2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım ya hafta sonu kuzene gideceğim izmite
kuzenim radyolog o bakacakk, saolsun abim bakarım deyip bakmayınca 1 hafta rötarlı öğreneceğizz meelesefffffffffffff

tmm o zamn cnm haberlsırız yıne.. abınde ne ınatcı cıktı maasallah.. kız halaya oglan dayıya derler ya senınkı erkek olursa dayısna ceker kesınkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
ya evet inatçılığı benzemesinde zekiliği benzesinnnn kaydirigubbakcemile3
kızım olursada halasına benzemesinn oda inatttt dik kafalı

ayyy bi erkek daha artti.13 erkek oldu.
tebrikler rapunzellcimmm.hayirli evlat olur.Saglikla buyutursun insalllah.

cok uzuldum canım yaa sanada ayrıca teskkur etmek ısterım o canı bu halıyle basbasa bırakmadıgın ıcın. acıl sıfalar olsun melege.. amelıyat olamadıgından kesın bı tedavısı yok ne yazıkkı sanırım..

hosgledın leyle gule gule mhtp..

erkeklerımız cogalıyor valla kızlar pek bı degerlı olcak bu sene

daemoncum gözünaydın cınsıyetı ögrenmıssın hayırlısıyla uguruyla gelsın oglun inşallah.

esmercım evet kendım örüyorum ama cok hos oldular..canım sıkıldıkca yapıyorum. :hulya:
resım yükleme konusundakı bılgıler ıcın tesekkür ederım ben cıkıcam bırazdan
gıdeyımde hazırlanayım..
öptüm hepınıız görüşmek üzere

kızlar bizim şu ara gündemimizde bebek odası yapalım mı yapmayalım mı
ben yapmak istiyorum ama beğendiklerim 2 milyardan başlıyor
eşimde bukadar para verip ilerde ne kadar kullanacak, biraz büyüsün yani 4-5 yaşına kadar
güzel bir oda seçeriz diyor, haklılık payı olsada benim içime sinmiyor, ilk bebiş ve herşeyi çok güzel olsun istiyorum
ayrıca ben zaten 2. çocuk istiyorum (Allah nasip ederse) aralarında 4-5 yaş olsun istiyorum
yani bu odayı alırım 4-5 yıl sonra yeni bebişimizin odası olur
oda kırılmazsa 7-8 sene kullanır, toplamda 10 sene kullanılacak bi odaya 2 milyar çokmu sizce

kızlar toplantım var 1 saat kadar..
çok düşmesin çeneniz..
kuzumla ben öpüyoruz sizi

işgörmezlik paramı almak için ptt ye gittim.1 saat sıra bekledim. meğerse ayın son günleri para hesaba yatıyormuş
öldürücem bizim muhasebeciyi zorla gönderdi beni paramı almaya.:mymeka:

of kızlar yaa sıteye gırmek ölüm oldu ne buyaaaa?

işgörmezlik paramı almak için ptt ye gittim.1 saat sıra bekledim. meğerse ayın son günleri para hesaba yatıyormuş
öldürücem bizim muhasebeciyi zorla gönderdi beni paramı almaya.:mymeka:

ayyyyy kıyamam
kız niye sıra bekledin
gösterseydin göbeği :CüvCüv::CüvCüv:
hamile diye öncelik verirlerdi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

fikirleriniz varmı şutarafagitti

cnm valla sende haklısn kocanda benm de kafamda bu dusnce vardı.ama karar verdım gıbı gamyoncuiremsuşimdi çalışıyorken bebek odası alcam su buyuyen modeller varya ondan e artık nekdr kullanabılrse..ee tabı cok pahalılara bakmamayıda düşünüyorum....

ben şuanda oda yapmayı düşünmüyorum eşim de ben de gereksiz buluyoruz oda yapsak bile en azından 7-8 ay kendi odamızda yatırmamız gerekir o yüzden sadece bi karyola beşik ya da park yatak düşünüyorum..
bence çocuğumuza verebileceğimiz en güzel şey sevgimiz a.s
anne baba mutluysa ve çocuk da öyle bir ortamda sevgiyle yetişirse ister kıyafeti azmış ister odası yokmuş bu tür şeylerin eksikliğini hissetmez bence..sevgiden önemlisi yok :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…