2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

öylemi canım... doğum günün kutlu olsun canım..nice mutlu senelere bebeklerinle sevdiklerinle birlikte inşallah zemuszemus kaydirigubbakcemile2 sositososito Şeniz

nice yaşlara canımmmmmmmmm opuyorumnanaktan

esmerimmmmmmm doğumgünün kutlu olsun şekerim çocuklarınla ve sevdiklerinle nice mutlu yaşlar diliyorum.opuyorumnanaktan sevgilerrrrrrrrr

doğum günün kutlu olsun esmercim a.s.a.s.
çocuklarınla ve sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı senelere

esmerim mutlu yıllar cnm sevidklerinle birlikte en güzel yıllar senin olsunnnnnn ...:içelim:

ben de öyle yaa.. her sabah mutlaka 6 ta tuvalete kalkıyorum.. hatta pardon 5.55 de..
sonra da uyuyamıyorum.. zaten kalkış saatim 6.30 uyusam ne olur da.. işte yarım saat yarım saattir

hehee aynen yaa bende öle olyrm bı uyanyrm sıkşmışm acayıp işin kotusu sanrm baslrda uyanamamıs olyrm kalktgmda bır agrı bır sancııı sormayn gitsnn

canım doğumgünün kutlu olsun. bir ömür boyu eşinle ve çocuklarınla huzurlu sağlıklı mutluluk dolu yıllar senin olsun canım.

bende gece 3 ye bide sabah 6 gibi kalkıyorum ama gece 3 te kalktığımda geri uyumada zorlanıyorum uyuyana kadar 1 saat geçiyo valla

hehee aynen yaa bende öle olyrm bı uyanyrm sıkşmışm acayıp işin kotusu sanrm baslrda uyanamamıs olyrm kalktgmda bır agrı bır sancııı sormayn gitsnn
aynen ayneen.. ay bu kadar nası tutmusum ben diyorum kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice güzel yıllara opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…