2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aaaaaaaaa oldu budefa resım yukleyebıldım kızlar lülülüllülülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

ay bılmıyorumkı ogluma cok talıp var sımdıden=)) hemende cadı kaynan modun a gırdım he hehe ehe

Eeeeeeeee, kimin stajyerisisin kaydirigubbakcemile3

gelin, kaynana toprağına çekermiş hani kaydirigubbakcemile3

cadılık virüsü mü bulaştı kız, oğluşun olacağını öğrenince laelaelaelaelae

teşekkur ederım cnmmm sonnda becrdmm bu neyaaaaaa hormonlr dıyorm gec anlıyorm hehuehehehe

heheheehehhe kaydirigubbakcemile3
her gördüğün hamileyi acaba buraya yazıyor mudur diye düşünüyorsun değil mi?
ben de öyle valla psikopat oldum kaydirigubbakcemile3
valla ya bide ben bekliyodum o usg deydi baktım hamile nasıl hoşuma gitti birbirmize bakıp gülüştük ama orda soramıyon tabi kk ya giriyonmu diye kaydirigubbakcemile3 dünden beri merak içindeyim
dün daemon gitti hangi hastane kaydirigubbakcemile3

istanbul da canım daemon nerde

oyyyy yesinn teyzesiiii onuu benimki henüz bişi yapmıo teyzesii hissetmiorum yani

kızlar azcık çıkıyorum işler yığıldıı unutmayayım sayfa sayısınııı 1751 de kalmışız
görüşürüzzkaydirigubbakcemile3

ya bu ressim benim bir arkadaşımın msn deydi bu tanıdıgın birinin resmimi bu arkadaşının kızının diye hatırlıyorum

yok bee cnmm internet bebeğii buuu klasık unlu resmler varya ölee ama bilmyrm arkdsınn bebegide olabılır ama ben sadece cok begendım oyuzdn netten aldım:):1hug:

oyyyy yesinn teyzesiiii onuu benimki henüz bişi yapmıo teyzesii hissetmiorum yani

şu andaki sessizliği gelecekteki yapacaklarının teminatıdr kaydirigubbakcemile3 kuzuların sessizliği gibi sesizliği onların şimdi son aylara doğru tekmeleye tekmeleye uyandırcaklar uykudan bizleri öle sesiz durduklarına bakma sen şimdi onların sırnaşık şey en çok istediğin şey ne biliyomusn o hareket ederken elini ayağını elimle karnıma dokunduğumda hissedebilmek bu arada rüyamda bebiş gördüm emziriyordum hayırdır inşallah

teşekkur ederım cnmmm sonnda becrdmm bu neyaaaaaa hormonlr dıyorm gec anlıyorm hehuehehehe

bende en çok bebeklerin ayaklarını öpmeyi severim annemde herseferinde kızar
günah öpme der :gitme:

bende bebiş resmi koycam :kıskançüye:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…