2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yeemgımı yedim geldimmmmmmmmmm nerdesnz kıslarrrrrrrrrrr

özgeçayın doktorunun kızı ilk reamonn'un tonight şarkısında tekmelemiş annesini ve ondan sonra da o şarkıya hep tepki veriyomuş..
ben de şimdi internetten açtım o şarkıyı dinliyorum benimki de tekmelesin diye kaydirigubbakcemile3

hadi ya akşama bende dinleyeyim bu şarkıyı
ama bebekler 20 haftalıktan sonra duyuyuyorlar diye biliyorum. şimdi dinletsek duyamazlar ki :1no2:

merhaba bebişimin güzel teyzeleri.. bende geldim ama şimdi toplantıya gelecekler. gitmem lazım az sonra..

rica ederim canım, ya yapamadın ya bende üzüldüm sonra site gitmişti bende bişey yazamadım

ŞİŞŞŞŞŞTTTTTT archimim+, bebis02+, gunesim, gülay_gülay, marya, mhtp+, nefes., prayforU, recepivedik, ukla+, Zynpmrt+ ANAM SES VERİN
KORKUYORUM AMAAAAAAAAAAAAA

korkma kızzz burdayız çalışan hatun bunların çoğu zam muhabbeti olunca hepsi bi koptular valla ben zam nasıl bişey bilmiyorum hayatımda zam almadım yaptım ama ay sonu ben züürt kalırdım. zam almayı çok isterdim neyse şimdi evdeyim ne veriyom ne alıyorum

valla benimde işim çok
yemek söyledim onu beklerken bi bakim dedim
yoksa benden de bu gün ses çıkmaz fazla

bende toplantıya girene kadar bakayım dedim
geri gelince de geçmişi okumak ölüm gibi olacak var ya .

merhaba bebişimin güzel teyzeleri.. bende geldim ama şimdi toplantıya gelecekler. gitmem lazım az sonra..

merhaba meslektaşım. benimde toplantım var. hem bugün hem yarın
hiç sevmiyorum toplantıları habire tuvaletim geliyor izin istiyorum.

hadi ya akşama bende dinleyeyim bu şarkıyı
ama bebekler 20 haftalıktan sonra duyuyuyorlar diye biliyorum. şimdi dinletsek duyamazlar ki :1no2:

ben şimdiden sürekli konuşuyorum.. :kedi: biraz kasık ağrım olursada eşim elini tutuyor hemen geçiyor. benim nazlanmam mı bebişin mi bilemiyorum :asigim:

sizde tekmeler başladımı ki? :CüvCüv:

ben geldim
accık soluklanayım yine çıkacam sağlık ocağına gidip kaydımı yaptırcam
ne kaynattınız bakim

ayynen öylee.. 18. hafta hatta 3lü test yapıldıgı gün olmuş.
demekk 17+ larda bişidi..
ayy az mı kaldı ne tekmelere hayırlısıyla

ne azı yaa daha 1 ayım var benneyaptımki
geçmez şimdi bu aylık süre bende meraktan çatlarım

ay ben de o şarkıyı bulup indirmem lazım

ben şimdiden sürekli konuşuyorum.. :kedi: biraz kasık ağrım olursada eşim elini tutuyor hemen geçiyor. benim nazlanmam mı bebişin mi bilemiyorum :asigim:

yok canım daha kimsede başlamadı bildiğim kadarıyla..ama 1-2 hafta sonra hissetmeye başlayanlar olucaktır diye düşünüyorum..inşallah yani :icecream:

yok canım ya nerdeeee...
sabırsızlıkla tekmeleri bekliyoruz biz de..

ama düşünüyorum da
bebiş beni tekmelemeye basladıgı günlerde de kesin şunu derim

"bu velet beni tekme tokat dövüyooo "

yok canım daha kimsede başlamadı bildiğim kadarıyla..ama 1-2 hafta sonra hissetmeye başlayanlar olucaktır diye düşünüyorum..inşallah yani :icecream:

yok canım ya nerdeeee...
sabırsızlıkla tekmeleri bekliyoruz biz de..

ama düşünüyorum da
bebiş beni tekmelemeye basladıgı günlerde de kesin şunu derim

"bu velet beni tekme tokat dövüyooo "

çukulata dondurma gibi şeyler yediğinizde daha cabuk tepki veriyolarmış. birde erkek bebişler daha çabuk hareketlenir diyorlar.. takipteyim...ama ben daha ikili test bile yaptırmadım.
amannn toplantı baslıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…