ben buradayım da işim çok
yarın toplantımız var ona hazırlanıyorum. hatta birazdan başka toplantıya gireceğim
offf
özgeçayın doktorunun kızı ilk reamonn'un tonight şarkısında tekmelemiş annesini ve ondan sonra da o şarkıya hep tepki veriyomuş..
ben de şimdi internetten açtım o şarkıyı dinliyorum benimki de tekmelesin diye kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım, ya yapamadın ya bende üzüldüm sonra site gitmişti bende bişey yazamadımopuyorumnanaktanuklacım merhaba nasılsın canım geçen gece o kadar uğraştın cetvel için sağol canım olmadı ama heralde benim sayfada bir sorun var. bide teşekküredemedim güncelleme vardı heralde topikler açılmıyordu .birden koptu öpüyorum canım seni
ŞİŞŞŞŞŞTTTTTT archimim+, bebis02+, gunesim, gülay_gülay, marya, mhtp+, nefes., prayforU, recepivedik, ukla+, Zynpmrt+ ANAM SES VERİN
KORKUYORUM AMAAAAAAAAAAAAA
valla benimde işim çok
yemek söyledim onu beklerken bi bakim dedim
yoksa benden de bu gün ses çıkmaz fazla
merhaba bebişimin güzel teyzeleri.. bende geldim ama şimdi toplantıya gelecekler. gitmem lazım az sonra..
hadi ya akşama bende dinleyeyim bu şarkıyı
ama bebekler 20 haftalıktan sonra duyuyuyorlar diye biliyorum. şimdi dinletsek duyamazlar ki :1no2:
hadi ya akşama bende dinleyeyim bu şarkıyı
ama bebekler 20 haftalıktan sonra duyuyuyorlar diye biliyorum. şimdi dinletsek duyamazlar ki :1no2:
ama onlar bu olayı 18. haftada yaşamış:)
ayynen öylee.. 18. hafta hatta 3lü test yapıldıgı gün olmuş.
demekk 17+ larda bişidi..
ayy az mı kaldı ne tekmelere hayırlısıyla
ay ben de o şarkıyı bulup indirmem lazımözgeçayın doktorunun kızı ilk reamonn'un tonight şarkısında tekmelemiş annesini ve ondan sonra da o şarkıya hep tepki veriyomuş..
ben de şimdi internetten açtım o şarkıyı dinliyorum benimki de tekmelesin diye kaydirigubbakcemile3
ben şimdiden sürekli konuşuyorum.. :kedi: biraz kasık ağrım olursada eşim elini tutuyor hemen geçiyor. benim nazlanmam mı bebişin mi bilemiyorum :asigim:
sizde tekmeler başladımı ki? :CüvCüv:
ben şimdiden sürekli konuşuyorum.. :kedi: biraz kasık ağrım olursada eşim elini tutuyor hemen geçiyor. benim nazlanmam mı bebişin mi bilemiyorum :asigim:
sizde tekmeler başladımı ki? :CüvCüv:
ayynen öylee.. 18. hafta hatta 3lü test yapıldıgı gün olmuş.
demekk 17+ larda bişidi..
ayy az mı kaldı ne tekmelere hayırlısıyla
ay ben de o şarkıyı bulup indirmem lazım
ne azı yaa daha 1 ayım var benneyaptımki
geçmez şimdi bu aylık süre bende meraktan çatlarım
yok canım daha kimsede başlamadı bildiğim kadarıyla..ama 1-2 hafta sonra hissetmeye başlayanlar olucaktır diye düşünüyorum..inşallah yani :icecream:
yok canım ya nerdeeee...
sabırsızlıkla tekmeleri bekliyoruz biz de..
ama düşünüyorum da
bebiş beni tekmelemeye basladıgı günlerde de kesin şunu derim
"bu velet beni tekme tokat dövüyooo "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?