ay bılmıyorumkı ogluma cok talıp var sımdıden=)) hemende cadı kaynan modun a gırdım he hehe ehe
oyy yerim o ayakları bennnnnnnnnnoldumu bakayım yaaaa
resmin üzerinde sağa tıkla
birlikte aç seçeneğini tıkla
sonra microsoft office picture tıkla
açılınca resmi düzenle seçeneği var yukarda, ona tıklayınca sağda yeniden boyutlandır yazar
ordan küçültebilirsin
valla ya bide ben bekliyodum o usg deydi baktım hamile nasıl hoşuma gitti birbirmize bakıp gülüştük ama orda soramıyon tabi kk ya giriyonmu diye kaydirigubbakcemile3 dünden beri merak içindeyimheheheehehhe kaydirigubbakcemile3
her gördüğün hamileyi acaba buraya yazıyor mudur diye düşünüyorsun değil mi?
ben de öyle valla psikopat oldum kaydirigubbakcemile3
dün daemon gitti hangi hastane kaydirigubbakcemile3
oyy yerim o ayakları bennnnnnnnnn
çok iyi teyzesi kıpır kıpr bişele yapıyor içimde ama napıyor bilmem hehhehhe seninki nası kıpırdanıyormu kaydirigubbakcemile3 ama buğün ses seda yok dün çok iş yaptım temizlik filan kızdı galiba belim koptu ağrıyordu yeni yeni kendime geldim adamda grip olmuş üstüne üstelik hangimize bakıcağımızı şaşırdım tatlım ya :bbo:
slm arkadaslar.herkes iyidir insaallah
aaaaaaaaa oldu budefa resım yukleyebıldım kızlar lülülüllülülülülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
oldumu bakayım yaaaa
ya bu ressim benim bir arkadaşımın msn deydi bu tanıdıgın birinin resmimi bu arkadaşının kızının diye hatırlıyorum
oyyyy yesinn teyzesiiii onuu benimki henüz bişi yapmıo teyzesii hissetmiorum yani
güneşim olmuss
teşekkur ederım cnmmm sonnda becrdmm bu neyaaaaaa hormonlr dıyorm gec anlıyorm hehuehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?