inşallah canım ya hafta sonu kuzene gideceğim izmite
kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff
canım rahmi iltihaplanmıştı bi ameliyat oldu şimdi yine tekrarlamış yaşından dolayı ameliyat olamadı tabi eesini falan artık kanlı yapmaya başladı organlarına kadar yayıldı sanırım iltihap :çok üzgünüm:
ay aynen bi yanıorum bi üşüorum ne olduumu bende bilmiorum :CüvCüv:
ayy ne tatlı yaa canım benimm (aman yanlış anlamayın r leri söyleyemeyenler çok sewimli oluo ya)
işgörmezlik paramı almak için ptt ye gittim.1 saat sıra bekledim. meğerse ayın son günleri para hesaba yatıyormuş
öldürücem bizim muhasebeciyi zorla gönderdi beni paramı almaya.:mymeka:
kızlar bizim şu ara gündemimizde bebek odası yapalım mı yapmayalım mı
ben yapmak istiyorum ama beğendiklerim 2 milyardan başlıyor
eşimde bukadar para verip ilerde ne kadar kullanacak, biraz büyüsün yani 4-5 yaşına kadar
güzel bir oda seçeriz diyor, haklılık payı olsada benim içime sinmiyor, ilk bebiş ve herşeyi çok güzel olsun istiyorum
ayrıca ben zaten 2. çocuk istiyorum (Allah nasip ederse) aralarında 4-5 yaş olsun istiyorum
yani bu odayı alırım 4-5 yıl sonra yeni bebişimizin odası olur
oda kırılmazsa 7-8 sene kullanır, toplamda 10 sene kullanılacak bi odaya 2 milyar çokmu sizce
eşimde bukadar para verip ilerde ne kadar kullanacak, biraz büyüsün yani 4-5 yaşına kadar
güzel bir oda seçeriz diyor, haklılık payı olsada benim içime sinmiyor, ilk bebiş ve herşeyi çok güzel olsun istiyorum
ayrıca ben zaten 2. çocuk istiyorum (Allah nasip ederse) aralarında 4-5 yaş olsun istiyorum
oda kırılmazsa 7-8 sene kullanır, toplamda 10 sene kullanılacak bi odaya 2 milyar çokmu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?