- Konu Sahibi daemon
-
- #17.581
bende yıkadığımı görmüştüm kız kardeşim ve ben vardık evde kızkardeşime çabuk bornozu getir diye bağırıyodum getirmiyodu bende hırkama sarıp sarılıyodum ama resmen kokusunu hissettim içimde seni öyle iyi anlıyorumki
offffffffffff kızlarrr öldümmm benn yaaa(((( az önce lavabodan cıkamadım afedersinizz ksumaktan ne yedimm acaba bişimi dokunduu sabah haricinde kusmasdımm (
offffffffffff kızlarrr öldümmm benn yaaa(((( az önce lavabodan cıkamadım afedersinizz ksumaktan ne yedimm acaba bişimi dokunduu sabah haricinde kusmasdımm (
kuuzm boızma morelını hemenn.. belkı yedıgın bısey dokundu yada mıdenı usuttun belkı dıkkat et su ıc bol bol
hımmm yakınmıyız neyiz gerçi osmangazide yim ben pehlıvanoglu var orda
değişik birşey yedin mi??
bende geçen mercimek çorbası içitm hepsini çıkardım 2 dk sonra. midem çorba türü şeyleri kabul etmiyor nedense
habire kuru şeyler yiyorum
beyza arada oluyor bak benim 16 haftalık ama geçen gezöeye gideyim uzun zaman sonra dedim ama kendimi eve zor attım kusdum hep
bayaga yakınız ozaman bizim bir arka caddemizdesiniz nerdeyse ben trt bloklarının ordayım nurcan sitesi filan var.sen osman gazide tepede deyilsin ozaman aşagıdasındır orda var pehlivanoğlu daha ilk okula gelmeden
ya daha yemek yapmadım kalkayım artıkm hadı gorusurz hanımlar yıne gelırımm
evet ikiz gardaşım yaaa...ikiz gardaşım bugün görüşemedik
beyza arada oluyor bak benim 16 haftalık ama geçen gezöeye gideyim uzun zaman sonra dedim ama kendimi eve zor attım kusdum hep
evet ikiz gardaşım yaaa...
Bugün ben çok yazamıyorum
baş ağrım var
işyerinde sinirlendim falan çok atlayamadım..
Yarın cıkarırım acısını delikafadulden
olsun anacım ösleyin birascık da beni :kedi:efet efet bugn fazla yoktun amaaaaaaaaaa
evet ikiz gardaşım yaaa...
bugün ben çok yazamıyorum
baş ağrım var
işyerinde sinirlendim falan çok atlayamadım..
yarın cıkarırım acısını delikafadulden
aaa yemegım varmıs barbunya ve pırınc pılavı dun annemlere gıtmıstık ya unutmuusm bugunluk ıdare eder bunlar yasasııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........
olsun anacım ösleyin birascık da beni :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?