2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya beyzos gobusun cikmadimi senin?eklemiyosun fotosunu da bi bakalim ))[/QUOTE]

valla hafif bişi var ama bebek mi deilmi kestiremiorum karnımı hiç çekmedimkii kaydirigubbakcemile3

kızlar alıntılar bırbırıne gırdı yahuuu,=))))))))

stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim
tüm arkadaşlarım teşekkür ederim.
Darısı başınıza İnşallah.
hepinizin iyi sonuçlarıyla mutlu olalım, Amin.

kızlar bide şu ikili üçlü testi konuşuyorsunuz heralde benim ikiz olmasına ragmen yapıldı şükür iyi çıktı ikili bize pek yapmazlar bilgi olarak vereyim size bu konuda türkiyede en iyi yer düzenmiş düzenle anlaşmalı bir yerde yaptırdım doktorunuza bir sorun isterseniz içiniz daha rahateder belki.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ya beyzos gobusun cikmadimi senin?eklemiyosun fotosunu da bi bakalim ))

valla hafif bişi var ama bebek mi deilmi kestiremiorum karnımı hiç çekmedimkii kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

sen cek goster bize biz sana soleriz bebek mi degil mi ?kaydirigubbakcemile3

stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim

ınsallah bundan sonra uzucu kotu haberler yazmayız bu foruma

kuşummm özür dilerim yazılar birbirne karıştı ben birini yazana kadar sayfa aşşağıya kadar geliyo anlamıyorum kime ne yazdığımı leylacım beyzacım çokk saolun hoşbuldukk sizi atlarmıyım ben ya

burda da 2li pek yapilmiyor.3lu yapildi bana.4luyu sormadim,herhalde yapilmiycak.

stella, esmer, ukla,
leyla, daemon, güneşim

amin canim amiiiin.

sen cek goster bize biz sana soleriz bebek mi degil mi ?kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

tmm canım kaydirigubbakcemile3 eşime kalsa bebekk ben diorum ya daha yeni cıkmaz hemen heralde yok o bebek dedim ulen gaz var içimde heh bunumu dememi bekliosunn dedim gülüooo :roflol:

yanlış tahmin bende oğluma istemeyye gelicem diye hevesleniyordum ozman senin benim kızı siz istemeye geliceksiniz desene delikafadulden
vereliniortak

ay bılmıyorumkı ogluma cok talıp var sımdıden=)) hemende cadı kaynan modun a gırdım he hehe ehe

bızde melegını ve öptük:1hug: hayrola kımler gelıp gııdyo bole sık sık

komşular arkadaşlarım eee annemde yakın iki adım hergün bende bide bozuluyor nete girdigimde onla ilgilenmiyorum diye bide uzun yıllardır burda oturuyorum 12 yıl çalışmayı bırakınca tam bir tekke oldum valla olsun allah kapımızı kapamasın napalım

yooo önemlii değill kuşumm yaa beni kaybetme gözdenn kaybolurumm kaydirigubbakcemile3 bebişş nasıll

canım benim tahlillerde düzen de yapıldı

daemon baktım resimlere
baba da baba yani ha

sen cek goster bize biz sana soleriz bebek mi degil mi ?kaydirigubbakcemile3

tmm canım kaydirigubbakcemile3 eşime kalsa bebekk ben diorum ya daha yeni cıkmaz hemen heralde yok o bebek dedim ulen gaz var içimde heh bunumu dememi bekliosunn dedim gülüooo :roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…