2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet rüyada bile olsa çok güzel bir an o an inşallah doğunca bol bol yaşıcaz o duyguları opuyorumnanaktan

offffffffffff kızlarrr öldümmm benn yaaa (((( az önce lavabodan cıkamadım afedersinizz ksumaktan ne yedimm acaba bişimi dokunduu sabah haricinde kusmasdımm(

kuuzm boızma morelını hemenn.. belkı yedıgın bısey dokundu yada mıdenı usuttun belkı dıkkat et su ıc bol bol

offffffffffff kızlarrr öldümmm benn yaaa (((( az önce lavabodan cıkamadım afedersinizz ksumaktan ne yedimm acaba bişimi dokunduu sabah haricinde kusmasdımm(

değişik birşey yedin mi??
bende geçen mercimek çorbası içitm hepsini çıkardım 2 dk sonra. midem çorba türü şeyleri kabul etmiyor nedense
habire kuru şeyler yiyorum

hımmm yakınmıyız neyiz gerçi osmangazide yim ben pehlıvanoglu var orda

bayaga yakınız ozaman bizim bir arka caddemizdesiniz nerdeyse ben trt bloklarının ordayım nurcan sitesi filan var.sen osman gazide tepede deyilsin ozaman aşagıdasındır orda var pehlivanoğlu daha ilk okula gelmeden

değişik birşey yedin mi??
bende geçen mercimek çorbası içitm hepsini çıkardım 2 dk sonra. midem çorba türü şeyleri kabul etmiyor nedense
habire kuru şeyler yiyorum

ben sık sık çorba içerim bişi olmuoda bugün farklı bişide yemedimm neden oldu bilmiorum inanamassınn böle varya ne sıklıklarla gecio tam gelcem oturucamm geneee offf suan gecti

beyza arada oluyor bak benim 16 haftalık ama geçen gezöeye gideyim uzun zaman sonra dedim ama kendimi eve zor attım kusdum hep

ya daha yemek yapmadım kalkayım artıkm hadı gorusurz hanımlar yıne gelırımm

bayaga yakınız ozaman bizim bir arka caddemizdesiniz nerdeyse ben trt bloklarının ordayım nurcan sitesi filan var.sen osman gazide tepede deyilsin ozaman aşagıdasındır orda var pehlivanoğlu daha ilk okula gelmeden

yok yok tepede deılm okuln yannda zaten pehlıvanoglu senın orayıda bılyrm cok e v bakmıstk ordan 6 ay once fln:):)

beyza arada oluyor bak benim 16 haftalık ama geçen gezöeye gideyim uzun zaman sonra dedim ama kendimi eve zor attım kusdum hep

dilekcimm senin hala belli olmadımı cinsiyet tatlımm senin eline kız yakıştırıorum ben ama bakalım hayırlısı olsun senin için

evet ikiz gardaşım yaaa...
Bugün ben çok yazamıyorum
baş ağrım var
işyerinde sinirlendim falan çok atlayamadım..
Yarın cıkarırım acısını delikafadulden

efet efet bugn fazla yoktun amaaaaaaaaaa

aaa yemegım varmıs barbunya ve pırınc pılavı dun annemlere gıtmıstık ya unutmuusm bugunluk ıdare eder bunlar yasasııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

evet ikiz gardaşım yaaa...
bugün ben çok yazamıyorum
baş ağrım var
işyerinde sinirlendim falan çok atlayamadım..
yarın cıkarırım acısını delikafadulden

sinirlenme bebeğine yazık valla
ben artık polyanna olacağım. kimseye sinirlenmeyeceğim
desemde inanma tamam mı delikafaduldendelikafadulden

aaa yemegım varmıs barbunya ve pırınc pılavı dun annemlere gıtmıstık ya unutmuusm bugunluk ıdare eder bunlar yasasııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........

off en buyuk derdim bu yemek işten cık eve git yap ooooooooo neyse dunden kalma nohut ve pilavım var herlde yeter.kocişde idare ediversin artıkkk bugnluk

tatlım seni çok iyi anlıyorum ama biraz daha sabır beyzacım bende bi gün okadar kötü oldumki hhiç bitmicek bu bulantılar diye oturup ağladım ama geçiyor be canım biliyorum çok zor ama bebişinin sağlıklı olduğununn göstergesi bu bulantılar ve düşük riski daha az oluyormuş kusma olunca bende bi sitede duydum içim öle rahatlamıştı öle avut kendini yediklerinde suç arama sen ne yersen ye o olucak olucağı varsa o yüzden tansiyonun düşmedikten sonra kus bişey olmaz benim hem tansiyonumda düşüyordu kusarken bir iki dakka kendime gelemiyordum ama olsun bebişlerimiz için değer neyse bende kaaçıyorum yemek yapmam lazım üzülme tamamı beyzacım hadi öptüm herkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…