testlerinden baska testler de yaptirdim ben.

leylacım senin de kızın hayırlı sağlıklı olsun herkesle birlikte beyzacım acele etme sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bu arada ben şimdiye kadar 7 kilo almışım o kadar da dikkat ettiğim halde perşembe doktoorum çok kızacak

:roflol: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

niyekii kilo aldığın içinmi kızıcakk bende aldımm ilaçlardan hep

evet canım kilodan kızıyo geçen ay 2 kilo almıştım dikkat et dedi ayda yarım ya da 1 kilo almalısın yoksa bebekler beslenemez dedi

Kızlar yaaafff benm yüzümde sırtımda bi sürü sivilce çıktı çok sinir oluyorum laelaelaelaelae
Yara lı bereli oldum nazarmı değdi nedir kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: evet canim haklisin :)))))))))) ama kizlar da cogaliyor yavas yavas.

dedigim gibi benim tahminler hic tutmaz sana da erkek diyorum kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

hayırlısı bakalım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…