2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ukla daemonla bibrbirinize ağda yapın boşuna masraf yapmayınnnn:roflol:

daemon gaza getirme bebişi az sonra doğurup gelir karışmam
zaten 7 aylık doğsun diye dua ediyor akıllı

valla canım nasılsa olmuşsun o aşıyı. biz ne söylesek boş. sen kimseye bakıp da moralini bozma
doktorun ne dediyse onu dinle. ama 20. haftalardan öncede yapılmaya başlandı domuz gribi aşısı
o yüzden için rahat olsun.

beni kızdır ma şimdi erik derim haaaa kötükedihüso
hatta dedim bile
deee zaten eysey verdı lınkı canım ısteyınce alıırm ben he heheheh 150 gr ı 15 tl

bekleseydın kuzum sendee
keşke 20, haftayı bekleseydin yafff
benim dktrda vurul dedi ama 20, haftayı tamamla dedi
aynısını banada dedı tetenoz asısınıda 20. haftadan sonra vurulcam

yaaa buluşmayın kendi kendinize..

bak buluşursanız topiktekileri kandırır gaza getiririm 10 ocak buluşmasına gelmeyiz laelaelaelaelae

buluşmadan soora naapcekseniz yapın aaa kafamçokkarıştı

Bende cildiyeden gedlm kızlar sivilce çıkıyo yüzümde demiştm ya
Ama boşuna.. Verğdm 20 tl muayene masrafıyla kaldım
Doktor hiçbişey kullanamzsın dedi

benimde omuzlarımda çıkıyor sivilce evet hiçbişey yapamıyoruz ama arada bir patlatıyorum eşimde kızıyorkaydirigubbakcemile3

ayy canımm dogru yaaa kız okla zeynepte bızım burda oturuyo ama bı tarıf vermedın kuzum aynı yerdeyız senle bende o yanyoldayım sende gel anacımmm

senin ev birinci köprüyü geçtikten sonraydı değil mi?? benimki daha ilerde ikinci köprüyüde geçiyosun yunusemre caddesinin sonunda bizim evimiz esenevler mahallesi diye geçiyor. Bizim alt sokak üsküdara bağlı üst sokak ümraniyeye bizim sokakta yarı yarıya :)

sendedemi sivilce vardı canım. benimde yüzümde ve göğüsün çatal kısmında hep sivilce çıktı hamilelikten heralde

ukla daemonla bibrbirinize ağda yapın boşuna masraf yapmayınnnn:roflol:
yok anacım ya kuafor 3 dk da halledıyo bız nasıl yapalımm
bananeee ılk o baslattı
yaaa buluşmayın kendi kendinize..

bak buluşursanız topiktekileri kandırır gaza getiririm 10 ocak buluşmasına gelmeyiz laelaelaelaelae

buluşmadan soora naapcekseniz yapın aaa kafamçokkarıştı
10 ocaktada esmer kısır getırcek ıstemeyen gelmesın bız komsu komsu yerız he ehe heh e hhe he
ay cnm hepımızde basladı o sorun bıde benım kociş sıvılce delısı konusurken bıle suratımdakı sıvılcelerı sayıyo bak burandan da cıkıcak dıye suratıma bakma ve dokunma yasagı getırdım bu adam benı bunalıma sokcakk..

bıde gecen gun kayınpederıme dıyokı bak kılo alınca ne guzel oldu benım karım dıyo o soyledıkce ben bozuluyorum kayınpederımde saolsun oglum manyakmısın sen bı kadına hıc kılo almıssın denırmı sakayla bıle soleme ole seyler dedı..klava:

biraz daha belirli adres yazsanıza biz de damlayalım böreklerin üzerine :jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…