evet dönem erkeklerine de yarım kız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 çoğu evde kalıcak yazıııksizin dönem kızlarına 2 erkek düşüyor
yaşadılar :roflol::roflol:
elbetteee elbettteeeeee kaydirigubbakcemile5
Kızlar kızımın cicilerinin resimlerini ekledim görmeyenlere duyurulur
:bbo:günaydınlarrr
uykum varrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde var benimde benneyaptımki
bende hiç yatamadım ama uykumda yok gece 2 de 4 de ve en son 6 kalktım bidaha da uyumadım ama çok dinçim nedense
ben de uyumak istiyoruummm...
aslında bu cumartesi izin alacaktım ama kocam doktora cumartesi git ben de geleyim diye tutturunca benim izin hayalleri daha geçen haftadan suya düştü maalesef
gunaydın kk nın en güsellll anneleriii nasılsınız bakalım hepınızzzzzz?yafss ben sabah sabah yıne cok egrgındım eşime solemedgm yapamdgm kalmadı sonrada uzuldumm sizdede bi gerginlik oluyormuuuuuu
gunaydın kk nın en güsellll anneleriii nasılsınız bakalım hepınızzzzzz?yafss ben sabah sabah yıne cok egrgındım eşime solemedgm yapamdgm kalmadı sonrada uzuldumm sizdede bi gerginlik oluyormuuuuuu
ay kıyamammm..günaydın şekerler
benim içimdeki miniğim
2 gündür kendini iyice belli etmeye başladı
az öncede küçük bir hareketle sizlere selam söylememi istedi
bu gün annesinin doğum günü ya ilk oğlişim kutladı sonrada miniğim
herkese günaydın güzel anneler....
hemde nasıl canım sorma dün akşam çekyatı açtık uzanıyoruz.. eşim bilgisayar kullanıyor rahat edemedim karşı tarafa git yat dedi... vay senmisin onu diyen...1 saat küstüm sen bana böyle dedin diye... bide ağladım üstüne... çok hassasım ya hemen kırılıyor alınıyorum herşeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?