2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne kadar yaa
bende h.sonu feneriuma baktım 56 tl ve 89 arası değişiyordu fiyatları

kızlar benim dün kasık bölgemde iki tane minik çatlama oldu artık dikkat edin sakın kendinizi germeyin
ben gerdim hemen canım acıdı sonra kremi sürerken fark ettim ağrıyan kısımlar çatlamış
yırtılmaya başlıyoruzsenağlama

ben son aya girmeden sanırım bişi almıcam. Son ay kızım beğenecek babası alacak inş. Tabi şu hastane çıkışlarına heveslenmiyo değilim. Tüm kıyafetlerini organik almayı düşünüyorum.

kız bebiş şu resmine hala alışamadım..
sen oldugunu çook sonra anlıyorum

özge bende senin bu resme hastayım:)
eger karnım böle estetık buyurse (ki hiç sanmıyorum) alkisalkisalkisbende aynı pozu verip buraya koymayı dusunuyorum puhahahahah

bu çatlaklar baş belası heee
bende sabahları geriniyorum farkında olmadan. hemen ağrı giriyor.
kakao yağıda taş gibi oldu her istediğimde süremiyorum. ısıtmam lazım onu sürmek içinde

Kızlar internette baktım ama aldığım takımın resmini bulamadım.ış arkadaşlarından rica ettim yarın bana fotomakinesi getirecekler akşam yarın akşam evde yüklerim fotoları. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam hastane çıkışı 59 TL gibi bişeydi. Fişler evde bakarım sonra.

bilmem ıste cok duygusalım bu gunlerde hep zırlıyorum bıde yazıma kımse cvp yazmayınca yıne duygusallastım ıste senağlama

evet canım bence dktra istediğin soruyu sorabilme hakkın olmalı
her gittiğindede sor ben her gittiğinde bebeğimin pipisini göster diyorum dktrum gülerek tamam diyo
inan bu dünyada dktruna en saçma soruları soran benim ve sormuyorum bile liste yapıp önüne indiriyorum tek tek cevaplıyor

bu hafta sonu saçlarımı organik boyatıcam artık.

sıyrılalım şu bakımsızlıktan dimi ama.yerimseniben

tsk ederım canım saol bızım dr bıraz acelecı hemen gıt ıstıyor sankı devlet hastanesı gercı soruncada guzel anlatıyor bana 20. haftada bellı olur dedı o kafamı karıstırdıCADIARZU

özge bende senin bu resme hastayım:)
eger karnım böle estetık buyurse (ki hiç sanmıyorum) alkisalkisalkisbende aynı pozu verip buraya koymayı dusunuyorum puhahahahah
ay ben de hiç zannetmiyorum karnımın bu kdr güzel olacağını kaydirigubbakcemile3

tsk ederım canım saol bızım dr bıraz acelecı hemen gıt ıstıyor sankı devlet hastanesı gercı soruncada guzel anlatıyor bana 20. haftada bellı olur dedı o kafamı karıstırdıCADIARZU

benimkisi 2,5 ayllıkken söyledi sonrada her gittiğimde erkek dedi yani tezi doğru çıktı pipisini ben bile gördüm testisleri yaprak gibiydi normalde cinsiyet 4, ayda yani 16 . haftada belli oluyor eminim biliyordur ve söylemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…