- Konu Sahibi daemon
-
- #17.421
evet cnm bende yeme ısını abrttım bıraz dedıgın gıbı kızartmadan uzak durmak lazım ama ben daha cok yemeye basladım kızartmayı napıyım engel olamıyorum faydalılar bebgım ıcın dıyorum bunlarda benım ıcın dıye kulp takıp yıyorum esım bazen durduruyor benı hemen masayı topluyor yeter dıye
kizartmada fayda var mi ki? haslama yemeye calis,corba ic.ben de artik evde olucam cok sukur sabah kahvaltima dikkat etmeye basliyacam.bugunden basladim ben.insallah hergun yapabilirim.esimin anannesinin tavuklari var kaydirigubbakcemile3 onlarin yumurtalarindan gonderiyor bana taze taze ye diye.hem de cok faydali ilac yok hormon yok.
yumurta+beyaz peynir cok lezzetli oluyor ikisini bir yedikte:)
sonrasinda da ilik sute pekmez kattim,onu ictim,sicak suya katmak iyi degil,vitaminleri olduruyo sutun sicakligi.
amannn uf desemm ucacaksn kuzm ye sen bolbol bende zayfm dıye uzlyrdm.. bende 51yle hamiş kaldm 52 yım daha
ayy komplekse girdim
54,5 la başladım hamileliğe şu anda 58 kiloyum
bu boğazla devam edersem 500 kiloyla tamamlamayı düşünüyorum hamileliğimi
44 kaydirigubbakcemile3 kilom az ama fazla kilo alirim diye deliriyorum arada :lepi:
ben sordum 1 haftaya cikar mi sonuclar diye daha erken cikar dediler herhalde beni de arar yarina filan insallah.merak ediyorum cok.
içini ferah tut,
2'li iyiyse, 3'lü de iyi olacaktır bence.
kizartmada fayda var mi ki? haslama yemeye calis,corba ic.ben de artik evde olucam cok sukur sabah kahvaltima dikkat etmeye basliyacam.bugunden basladim ben.insallah hergun yapabilirim.esimin anannesinin tavuklari var kaydirigubbakcemile3 onlarin yumurtalarindan gonderiyor bana taze taze ye diye.hem de cok faydali ilac yok hormon yok.
yumurta+beyaz peynir cok lezzetli oluyor ikisini bir yedikte:)
sonrasinda da ilik sute pekmez kattim,onu ictim,sicak suya katmak iyi degil,vitaminleri olduruyo sutun sicakligi.
ohhhh yarasın kızımıza...
ayy komplekse girdim
bu boğazla devam edersem 500 kiloyla tamamlamayı düşünüyorum hamileliğimi
sen 500 kıloyla tamamla dıle benden ne dılersen kedını bıle alırımkaydirigubbakcemile3
amannn uf desemm ucacaksn kuzm ye sen bolbol bende zayfm dıye uzlyrdm.. bende 51yle hamiş kaldm 52 yım daha
:roflol: :roflol: :roflol:
fazla almassın leylaa ya
insallah beyzzzacim.sen kac kilo aldin?
sen 500 kıloyla tamamla dıle benden ne dılersen kedını bıle alırımkaydirigubbakcemile3
söz mü ???
bak söz verirsen 500 kilo olacağım haberin olsun delikafaduldendelikafadulden
ayy komplekse girdim
bu boğazla devam edersem 500 kiloyla tamamlamayı düşünüyorum hamileliğimi[/QUben bazn almak ıstıyrm bazen almamak buda hormonlarn dalgaları sanrm:) ama bnmde 2 gund rişthm acılckggıbı bakalım kocam dıyor bızım hatun hıc yemezken sımdı YUTAN ELEMAN oldu sanırım dıyorr eheheheheeh
içini ferah tut,
2'li iyiyse, 3'lü de iyi olacaktır bence.
2li yapmadik ki. ilk kez 3lu yapicaz.ondan endiseleniyorum biraz.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
kızlarr ben geldimmmm
hosgeldin canim,nasilsin?
hosgeldıınnnnnnnnnnnn...kızlarr ben geldimmmm
söz mü ???
bak söz verirsen 500 kilo olacağım haberin olsun delikafaduldendelikafadulden
söz kız hadı basla yemeyee=)))
deamon şekerim seninkinin cinsiyeti neydi geçen konuşamaz yarıda kalmıştı sen bana sen sormuştun bana benimkini ne hissediyosun cinyetini diye sonra baktım çıkmışın şimdi söle bakim tahminim doğtumu çıktı :içelim:
deamon şekerim seninkinin cinsiyeti neydi geçen konuşamaz yarıda kalmıştı sen bana sen sormuştun bana benimkini ne hissediyosun cinyetini diye sonra baktım çıkmışın şimdi söle bakim tahminim doğtumu çıktı :içelim:
d,lekk daeomunun oğlu olcakmıs benden duyy
insallah beyzzzacim.sen kac kilo aldin?
merhaba kızlar.
ayyy ben varya kaçak girmekten bıktım valla doğru düzgün takipedemiyorum bende yazmak istiyorum ama yok fırsat maşallah tekke benim ev biri gidiyor biri geliyor e olmuyorda yanlarında anca gece okuyorum yazdıklarınızı..ama hepinizi öpüyorum .güzel anneleropuyorumnanaktan
2li yapmadik ki. ilk kez 3lu yapicaz.ondan endiseleniyorum biraz.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hosgeldin canim,nasilsin?
hoşbulduk tatlımmm iyim canım bebeğimin cinsiyetini öğrenmeme çok az gün kaldı gün sayıyoruz kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın canım iyisindir umarım bu arada hamile kaldığın kilo çok güzel tam uygun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?