günaydın esmercim
niye beni facebookdan eklemedin sen bakayım. küseyim mi şimdi sana:dilcikar:
canım ya ben face kullanmıyorum
daha öncede söylemiştim ama atlamışsın
yoksa aşk olsun eklemem mi seni :1hug:
benim bebeğimin hiç cicisi yok ki :1no2:
olsa eklerdim
esmerin face i yokkiiiiiii..
demişti ya gecen sene mi ne kocasıyla araları gerilmiş facebook yüzünden o da kapatmış..
yanlış mı hatırlıyom kız esmeriko
benim bebişimnde yok daha hiçbişeyibende ekleyemıyorum sadece bakabılıyorm sıznkılere özenerek
Lilypie - Angel and Memorial ticker scene selection canım bu adrese gir sırayla tüm bilgileri seç doldur... tarihe tahmini doğum tarihini yaz... daha sonra çıkan linki profil bilgilerinden doğum kilo.. takip bölümü var oraya gir değişiklikleri kaydet de oluyor... inşallah doğru anlatabilmişimdir... :ecrin_bebek:
canım süpersin yapabilmişsin hemen.. alkisalkisalkis
heheh teşekkr ederm sayende
ben bebişime bişeyler aldım ama digital fotoğraf makinem bozuk çekip ekleyemiyorum bir türlü. Ama kızlar kartal yuvasından aldığım organik hastane çıkışını görmeniz lazım süper bişey :)
günaydınlar hatunlar ben bugün yine erkenciyim
kapıcının kapıyı vurmasıyla uyandım:sinifsinif:midem çok kötüü bulanıyor
ben bebişime bişeyler aldım ama digital fotoğraf makinem bozuk çekip ekleyemiyorum bir türlü. Ama kızlar kartal yuvasından aldığım organik hastane çıkışını görmeniz lazım süper bişey :)
BENİDE EKLEMEDİ akannehirgünaydın esmercim
niye beni facebookdan eklemedin sen bakayım. küseyim mi şimdi sana:dilcikar:
gunaydın cnmmmm yazasana kapıya zıle basmayın:) annem ben kocaman kızdım uyanmayım diye bebek uyuyor yazıyordu eheheeh...
buarada bu midem benide mahvetti yok bunun bi çözümü sanrm
BENİDE EKLEMEDİ akannehir
ya keşke ekleyebilseydin şu organiği merak ettim:uhm:
yaf sanırım bulantılarla ben 9 ayı tamamlarım gece uyurken bile
midem kalkıyor eşimi yaklaştırmıyorum bile hemen midem kalkıyor
çıkarmaktan korktuğum için de zorluyoruM kendimi rabbim sonumuzu hayırlı etsin:hulya:
kız bebiş şu resmine hala alışamadım..yaf sanırım bulantılarla ben 9 ayı tamamlarım gece uyurken bile
midem kalkıyor eşimi yaklaştırmıyorum bile hemen midem kalkıyor
çıkarmaktan korktuğum için de zorluyoruM kendimi rabbim sonumuzu hayırlı etsin:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?