2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın hanımlar bakıyorumda cınsıyet konusuna fena dalmıssınız .bende fecı halde kız hıssedıyorum cokta merak edıyorum bızım dr 20. haftada bellı olur dedı galıba bu gıdıste soylemeyebılır tabıkı beeen yıne yuzsuzluk yapıp sorucam sorucam tabıkı yaa catlamaktan ıyıdır dımı yanıa.s.

kızlar ya tayt giyiyorum demişsiniz ya normal beden tayt mı aldınız yoksam hamilelik mağazasından hamile taytımı aldınız ben dün baktım kalmamıştı hangisi daha rahat o yönden sordum

evet cihazdan cnm.benimde 22.haftada detaylı ultrason incelemesi yapılacak inşallah.hımm şeker yüklemesini söylemedi doktorum bende gitmeden sorayım ona göre gideyim.

O zaman benim herseferinde detaylı bakılıyor çünkü zaten bir cihaz var ve diğer yerlerde gördüğümden biraz farklı daha kapsamlı bişey. 22. haftada da aynı cihazla bakıcak.

kızlar ya tayt giyiyorum demişsiniz ya normal beden tayt mı aldınız yoksam hamilelik mağazasından hamile taytımı aldınız ben dün baktım kalmamıştı hangisi daha rahat o yönden sordum
ben "gebe" magazasından aldım süper rahat..
normal tayt belimi karnımı sıkardı benim. artık esofmanlar bile sıkıyor..
bunun önde karın kısmında bolluk var. o yüzden süper rahat.
doğumdan sonra da o bol kısmı popo tarafına giyersiniz dediler

YA KIZLAR HADİ BEBİŞLERİN CİCİLERİNDEN FALAN BAHSEDELİM
ÇOK ZEVKLİ OLUYO YA :lepi:

ay evet kimse kıyafet resmi eklemiyo artık..
dün benim hediyem geldi, yılbaşı çekilişi ya da bebiş cicileri kısmına resmini yüklemeyi düşünüyorum ama..tabi zynpmrt için sakıncası yoksa..
zeynepcim bu arada bikaç yerden teşekkür ettim burdan da edeyim çok sağol çok beğendim hediyeni a.s.

günaydın esmercim
niye beni facebookdan eklemedin sen bakayım. küseyim mi şimdi sana:dilcikar:

benim bebeğimin hiç cicisi yok ki :1no2:
olsa eklerdim

Canım benim şimdi gördüm özelden mesajını çok sevindim beğenmiş olmana. Güle güle giysin Çınar bebek. Bu arada tabiki yok bi sakıncası resmini koyabilirsin. Hem aynısından bendede var benim yerimede eklemiş olursun :)

günaydın esmercim
niye beni facebookdan eklemedin sen bakayım. küseyim mi şimdi sana:dilcikar:

esmerin face i yokkiiiiiii..
demişti ya gecen sene mi ne kocasıyla araları gerilmiş facebook yüzünden o da kapatmış..
yanlış mı hatırlıyom kız esmeriko

esmerin face i yokkiiiiiii..
demişti ya gecen sene mi ne kocasıyla araları gerilmiş facebook yüzünden o da kapatmış..
yanlış mı hatırlıyom kız esmeriko

özge sende de fil hafızası var hee
nasıl unutmadın. ben dün ne yedim onu hatırlamıyorum delikafadulden

özge sende de fil hafızası var hee
nasıl unutmadın. ben dün ne yedim onu hatırlamıyorum delikafadulden
yaa aslında ben de bu konuyu nasıl hatırlayabildiğimi düşünüyordum şimdi :1shok:

arada oluyor demekki CADIARZU

tamam canım..
yannız..
şimdi birinin bana nası resim yüklicemi anlatması gerekicek:)
kısa yoldan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…