2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay güneşim var ya
şu senin yeni resmini her gördüğümde
şu bebişin ayak parmaklarını tek tek ısırmak istiyorum
şunlara bak bezelye tanesi gibiler ya

Dilekcim bende senin gibi titriyom doktorun odasına girince elim ayağıma dolaşıyo
Ay allahım hele o kaburgaları falan aynı hamsi kılçığı gibiydi kaydirigubbakcemile3

dimi amayaa çok heyecan verici bi duygu bu gün rüyamda emzirdiğimi gördüm kalktığımda çok tuhaf oldum o an gerçek olmasını ve onu kucağımda emzirmyei çok isterdim ama inşallah ALLAHIN izni ile oda olucak bende rüyalarımda hep erkek çocuğu görüyorum içimden bi histe erkek olucak diyor ama doktor kız derse şok olurum heralde orda delikafadulden

yaaa bende istiyorum bende istiyorummm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

kız daemon
niye facebookda milleti çıldırtıyon kaydirigubbakcemile3

cnm ben manavkuyuda ekadom dogum var oraya gıdıyorum ahmet bey
sen nereye gidiyorsun buarada?

ekodomu biliyorum canım yakın bana ben ilk önce gaziye gittim serdarbey var orda iyi bir doktor adam bıkmadan usanmadan anlatır ilgilenir bağkurlasiğortaylada anlaşmaları var ama benim bebişler ikiz olunca yeterli gelmedi orası bende ilk hamileligimdeki doktoruma gidiyorum irenbede refik keleş

tabi şekerim neden olmasın ayarlarız bir hafta sonu
hatta ukla da gelir dedikodu yaparız :sm_cool::sm_cool:

napsın adam kız içine sinmiyo demekki benide deli etti zaten oraya gitme şuraya gitme diye kaydirigubbakcemile3
var ya siz bebek doğunca da böyle aranırsanız yanmışsın kız sen :icecream::icecream:

bende yıkadığımı görmüştüm kız kardeşim ve ben vardık evde kızkardeşime çabuk bornozu getir diye bağırıyodum getirmiyodu bende hırkama sarıp sarılıyodum ama resmen kokusunu hissettim içimde seni öyle iyi anlıyorumki

ayyyyyy ben biraz iş yapim bari dimi şekerlerim
malum biz birileri gibi evde k..... büyütmüyoruz
lülülülülülüdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 garipler yalvarıyodu resmen kaydirigubbakcemile3
ee olsun o kadar arkadaslar arasında ılk bebek bızden gelınce bole oluyo=)

hım bende ilk irenbenn karsısnd bi doktor vardı ona gıdyrdm memnun kalmadm ekadoma kara verdım sskda var cokda iyiler sen nerde oturuyorsn bornovada falanmı

offffffffffff kızlarrr öldümmm benn yaaa (((( az önce lavabodan cıkamadım afedersinizz ksumaktan ne yedimm acaba bişimi dokunduu sabah haricinde kusmasdımm(

ekodomun tam karşı caddesinden içeri giriyorsun köprüler var oradayım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…