2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar valla bol bol cinsiyet tahmini yapıyorsunuz vallla tutuyorda benim ikizlerime bi tahmin alayım ya
cuma belli olur inşallah kız diyenlere şimdiden benden bi çay diyecegim yasak bir bardak çikolatalı süttttdelikafaduldenhihoyyyt

kızlar konuyla alakalı yok ama bu avatar resmnı ıstedgm resmı yukleyemıyorm hangı formatta ıstıyrkı

neyse kizlar ben kaciyorum.
annemlerdeyimevime gideyim yavas yavas.Allahtan yemek te yapmistim ohh.
yemek yaptiysam ev islerim hall olmustur demek benim icin de kaydirigubbakcemile3

kiz-erkek olsun (benim tahminlerim hic tutmaz ama ikiz olduguna gore bi tanesini dogru soledim )
kızlar konuyla alakalı yok ama bu avatar resmnı ıstedgm resmı yukleyemıyorm hangı formatta ıstıyrkı

canim jpg formatta olmasi lazim.ama neden yukleyemiyosun ki?

yooo önemlii değill kuşumm yaa beni kaybetme gözdenn kaybolurumm kaydirigubbakcemile3 bebişş nasıll

çok iyi teyzesi kıpır kıpr bişele yapıyor içimde ama napıyor bilmem hehhehhe seninki nası kıpırdanıyormu kaydirigubbakcemile3 ama buğün ses seda yok dün çok iş yaptım temizlik filan kızdı galiba belim koptu ağrıyordu yeni yeni kendime geldim adamda grip olmuş üstüne üstelik hangimize bakıcağımızı şaşırdım tatlım ya :bbo:

neyse kizlar ben kaciyorum.
annemlerdeyimevime gideyim yavas yavas.Allahtan yemek te yapmistim ohh.
yemek yaptiysam ev islerim hall olmustur demek benim icin de kaydirigubbakcemile3

Güle güle canım,
içini ferah tut olur mu, ben olumsuz bişey olacağını sanmıyorum.

boyutuylada alakalı olabilir

İzin verilen en fazla büyüklük 100 x 100 Piksel ve 19.5 KB (Kilobyte) boyutuna sahip olmalı.

kiz-erkek olsun (benim tahminlerim hic tutmaz ama ikiz olduguna gore bi tanesini dogru soledim )

canim jpg formatta olmasi lazim.ama neden yukleyemiyosun ki?

deenedım olmadı bidaha deneyım bakayım

stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim
tüm arkadaşlarım teşekkür ederim.
Darısı başınıza İnşallah.
hepinizin iyi sonuçlarıyla mutlu olalım, Amin.

saol canımmm
ay iki kelime yazamıyorum müdürüm habi,re iş buyurup duruyorrkötükedihüso

geldimmmmmmmmm........
kardeşim el insaf yaa..
1 saatte 10-15 sayfa yazılır mı yaa...

bence 1 kız 1 erkek
bu aralar hep öle ikizler inşallah senişnde öle olurrr

selam kızlar dün kontrolüm vardı hastane de benden önceki bayan da 4 aylık filan hamileydi muhtemelen haziran annesi olucak dün kontrole giden varmı sizden

selam kızlar dün kontrolüm vardı hastane de benden önceki bayan da 4 aylık filan hamileydi muhtemelen haziran annesi olucak dün kontrole giden varmı sizden

heheheehehhe kaydirigubbakcemile3
her gördüğün hamileyi acaba buraya yazıyor mudur diye düşünüyorsun değil mi?
ben de öyle valla psikopat oldum kaydirigubbakcemile3

ayy bizim arkadaş isim araken bulmuş isimlere bakın kaydirigubbakcemile3
Coşkun Aptal Akalan
Emel Yalak
Duran Kalas
Vehbi Memeci
Yusuf Verici
Abbas Alıcı
Hasan Tahsin Domatesçi
Yıldıray Hıyarcı
Vahit Dönek
Sait Fare
Şöhret Sıçan
Emine Emzik
Sevgi Zıpzıp
Fahrettin Kalkmaz
Mehmet Kaldırır
Cafer Yalar
Ahmet Ali Emici
Ayşe Cinsel
Yusuf Kız
Hamdi Horoz
Gülfidan Gösterir
Abdurrahman Abaza
Hatice Tüylü
Abdurrahman Kıllı
Aytekin Kıllıbacak
Makbule Kıllıbaldır
Aziz Kıllıbaş Elagöz
Abdullah Ölürdedönmez
Atilla Otuzbiroğulları
Ahmet Yavşar

dün daemon gitti hangi hastane kaydirigubbakcemile3

offya onu nasıl degstrcmkı

resmin üzerinde sağa tıkla
birlikte aç seçeneğini tıkla
sonra microsoft office picture tıkla
açılınca resmi düzenle seçeneği var yukarda, ona tıklayınca sağda yeniden boyutlandır yazar
ordan küçültebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…