2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de uyumak istiyoruummm...
aslında bu cumartesi izin alacaktım ama kocam doktora cumartesi git ben de geleyim diye tutturunca benim izin hayalleri daha geçen haftadan suya düştü maalesef

gunaydın kk nın en güsellll anneleriii nasılsınız bakalım hepınızzzzzz?yafss ben sabah sabah yıne cok egrgındım eşime solemedgm yapamdgm kalmadı sonrada uzuldumm sizdede bi gerginlik oluyormuuuuuu

pofffffffff böle gece boyunca karnımla midem arası bi yerlerim acıdı durdu dr demişti organların yer değiştircek ağrıların olcak die ama dertli acıymış yaw uyutmadı şu an gözlerim yanıoo bi uykum var anlatamam bu sabah bugün c.tesi olsun yaa die uyandım

bende hiç yatamadım ama uykumda yok gece 2 de 4 de ve en son 6 kalktım bidaha da uyumadım ama çok dinçim nedense

bende aksi gibi öyle derin uyumuşum ki. 1 kere kalktım wc ye o kadar.
çok derin uyuyunca uyanamıyorum nedense.

ben de uyumak istiyoruummm...
aslında bu cumartesi izin alacaktım ama kocam doktora cumartesi git ben de geleyim diye tutturunca benim izin hayalleri daha geçen haftadan suya düştü maalesef

ben zaten izin olayını unuttum. bizim patron izin konusunda zaten gıcık. bir de 1 ay evde yatınca bu sene bana izin haram oldu. ancak doktor için izin alabiliyorum :mymeka:

Benimde uykum var gece 3-4 kez kalktım en son 6 da uyandım bidaha uyuyamadımda .Ben sabah gergin değildim ama trafikte yeterince gerildim. Tam köprü girişinde az daha kaza yapyorduk sinir oldum sonrada işe gidene kadar saydırdım durdum herkese eşimde dalga geçti hep

bende gece uyumuşum ama tuvaletim gelince mecbur kalkmak zorunda kaldım
sıka sıka nereye kadar :))) 6 da kakltım sonrasında bende uyuyamadım

ben de öyle yaa.. her sabah mutlaka 6 ta tuvalete kalkıyorum.. hatta pardon 5.55 de..
sonra da uyuyamıyorum.. zaten kalkış saatim 6.30 uyusam ne olur da.. işte yarım saat yarım saattir

gunaydın kk nın en güsellll anneleriii nasılsınız bakalım hepınızzzzzz?yafss ben sabah sabah yıne cok egrgındım eşime solemedgm yapamdgm kalmadı sonrada uzuldumm sizdede bi gerginlik oluyormuuuuuu

benim hamileliğimin başından beri böyle. eşim annem diyoki anne selma bigün beni döverse şaşırmam yani ne kadar siirli olmuş. herkes birbirine dert yanıyo biraz tahammülsüz oldum ya çabuk geriliyorum sonra da niye yaptım diye üzülüyorum

herkese günaydın güzel anneler....

hemde nasıl canım sorma dün akşam çekyatı açtık uzanıyoruz.. eşim bilgisayar kullanıyor rahat edemedim karşı tarafa git yat dedi... vay senmisin onu diyen...1 saat küstüm sen bana böyle dedin diye... bide ağladım üstüne... çok hassasım ya hemen kırılıyor alınıyorum herşeye...

günaydın şekerler
benim içimdeki miniğim
2 gündür kendini iyice belli etmeye başladı
az öncede küçük bir hareketle sizlere selam söylememi istedi
bu gün annesinin doğum günü ya ilk oğlişim kutladı sonrada miniğim

günaydın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ne yapıyosunuz bakıym. umarım herkes iyidirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay kıyamammm..
doğum günün mü bugün kız esmeriimm

kızlaaarr buluşmaya da 15 gün fln bişi kaldııı :jeyyar:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü geçen gün annemlerdeyim eşim ben gelir seni alırım dedi araba bozulmuş 1 2 saate çıkar demiş tamirci 2 saat bekledim gelmeyince bindim taksiye eve gittim haber vermedim oda arabayı almış annemlere gelmiş bakmış yokum eve geldi senmisin beni eken ama nasıl sinirliyim nerdeyse dövücem adamı bağırdım çağırdım gittim yattım. sabah kalktım gayet normalim sinir geçmiş. eşim diyoki bak akşam nasıldın şimdi nasılsın biraz sinirlerine hakim olsan nolur sırnaşık şey ama elde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…