ay bılmıyorumkı ogluma cok talıp var sımdıden=)) hemende cadı kaynan modun a gırdım he hehe ehe
kiz-erkek olsun (benim tahminlerim hic tutmaz ama ikiz olduguna gore bi tanesini dogru soledimkızlar valla bol bol cinsiyet tahmini yapıyorsunuz vallla tutuyorda benim ikizlerime bi tahmin alayım ya
cuma belli olur inşallah kız diyenlere şimdiden benden bi çay diyecegim yasak bir bardak çikolatalı süttttdelikafaduldenhihoyyyt
kızlar konuyla alakalı yok ama bu avatar resmnı ıstedgm resmı yukleyemıyorm hangı formatta ıstıyrkı
yooo önemlii değill kuşumm yaa beni kaybetme gözdenn kaybolurumm kaydirigubbakcemile3 bebişş nasıll
neyse kizlar ben kaciyorum.
annemlerdeyimevime gideyim yavas yavas.Allahtan yemek te yapmistim ohh.
yemek yaptiysam ev islerim hall olmustur demek benim icin de kaydirigubbakcemile3
kızlar konuyla alakalı yok ama bu avatar resmnı ıstedgm resmı yukleyemıyorm hangı formatta ıstıyrkı
kiz-erkek olsun (benim tahminlerim hic tutmaz ama ikiz olduguna gore bi tanesini dogru soledim)
canim jpg formatta olmasi lazim.ama neden yukleyemiyosun ki?
boyutuylada alakalı olabilir
İzin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 19.5 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı.
stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim
tüm arkadaşlarım teşekkür ederim.
Darısı başınıza İnşallah.
hepinizin iyi sonuçlarıyla mutlu olalım, Amin.
neyse kizlar ben kaciyorum.
annemlerdeyimevime gideyim yavas yavas.Allahtan yemek te yapmistim ohh.
yemek yaptiysam ev islerim hall olmustur demek benim icin de kaydirigubbakcemile3
bence 1 kız 1 erkekkızlar valla bol bol cinsiyet tahmini yapıyorsunuz vallla tutuyorda benim ikizlerime bi tahmin alayım ya
cuma belli olur inşallah kız diyenlere şimdiden benden bi çay diyecegim yasak bir bardak çikolatalı süttttdelikafaduldenhihoyyyt
selam kızlar dün kontrolüm vardı hastane de benden önceki bayan da 4 aylık filan hamileydi muhtemelen haziran annesi olucak dün kontrole giden varmı sizden
dün daemon gitti hangi hastane kaydirigubbakcemile3selam kızlar dün kontrolüm vardı hastane de benden önceki bayan da 4 aylık filan hamileydi muhtemelen haziran annesi olucak dün kontrole giden varmı sizden
offya onu nasıl degstrcmkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?