2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nice yaşlara canımmmmmmmmm opuyorumnanaktan

esmerimmmmmmm doğumgünün kutlu olsun şekerim çocuklarınla ve sevdiklerinle nice mutlu yaşlar diliyorum.opuyorumnanaktan sevgilerrrrrrrrr

doğum günün kutlu olsun esmercim a.s.a.s.
çocuklarınla ve sevdiklerinle nice mutlu, sağlıklı senelere

doğum günün kutlu olsun o zaman esmeriimmmmmmmm

esmerim mutlu yıllar cnm sevidklerinle birlikte en güzel yıllar senin olsunnnnnn ...:içelim:

esmerim doğum günün kutlu olsun canım Rabbim ailenle mutlu huzurlu yaşlar nasip etsin

canım doğumgünün kutlu olsun. bir ömür boyu eşinle ve çocuklarınla huzurlu sağlıklı mutluluk dolu yıllar senin olsun canım.

Günaydın kızlar

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice güzel yıllara opuyorumnanaktan

canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim

ahu bi sağlık ocagına gidip ögrensene..
dün biri öyle demişti :jeyyar:

evet ama varmıdırkı bızım saglık ocagında bılmıyorum bırazda uzak yuruyerek bosu bosuna gıtmek ıstemem bu sogukta.hem saglık ocaklarında grıp kol gezıyordur sımdı bır keresınde ılac alırken bızım eczacı gıtme saglık ocagına bosver demıstı grıp olursun.artık 1 bucuk hafta sabredıcem baska carem yok.:1no2:

aynen ayneen.. ay bu kadar nası tutmusum ben diyorum kaydirigubbakcemile3

ben tuvaletimi ezelden beri tutamam. hemen sıkışırım. gece bile hemen gözümü açıyorum tuvaletim gelince.
hamileliğin son günlerinde bez bağlarım artık :bbo::bbo:

ayşe naz ın cicilerini gördüm şimdi çok şekerler ya. güzel günlerde güle güle sağlıcakla gyer inşallah

yaff midem kaburgalarım bağırsaklarım birbirine batmış gibi hissediyorum artık sırt üstü yatamıyorum sağa sola yatarken bile işkence çekiyorum sankii yediğim herşey sanki boğazımda kalıyor mideme gitmiyor bazen odun yutmuş gibiyim analayacağınız benim bir ayağım çukurda arkadaşlar

bu arada şu tuvalete gitmi meselesine hiç girmiyorum eşimin maskarası oldumm gitti

esmercimmmm canımmmm doğum günün kutlu olsunnnalkisalkisalkisa.s.

esmercim doğum günün kutlu olusn nice sağlıklı huzur dolu yıllara

a.s. mutlu yıllar canım.doğum günün kutlu olsuunnn

teşekkür ederim canlarım

ben tuvaletimi ezelden beri tutamam. hemen sıkışırım. gece bile hemen gözümü açıyorum tuvaletim gelince.
hamileliğin son günlerinde bez bağlarım artık :bbo::bbo:
size bişey anlatim de gülün
geçen hafta akşam işten eve gidiyorum oğlişimle
arabadan indik allahım nasıl sıkışmışım
yürüyemiyorum oğlum ne oldu diyo tabi söyledim ona
garibim hadi anne koşalım o zaman diyo ama ne mümkün koşmak
kıvrana kıvrana eve gittiim sokağın ucunda oğlum anahtarı aldı koşarak kapıyı benden önce açtı tuvaletin kapısını bile açmış garibim
neyse tam merdivenlerden çıkıcam kiiiiiii
daha fazla sıkamadım valla kaçırdım üstüme kızlarrrrrrrrr
inanamıyorum ya resmen ıslanmıştı üstüm ayyyy
gülmeyin haaaa valla sizinde başınıza gelebilir

bebıs valla alemsın yaa guldurdun sımdı benı allahta aılecek sızı guldursun cok alemsınalkisalkisalkis

kız allah iyiliğini versin :roflol:

bende her eve gidişimde istisnasız kapıyı zor açarım
artık psikolojik mi bilmiyorum ama pantolonumu açarken bile kazaya uğradığım çok olmuştur. :kedi:
o yüzden seni iyi anlıyorum esmercim :1hug:

gülmesin kimse valla hepsinin başına gelicek çünkü kaydirigubbakcemile3 neyseki oğlun varmış yanında yoksa kapıyı açamadan kaçırırdın kaydirigubbakcemile3

Gunaydin kizlar nasilsiniz? kaydirigubbakcemile5
Oh cogumuzun cinsiyeti belli olmus ismi bile belli. opuyorumnanaktan

gülmesin kimse valla hepsinin başına gelicek çünkü kaydirigubbakcemile3 neyseki oğlun varmış yanında yoksa kapıyı açamadan kaçırırdın kaydirigubbakcemile3

Senin de gelecek canım senin dee..
sizli değil biz li konus :jeyyar:

kız bebiş
senin adını bundan sonra "yağmurlu kadın" koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…