2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rüyan hayir olsun dilekcim.emzirmek cok iyi derler

yaa ay bunu duyduğuma sevindim derler ya bazen anneler rüyalarına bebişlerini görürlermiş ben her ne kadar yüzünü seçemesemde emzirdiğim benim bebeğimiydi diye düşünmeden edemiyorum çok tatlı opuyorumnanaktan

aa bişi dicem ben de şimdi hatırladım..
3-4 hafta kadar önce ben de bebeğimi emzirirken görmüştüm kendimi..
çok güzel böyle maviş gözlü fln bi kız bebekti..

:roflol: yazık ömrü boyunca dalga geçmişlerdir garibimle

evet ya,
çocuğuna düşmanmı bunlar.
Öyle isim koymalıyız ki, ne olursa olsun dalga geçmeye müsait olmamalı.
İsmi çocuğun karakterini belirliyor bence, isim deyip geçmemek lazım.

aa bişi dicem ben de şimdi hatırladım..
3-4 hafta kadar önce ben de bebeğimi emzirirken görmüştüm kendimi..
çok güzel böyle maviş gözlü fln bi kız bebekti..
canım o zaman muhtemelen oğlun olur senin bende hep erkek gördüm kızım olucak hamile kadının gördüğü cinsiyet tersine çıkarmış

maltepede oturuyormuş diye konuşmuştuk eskiden
pendikte de mobilya beğenmişti
ben mi yanlış hatırlıyorum acep :uhm::uhm:

ikiside doğru canım maltepeden pendiğe taşındım 2 hafta oldu

a o zaman olabilir yaa şimdi daha çok heyecanlandım ben and yakasındayım hangi hastaneyegittiğini biliyomusun kartal umut hastanesine gittim ben
yok canım o değildir daemon üsküdarda gitti hastaneye
Aaaaaaaaa,
en matrak ismi atlamış bak yazıyorum, gerçek bir isimdir ha:

şeyime gündoğdu kaydirigubbakcemile3

töbe töbeeeeeeee, isme bak:roflol:
öldüm gülmekten
allah iyiliğinizi versin emi

oyyy yerim ben bunu nasılda süslemişler hediye paketi gibi :asigim:

ayyyy yaradana kurban ya
ne güzel şeysin sen yerim ben senin her yerini

sen kendi yerine eşini mi muayeneye soktun naptın da adam beğenmiyor :roflol:
benim eşim benimle doktora gelemediği için her türlü hastane ona uyar.
maltepe tıp bana şimdi ters kalıyor ama doktorumu sevdiğim için oraya gidiyorum

merhaba kızlar. gireyim iki sohbet edeyim diyorum; gülümseye gülümseye geçmişi okurken yarım saat geçiyor... ne güzel bebişlerin cinsiyeti belli oluyor artık...

selma manyağa çevirdin beni. 2 dk duramamışsın yerinde delikafaduldendelikafadulden

bende bebğimi çoook özlüyorum gün sayıyorum bir An önce randevu günü gelsinde bebişimi göreyim diye hele o an tit tir titriyorum kızlar size oluyormu bilmiyorum çok heyecanlanıyorum onu seyrederken doktor biraz daha baksın diye içim gidiyor helede geçen eşimle yaptığım konuşmada eşimin yüzünü görmeliydiniz delikafadulden dedimki keşke bizinde evimizde o ulturasyon cihazlarından olsada bebişinize istediğimiz her an bakabilsek kafamçokkarıştı eşim böle oldu tabi ee onu nasıl kullancaz< diyo koçişim yaa düşündüğü şeye bak onu alıncaya kadar eğitiminide veririler heralde o kadar pahalı cihazın ayy bendeki hayallere bakın kızlar sıyırdım iyice ya delikafadulden delikafadulden :teytey:

kulaklarım cınladı geldım ıkı dk uyutmadınız yahuuu..

maltepeden pendiğe taşındık kaydirigubbakcemile3 ikinizde bildiniz yani. ben pendikdeyim ama annemler maltepede bu yüzden hem maltepe de hem pendikde oturuyorum kaydirigubbakcemile3

benım annemlerde maltepede sımdı lıbadıyedeyım annemler hala maltepede dun uskudara ordanda umranıyey gıttım hastaneye hangı hastaneden bahsedıyosunuz bakayımm

maaşalah ona

benim 3'lüm iyi çıktı çok şükür, bugün belli oldu.
Darısı senin ve herkesin başına canım.

dünür olamadık gerçi ama bizim kızların canı sağolsun.

tabi canım evdesinya
yap nispetini :mymeka::mymeka:

ayy yapayım hemenn valla kocsım ban agunde 1 saat uyu gunduzlerıde dınlen talımatı verdı bende kumandamı elıme alıyorum yanımada bılımum sayıda yıyecek ıcecek koyuyorum uzatıyorum ayaklarımı sıcacık evımde dınlenıyorum oglusumla=))))))))))9kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi:delikafaduldennaniknanik:CüvCüv:gamyoncuiremsuhihoyyyt:jeyyar:sırnaşık şey:içelim::teytey::icecream::sm_cool:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…