kızlar alıntılar bırbırıne gırdı yahuuu,=))))))))
oğluşumm geliyooooooooooo.. bence senınkıde kız olcakk:sm_cool:
merhaba kızlar.
ayyy ben varya kaçak girmekten bıktım valla doğru düzgün takipedemiyorum bende yazmak istiyorum ama yok fırsat maşallah tekke benim ev biri gidiyor biri geliyor e olmuyorda yanlarında anca gece okuyorum yazdıklarınızı..ama hepinizi öpüyorum .güzel anneleropuyorumnanaktan
ya beyzos gobusun cikmadimi senin?eklemiyosun fotosunu da bi bakalim ))
stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim
tüm arkadaşlarım teşekkür ederim.
Darısı başınıza İnşallah.
hepinizin iyi sonuçlarıyla mutlu olalım, Amin.
burda da 2li pek yapilmiyor.3lu yapildi bana.4luyu sormadim,herhalde yapilmiycak.kızlar bide şu ikili üçlü testi konuşuyorsunuz heralde benim ikiz olmasına ragmen yapıldı şükür iyi çıktı ikili bize pek yapmazlar bilgi olarak vereyim size bu konuda türkiyede en iyi yer düzenmiş düzenle anlaşmalı bir yerde yaptırdım doktorunuza bir sorun isterseniz içiniz daha rahateder belki.
stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim
tüm arkadaşlarım teşekkür ederim.
Darısı başınıza İnşallah.
hepinizin iyi sonuçlarıyla mutlu olalım, Amin.
yanlış tahmin bende oğluma istemeyye gelicem diye hevesleniyordum ozman senin benim kızı siz istemeye geliceksiniz desene delikafadulden
vereliniortak
bızde melegını ve öptük:1hug: hayrola kımler gelıp gııdyo bole sık sık
kuşummm özür dilerim yazılar birbirne karıştı ben birini yazana kadar sayfa aşşağıya kadar geliyo anlamıyorum kime ne yazdığımı leylacım beyzacım çokk saolun hoşbuldukk sizi atlarmıyım ben ya
ay bılmıyorumkı ogluma cok talıp var sımdıden=)) hemende cadı kaynan modun a gırdım he hehe ehe
kızlar bide şu ikili üçlü testi konuşuyorsunuz heralde benim ikiz olmasına ragmen yapıldı şükür iyi çıktı ikili bize pek yapmazlar bilgi olarak vereyim size bu konuda türkiyede en iyi yer düzenmiş düzenle anlaşmalı bir yerde yaptırdım doktorunuza bir sorun isterseniz içiniz daha rahateder belki.
kuşummm özür dilerim yazılar birbirne karıştı ben birini yazana kadar sayfa aşşağıya kadar geliyo anlamıyorum kime ne yazdığımı leylacım beyzacım çokk saolun hoşbuldukk sizi atlarmıyım ben ya
sen cek goster bize biz sana soleriz bebek mi degil mi ?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?