2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaa bende ulaş ismini çok seviyorum
o kadar istememe rağmen eşim oğluma koymama izin vermedi
kızlar siz koyun be güzel isim değilmi

canım sız naptınız kopek ısını bı arkadasımın vardı rotweıllerı safkan mukemmel bı koecıktır onunda yavruları olmustu suan 1.5 aylıklar gorustum onunla elınde 3 tane kalmıs dısıde var erkekte bı bakın ıstersenız

ASLINDA ERKEK ISMINDE BENIMDE HEP AKLIMA KISA ISIMLER GELIYODU AMA TUĞBERK TE COK HOZUMA GITTI. BEN MEHMET ISMINI COK SEVIYORUM AMA ESIMIN LANET PATRONUNUN ADI MEHMET O YZDEN SOLEYEMEDIM BILEkaydirigubbakcemile3

boşver iyikide koymamışsın
adam sonra havaya filan girer neme lazıma.sa.s

ASLINDA ERKEK ISMINDE BENIMDE HEP AKLIMA KISA ISIMLER GELIYODU AMA TUĞBERK TE COK HOZUMA GITTI. BEN MEHMET ISMINI COK SEVIYORUM AMA ESIMIN LANET PATRONUNUN ADI MEHMET O YZDEN SOLEYEMEDIM BILEkaydirigubbakcemile3

tuğberk daha güzel bence canım. ismiyle uzun uzun ömürler yaşasın inşallah

aaaa olabilir tabi
nerde oturuyo arkadaşın
çok para filan istermi kızz

kızlar evde bebegın kalp atıslarını dınleyebılecegımız bır alet bıle var sıfır 270 tl ıkıncı elı 150 tl

Angelsounds (fetal el dopleri-Dr'uma sorduk bebeğe hiçbir zararı yokmus)Biz daha ucuza aldık, hergün dinliyorum çileğimin kalp sesini...tuyf tuyf :)
benim gibi Pimpirikli annelere öneririm !

opuyorumnanaktan

Angelsounds (fetal el dopleri-Dr'uma sorduk bebeğe hiçbir zararı yokmus)Biz daha ucuza aldık, hergün dinliyorum çileğimin kalp sesini...tuyf tuyf :)

opuyorumnanaktan

nerden kaca aldınn..

aman yok sakın kabul etme komsum sen bana yakınsın benım canguvenlıgımde tehlıkeye gırerr.. kızz ukla bı aksam kocısınıde alda bıze cay ıcemeye gelınn

olur valla... bi hafta bi geçsin gelelim valla..
h.sonu izmite gideceğim olmazsa h.içi uğrarız bi akşamm

opuyorumnanaktan

ayyyyyyyy inanmıyorum sana :CüvCüv::CüvCüv:

senınde bellı olsun artık komsum ya[/QUOTE]

inşallah canım ya hafta sonu kuzene gideceğim izmite
kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff

canım onun yavruları cok guzel gercekten bak sana resımlerınıde yollarım anne babayıda gorebılrısınız kopekler kartalda..

yollasana resimleri
ben eşime gösteririrm
gider bakarız senide alırız
mail adresimi atim özelden
gönder resimleri olurmu

senınde bellı olsun artık komsum ya

kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff[/QUOTE]

kız ukla cinsiyet öğrenmek için mi gidicen taaa izmite
anam baktırsana buralarda bir yerlere

olur valla... bi hafta bi geçsin gelelim valla..
h.sonu izmite gideceğim olmazsa h.içi uğrarız bi akşamm

senınde bellı olsun artık komsum ya

kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff[/QUOTE]

tmm o zamn cnm haberlsırız yıne.. abınde ne ınatcı cıktı maasallah.. kız halaya oglan dayıya derler ya senınkı erkek olursa dayısna ceker kesınkaydirigubbakcemile3

daemoncum ozel mesajla
bebegın cınsıyetını yazdım guncellersın artık sen...
tugberk ısmı super :lepi:
ben R olmayan ısımler bakıyorummafoldumben
esım r harfını dıyemıyorda:kedi:

merhaba kizlar nasiliz bugun?
yanlis saymadiysam 9 kizimiz,12 de erkegimiz var.
hayirliii olsun herkese...

daemoncum ozel mesajla

rapum belli oldumu cinsiyet kız aaaaaaaaaa merak ettim bak cinsiyeti ne

ama kaçmışsın canım ya

kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff

kız ukla cinsiyet öğrenmek için mi gidicen taaa izmite
anam baktırsana buralarda bir yerlere[/QUOTE]
yak yafrım kuzenimin oğlunun doğum günü c.tesi günü ona gideceğiz
orada kalacağız pazarda hastaneye uğrayacağız orada bakacak..

canım rahmi iltihaplanmıştı bi ameliyat oldu şimdi yine tekrarlamış yaşından dolayı ameliyat olamadı tabi eesini falan artık kanlı yapmaya başladı organlarına kadar yayıldı sanırım iltihap :çok üzgünüm:

bizde hem klima çalışıyo hem yorgan bana sıcak geliyo bende kendime battaniye çıkaracam eşim yoranda yatsın çekiştiripde durmayız yorganı

ay aynen bi yanıorum bi üşüorum ne olduumu bende bilmiorum :CüvCüv:

daemoncum ozel mesajla

ayy ne tatlı yaa canım benimm (aman yanlış anlamayın r leri söyleyemeyenler çok sewimli oluo ya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…