Dilekcim bende senin gibi titriyom doktorun odasına girince elim ayağıma dolaşıyo
Ay allahım hele o kaburgaları falan aynı hamsi kılçığı gibiydi kaydirigubbakcemile3
ayy yapayım hemenn valla kocsım ban agunde 1 saat uyu gunduzlerıde dınlen talımatı verdı bende kumandamı elıme alıyorum yanımada bılımum sayıda yıyecek ıcecek koyuyorum uzatıyorum ayaklarımı sıcacık evımde dınlenıyorum oglusumla=))))))))))9kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile3:lepi:delikafaduldennaniknanik:CüvCüv:gamyoncuiremsuhihoyyyt:jeyyar:sırnaşık şey:içelim::teytey::icecream::sm_cool:a.s.
cnm ben manavkuyuda ekadom dogum var oraya gıdıyorum ahmet bey
sen nereye gidiyorsun buarada?
çalışma senınde olurkaydirigubbakcemile3yaaa bende istiyorum bende istiyorummm :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
kız daemon
niye facebookda milleti çıldırtıyon kaydirigubbakcemile3
komsumsun olcak o kadar=) vekalet verdım esmere ben olmayınca her bıseyı ona sorabılırsınız.. yaa esmerım musıat oldugunda bı kısır yapıp gelsen bende yanına kek borek yapsam cayı demlesem ıcesek olmazmı
var ya siz bebek doğunca da böyle aranırsanız yanmışsın kız sen :icecream::icecream:napsın adam kız içine sinmiyo demekki benide deli etti zaten oraya gitme şuraya gitme diye kaydirigubbakcemile3
çalışma senınde olurkaydirigubbakcemile3
yok kıs acıdım artık cıldırtmıyorum=)
dimi amayaa çok heyecan verici bi duygu bu gün rüyamda emzirdiğimi gördüm kalktığımda çok tuhaf oldum o an gerçek olmasını ve onu kucağımda emzirmyei çok isterdim ama inşallah ALLAHIN izni ile oda olucak bende rüyalarımda hep erkek çocuğu görüyorum içimden bi histe erkek olucak diyor ama doktor kız derse şok olurum heralde orda delikafadulden
tabi şekerim neden olmasın ayarlarız bir hafta sonu
hatta ukla da gelir dedikodu yaparız :sm_cool::sm_cool:
ay ıyı olur valla bulusmadan once ayarlayalımm yakın bı zamnda.. yarın uklada buralarda olunca zamanı belırlerız ıyı olur vallahıkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
var ya siz bebek doğunca da böyle aranırsanız yanmışsın kız sen :icecream::icecream:
ee olsun o kadar arkadaslar arasında ılk bebek bızden gelınce bole oluyo=)kaydirigubbakcemile3 garipler yalvarıyodu resmen kaydirigubbakcemile3
ay güneşim var ya
şu senin yeni resmini her gördüğümde
şu bebişin ayak parmaklarını tek tek ısırmak istiyorum
şunlara bak bezelye tanesi gibiler ya
ekodomu biliyorum canım yakın bana ben ilk önce gaziye gittim serdarbey var orda iyi bir doktor adam bıkmadan usanmadan anlatır ilgilenir bağkurlasiğortaylada anlaşmaları var ama benim bebişler ikiz olunca yeterli gelmedi orası bende ilk hamileligimdeki doktoruma gidiyorum irenbede refik keleş
ayyhhhh kafam yarıldııııkaydirigubbakcemile3zemuszemus:tomato:ayyyyyy ben biraz iş yapim bari dimi şekerlerim
malum biz birileri gibi evde k..... büyütmüyoruz lülülülülülüdelikafadulden
ekodomun tam karşı caddesinden içeri giriyorsun köprüler var oradayım sen?
ay güneşim var ya
şu senin yeni resmini her gördüğümde
şu bebişin ayak parmaklarını tek tek ısırmak istiyorum
şunlara bak bezelye tanesi gibiler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?