2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

buarada cnm sanırım oldu yabnlış bişi yapmadıysam teşekkr ederımmmmmmmmmmmmm:):) ehehehe eksık kalmayalım dimi amaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile

ben bebişime bişeyler aldım ama digital fotoğraf makinem bozuk çekip ekleyemiyorum bir türlü. Ama kızlar kartal yuvasından aldığım organik hastane çıkışını görmeniz lazım süper bişey :)

Son düzenleme:
ya buarada hala bulantılrm var napcam benyaa artık dayanamıyorummm cok ilaçda ıctım bır faydası yok cıldırmak uzereyım artık

günaydınlar hatunlar ben bugün yine erkenciyim
kapıcının kapıyı vurmasıyla uyandım:sinifsinif:midem çok kötüü bulanıyor

benle eşimde beşiktaşlıyız. bende o takımlardan alacağım yavru kartalıma :sm_cool:

günaydınlar hatunlar ben bugün yine erkenciyim
kapıcının kapıyı vurmasıyla uyandım:sinifsinif:midem çok kötüü bulanıyor

gunaydın cnmmmm yazasana kapıya zıle basmayın:) annem ben kocaman kızdım uyanmayım diye bebek uyuyor yazıyordu eheheeh...
buarada bu midem benide mahvetti yok bunun bi çözümü sanrm

ya keşke ekleyebilseydin şu organiği merak ettim:uhm:

gunaydın cnmmmm yazasana kapıya zıle basmayın:) annem ben kocaman kızdım uyanmayım diye bebek uyuyor yazıyordu eheheeh...
buarada bu midem benide mahvetti yok bunun bi çözümü sanrm

yaf sanırım bulantılarla ben 9 ayı tamamlarım gece uyurken bile
midem kalkıyor eşimi yaklaştırmıyorum bile hemen midem kalkıyor
çıkarmaktan korktuğum için de zorluyoruM kendimi rabbim sonumuzu hayırlı etsin:hulya:

amin aynen ama uyurken rahatım diyebilirm cok sukur bende kocişi yataktan atıyorum hergün bıktı ama napsınn:):)

kız bebiş şu resmine hala alışamadım..
sen oldugunu çook sonra anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…