hayırlıı olsunnn hihoyyyt
insaallah ya cok merak ediyorum seninkinin de cinsiyyetini...:)))
canımmm benimm opuyorumnanaktan peki içinden geçen bi cinsiyet varmı sence neyim olcak :icecream:
sağol canım benim:1hug:
ay gercekten mi?kizlarimiz kanka olurlar ne guzel :)) tebrikler canim,hayirli olsun.
netten doktor sıtelerınede baktım canım uc ayrı sıtede uc ayrı doktor ac karına olmak gerekmez dıye yazmıs oyle olsa benım doktorda osylerdı bu test ıcın ogleden osnrasına randevu verenler var netıcede yoksa sabah yaparlardı hep
Sağol leylacım çok istiyorduk kız olmasını oldu çok şükür:)Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Yalnız erkek çok kızlarımızı korumamız lazım:)delikafadulden
rica ederimm canımm yerim kızınıı opuyorumnanaktan ismi hazırmı cici kızın
leylacım senin de kızın hayırlı sağlıklı olsun herkesle birlikte beyzacım acele etme sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil bu arada ben şimdiye kadar 7 kilo almışım o kadar da dikkat ettiğim halde perşembe doktoorum çok kızacak
beyzanın kızı olacaaaaaaaaaaaaakkkkkkkk bence öyle geçti içimden
Sağol leylacım çok istiyorduk kız olmasını oldu çok şükür:)Allah bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.Yalnız erkek çok kızlarımızı korumamız lazım:)delikafadulden
insaallah ya cok merak ediyorum seninkinin de cinsiyyetini...:)))
canımmm benimm opuyorumnanaktan peki içinden geçen bi cinsiyet varmı sence neyim olcak :icecream:
dedigim gibi benim tahminler hic tutmaz sana da erkek diyorum kaydirigubbakcemile3
İşte bi kız annesi daha geldi zemuszemus
Naber hanımlarrrr zemuszemus
evet canım kilodan kızıyo geçen ay 2 kilo almıştım dikkat et dedi ayda yarım ya da 1 kilo almalısın yoksa bebekler beslenemez dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?