bende bebğimi çoook özlüyorum gün sayıyorum bir An önce randevu günü gelsinde bebişimi göreyim diye hele o an tit tir titriyorum kızlar size oluyormu bilmiyorum çok heyecanlanıyorum onu seyrederken doktor biraz daha baksın diye içim gidiyor helede geçen eşimle yaptığım konuşmada eşimin yüzünü görmeliydiniz delikafadulden dedimki keşke bizinde evimizde o ulturasyon cihazlarından olsada bebişinize istediğimiz her an bakabilsek kafamçokkarıştı eşim böle oldu tabi ee onu nasıl kullancaz< diyo koçişim yaa düşündüğü şeye bak onu alıncaya kadar eğitiminide veririler heralde o kadar pahalı cihazın ayy bendeki hayallere bakın kızlar sıyırdım iyice ya delikafadulden delikafadulden :teytey:[/QUOTE
benim ilk oğlumda doktor cd çekiyordu ama cd dolmadan açıp seredemiyorduk sinir oluyordum .eşim sonunda çözümü buldu benim serettim ekrandan direk telefona kaydediyordu bende birdaha gidene kadar onla avunuyordum bence deneyin bayagı avutuyor insanı
bende bebğimi çoook özlüyorum gün sayıyorum bir An önce randevu günü gelsinde bebişimi göreyim diye hele o an tit tir titriyorum kızlar size oluyormu bilmiyorum çok heyecanlanıyorum onu seyrederken doktor biraz daha baksın diye içim gidiyor helede geçen eşimle yaptığım konuşmada eşimin yüzünü görmeliydiniz delikafadulden dedimki keşke bizinde evimizde o ulturasyon cihazlarından olsada bebişinize istediğimiz her an bakabilsek kafamçokkarıştı eşim böle oldu tabi ee onu nasıl kullancaz< diyo koçişim yaa düşündüğü şeye bak onu alıncaya kadar eğitiminide veririler heralde o kadar pahalı cihazın ayy bendeki hayallere bakın kızlar sıyırdım iyice ya delikafadulden delikafadulden :teytey:
benım annemlerde maltepede sımdı lıbadıyedeyım annemler hala maltepede dun uskudara ordanda umranıyey gıttım hastaneye hangı hastaneden bahsedıyosunuz bakayımm
yok ya bende hiç heyecan olmuyor . zaten yapım gereği heyecanlı değilimdir
benden başka herkes panik ben rahat rahat geziyorum
senin gittiğin hastaneden bahsediyoruz. ama hangi hastaneye gittiğini bilmiyoruz :roflol:
nasıl ama
selma nereye gıtmıskı
yok ya bende hiç heyecan olmuyor . zaten yapım gereği heyecanlı değilimdir
benden başka herkes panik ben rahat rahat geziyorum
senin gittiğin hastaneden bahsediyoruz. ama hangi hastaneye gittiğini bilmiyoruz :roflol:
nasıl ama
önce malt bölge hast. gittim 2 kere sonra eşim nene hatuna götürdü orası daha büyük daha kapsamlı diye sonra orası hakkın bi yakınımız bişey anlatınca eşim vazgeçti nene hatundan ben gene bölge hastanesine gittim. bu araştırmış kartal umut hastanesi diye tutturdu dün kontrole gittik bölge hasn inde rekli uls yokmuş diye deliye döndü kartal umut a gittik ordan mecburen. onun dediği oldu sonundan yanisen kendi yerine eşini mi muayeneye soktun naptın da adam beğenmiyor :roflol:
benim eşim benimle doktora gelemediği için her türlü hastane ona uyar.
maltepe tıp bana şimdi ters kalıyor ama doktorumu sevdiğim için oraya gidiyorum
kaydirigubbakcemile3selma manyağa çevirdin beni. 2 dk duramamışsın yerinde delikafaduldendelikafadulden
kartal umut hastanesi canımbenım annemlerde maltepede sımdı lıbadıyedeyım annemler hala maltepede dun uskudara ordanda umranıyey gıttım hastaneye hangı hastaneden bahsedıyosunuz bakayımm
hımmm o zman baska hazıran annesıymıs=))kartal umut hastanesine gidiyormuş
ben biliyorum şekerimmmmmmmmmmmmmmm
zaten cevap verdim
ayrıca daemon elime geçme
o ne öle bütün hareketleri çekmişsin valla
hımmmmmmmmmmmmklava: klava: klava:
önce malt bölge hast. gittim 2 kere sonra eşim nene hatuna götürdü orası daha büyük daha kapsamlı diye sonra orası hakkın bi yakınımız bişey anlatınca eşim vazgeçti nene hatundan ben gene bölge hastanesine gittim. bu araştırmış kartal umut hastanesi diye tutturdu dün kontrole gittik bölge hasn inde rekli uls yokmuş diye deliye döndü kartal umut a gittik ordan mecburen. onun dediği oldu sonundan yani
kaydirigubbakcemile3
kartal umut hastanesi canım
ayy evet hayırlısı neyse o olsun inşallah cosmomBeyzammmm hoşbuldum anacım, nasılsın?
ÖZgecim bende rüyamda hep erkek gördüm ama kızım olucak nasipse
kiminin rüyası tersine kimininkide aynına çıkarmış
Rabbim hayırlı evlatlar versn hepimize
bende bebğimi çoook özlüyorum gün sayıyorum bir An önce randevu günü gelsinde bebişimi göreyim diye hele o an tit tir titriyorum kızlar size oluyormu bilmiyorum çok heyecanlanıyorum onu seyrederken doktor biraz daha baksın diye içim gidiyor helede geçen eşimle yaptığım konuşmada eşimin yüzünü görmeliydiniz delikafadulden dedimki keşke bizinde evimizde o ulturasyon cihazlarından olsada bebişinize istediğimiz her an bakabilsek kafamçokkarıştı eşim böle oldu tabi ee onu nasıl kullancaz< diyo koçişim yaa düşündüğü şeye bak onu alıncaya kadar eğitiminide veririler heralde o kadar pahalı cihazın ayy bendeki hayallere bakın kızlar sıyırdım iyice ya delikafadulden delikafadulden :teytey:[/QUOTE
benim ilk oğlumda doktor cd çekiyordu ama cd dolmadan açıp seredemiyorduk sinir oluyordum .eşim sonunda çözümü buldu benim serettim ekrandan direk telefona kaydediyordu bende birdaha gidene kadar onla avunuyordum bence deneyin bayagı avutuyor insanı
süper bi fikir nefesçim çook saol bu daha önce niye aklıma gelmedi benim neyse geç olsun güç olmasn resimlernin öpüceğime cd sini takıp takığp seyrederim zemuszemus
napsın adam kız içine sinmiyo demekki benide deli etti zaten oraya gitme şuraya gitme diye kaydirigubbakcemile3
şekerim senin kocanda biraz abartmış yani
Kızlar bende ruyamda hep fıstık gıbı bır kızım olack goruyrm bı tatlı bı tatlıı oluyr bÖle lacıver gozlerı olan bİ bebek
ama doktor nezaman dedı erkege benzıyor ogun bugundur ruyada bırakın kızı bebegı bİle goremıyorum
daemon kız bende sen olmayınca
senin tüm havadislerini veriyom valla
ayaklı gazetemiyim ne :bbo::bbo:
güneşçim sen kontrollerine nereye gidiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?