D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #17.321
yaa bende ulaş ismini çok seviyorum
o kadar istememe rağmen eşim oğluma koymama izin vermedi
kızlar siz koyun be güzel isim değilmi
ASLINDA ERKEK ISMINDE BENIMDE HEP AKLIMA KISA ISIMLER GELIYODU AMA TUĞBERK TE COK HOZUMA GITTI. BEN MEHMET ISMINI COK SEVIYORUM AMA ESIMIN LANET PATRONUNUN ADI MEHMET O YZDEN SOLEYEMEDIM BILEkaydirigubbakcemile3
ASLINDA ERKEK ISMINDE BENIMDE HEP AKLIMA KISA ISIMLER GELIYODU AMA TUĞBERK TE COK HOZUMA GITTI. BEN MEHMET ISMINI COK SEVIYORUM AMA ESIMIN LANET PATRONUNUN ADI MEHMET O YZDEN SOLEYEMEDIM BILEkaydirigubbakcemile3
canım sız naptınız kopek ısını bı arkadasımın vardı rotweıllerı safkan mukemmel bı koecıktır onunda yavruları olmustu suan 1.5 aylıklar gorustum onunla elınde 3 tane kalmıs dısıde var erkekte bı bakın ıstersenız
kızlar evde bebegın kalp atıslarını dınleyebılecegımız bır alet bıle var sıfır 270 tl ıkıncı elı 150 tl
Angelsounds (fetal el dopleri-Dr'uma sorduk bebeğe hiçbir zararı yokmus)Biz daha ucuza aldık, hergün dinliyorum çileğimin kalp sesini...tuyf tuyf :)
benim gibi Pimpirikli annelere öneririm !
opuyorumnanaktan
aman yok sakın kabul etme komsum sen bana yakınsın benım canguvenlıgımde tehlıkeye gırerr.. kızz ukla bı aksam kocısınıde alda bıze cay ıcemeye gelınn
Angelsounds (fetal el dopleri-Dr'uma sorduk bebeğe hiçbir zararı yokmus)Biz daha ucuza aldık, hergün dinliyorum çileğimin kalp sesini...tuyf tuyf :)
benim gibi Pimpirikli annelere öneririm !
opuyorumnanaktan
aaaa olabilir tabi
nerde oturuyo arkadaşın
çok para filan istermi kızz
canım onun yavruları cok guzel gercekten bak sana resımlerınıde yollarım anne babayıda gorebılrısınız kopekler kartalda..
senınde bellı olsun artık komsum ya
olur valla... bi hafta bi geçsin gelelim valla..
h.sonu izmite gideceğim olmazsa h.içi uğrarız bi akşamm
senınde bellı olsun artık komsum ya
daemoncum ozel mesajla
bebegın cınsıyetını yazdım guncellersın artık sen...
tugberk ısmı super :lepi:
ben R olmayan ısımler bakıyorummafoldumben
esım r harfını dıyemıyorda:kedi:
daemoncum ozel mesajla
inşallah canım ya hafta sonu kuzene gideceğim izmite
kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff
ayy canım benımmm ya kıyamam ona bennn.. neyı var canım. ıste acı gercekte bu ne yazıkkı onların omru bıızmkı kadar uzun degıl.. acı gercegı ne yazıkkı bızde yasaycagız benım kopegımde ocakta yasına gırecek.. ama soyel dusun bırcok kopek 16 yasını goremıyor ne guzel bakmıssın kı ona cok guzel bı 16 yıl gecırmıstır emınım ve sımdıde onu kaderıne terk etmıyosunn onu yerım e kulagından bı ısır..
bizde hem klima çalışıyo hem yorgan bana sıcak geliyo bende kendime battaniye çıkaracam eşim yoranda yatsın çekiştiripde durmayız yorganı
daemoncum ozel mesajla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?