2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok ya bende hiç heyecan olmuyor . zaten yapım gereği heyecanlı değilimdir
benden başka herkes panik ben rahat rahat geziyorum

benım annemlerde maltepede sımdı lıbadıyedeyım annemler hala maltepede dun uskudara ordanda umranıyey gıttım hastaneye hangı hastaneden bahsedıyosunuz bakayımm

senin gittiğin hastaneden bahsediyoruz. ama hangi hastaneye gittiğini bilmiyoruz :roflol:
nasıl ama

selma nereye gıtmıskı

Beyzammmm hoşbuldum anacım, nasılsın?
ÖZgecim bende rüyamda hep erkek gördüm ama kızım olucak nasipse
kiminin rüyası tersine kimininkide aynına çıkarmış
Rabbim hayırlı evlatlar versn hepimize

kaydirigubbakcemile3 evet simnilcim ya dünür olamadık olsun diğer bebelere inş. kaydirigubbakcemile3
Birini yaptımda ikincisi kaldı kaydirigubbakcemile3

ben biliyorum şekerimmmmmmmmmmmmmmm
zaten cevap verdim
ayrıca daemon elime geçme
o ne öle bütün hareketleri çekmişsin valla
hımmmmmmmmmmmmklava:klava:klava:

önce malt bölge hast. gittim 2 kere sonra eşim nene hatuna götürdü orası daha büyük daha kapsamlı diye sonra orası hakkın bi yakınımız bişey anlatınca eşim vazgeçti nene hatundan ben gene bölge hastanesine gittim. bu araştırmış kartal umut hastanesi diye tutturdu dün kontrole gittik bölge hasn inde rekli uls yokmuş diye deliye döndü kartal umut a gittik ordan mecburen. onun dediği oldu sonundan yani
selma manyağa çevirdin beni. 2 dk duramamışsın yerinde delikafaduldendelikafadulden
kaydirigubbakcemile3
benım annemlerde maltepede sımdı lıbadıyedeyım annemler hala maltepede dun uskudara ordanda umranıyey gıttım hastaneye hangı hastaneden bahsedıyosunuz bakayımm
kartal umut hastanesi canım

Dilekcim bende senin gibi titriyom doktorun odasına girince elim ayağıma dolaşıyo
Ay allahım hele o kaburgaları falan aynı hamsi kılçığı gibiydi kaydirigubbakcemile3

şekerim senin kocanda biraz abartmış yani

Kızlar bende ruyamda hep fıstık gıbı bır kızım olack goruyrm bı tatlı bı tatlıı oluyr bÖle lacıver gozlerı olan bı bebek
ama doktor nezaman dedı erkege benzıyor ogun bugundur ruyada bırakın kızı bebegı bıle goremıyorum

ayy evet hayırlısı neyse o olsun inşallah cosmom

daemon kız bende sen olmayınca
senin tüm havadislerini veriyom valla
ayaklı gazetemiyim ne :bbo::bbo:

güneşçim sen kontrollerine nereye gidiyorsun.

daemon kız bende sen olmayınca
senin tüm havadislerini veriyom valla
ayaklı gazetemiyim ne :bbo::bbo:

komsumsun olcak o kadar=) vekalet verdım esmere ben olmayınca her bıseyı ona sorabılırsınız.. yaa esmerım musıat oldugunda bı kısır yapıp gelsen bende yanına kek borek yapsam cayı demlesem ıcesek olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…