ne kadar yaaben bebişime bişeyler aldım ama digital fotoğraf makinem bozuk çekip ekleyemiyorum bir türlü. Ama kızlar kartal yuvasından aldığım organik hastane çıkışını görmeniz lazım süper bişey :)
geriden gelince böle oluyo okudum şimdi:roflol:facebook u yokmuş zaten o yüzden eklememiş a.s
kız bebiş şu resmine hala alışamadım..
sen oldugunu çook sonra anlıyorum
kız bebiş şu resmine hala alışamadım..
sen oldugunu çook sonra anlıyorum
kızlar benim dün kasık bölgemde iki tane minik çatlama oldu artık dikkat edin sakın kendinizi germeyin
ben gerdim hemen canım acıdı sonra kremi sürerken fark ettim ağrıyan kısımlar çatlamış
yırtılmaya başlıyoruzsenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
gunaydın hanımlar bakıyorumda cınsıyet konusuna fena dalmıssınız .bende fecı halde kız hıssedıyorum cokta merak edıyorum bızım dr 20. haftada bellı olur dedı galıba bu gıdıste soylemeyebılır tabıkı beeen yıne yuzsuzluk yapıp sorucam sorucam tabıkı yaa catlamaktan ıyıdır dımı yanıa.s.
Cİnsİyetİ bellİ olanların sayısı artmıŞ, maaŞallah.
evet canım bence dktra istediğin soruyu sorabilme hakkın olmalı
her gittiğindede sor ben her gittiğinde bebeğimin pipisini göster diyorum dktrum gülerek tamam diyo
inan bu dünyada dktruna en saçma soruları soran benim ve sormuyorum bile liste yapıp önüne indiriyorum tek tek cevaplıyor
bu hafta sonu saçlarımı organik boyatıcam artık.
sıyrılalım şu bakımsızlıktan dimi ama.yerimseniben
ay ben de hiç zannetmiyorum karnımın bu kdr güzel olacağını kaydirigubbakcemile3özge bende senin bu resme hastayım:)
eger karnım böle estetık buyurse (ki hiç sanmıyorum) alkisalkisalkisbende aynı pozu verip buraya koymayı dusunuyorum puhahahahah
tsk ederım canım saol bızım dr bıraz acelecı hemen gıt ıstıyor sankı devlet hastanesı gercı soruncada guzel anlatıyor bana 20. haftada bellı olur dedı o kafamı karıstırdıCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?