yok ya sen öle san.. bı kerem benım oglusum 1 hafta buyuk cıkıyor her seferınde doktorumuzda muhtemelen bu bebek hazıranı beklemıycek dıyo gorces bakalımmmm..
kıskandınmı bebişimm.. sız burda sıdık yarısı yaparkene ben ozelden konusun dedım mı:roflol:
kızlarım ben geldimmm...dün kocişkonun silah zoruyla domuz gribi aşısı olmaya götürüldüm,doktorumda olman lazım dedi,e ben şimdi eyimi ettim?ha birde 20 haftadan önceki gebelerde bi açıklama yapılmamış hala öle bi şey imzalattılar...
deee zaten eysey verdı lınkı canım ısteyınce alıırm ben he heheheh 150 gr ı 15 tlbeni kızdır ma şimdi erik derim haaaa kötükedihüso
hatta dedim bile
bekleseydın kuzum sendeekızlarım ben geldimmm...dün kocişkonun silah zoruyla domuz gribi aşısı olmaya götürüldüm,doktorumda olman lazım dedi,e ben şimdi eyimi ettim?ha birde 20 haftadan önceki gebelerde bi açıklama yapılmamış hala öle bi şey imzalattılar...
aynısını banada dedı tetenoz asısınıda 20. haftadan sonra vurulcamkeşke 20, haftayı bekleseydin yafff
benim dktrda vurul dedi ama 20, haftayı tamamla dedi
keşke 20, haftayı bekleseydin yafff
benim dktrda vurul dedi ama 20, haftayı tamamla dedi
Bende cildiyeden gedlm kızlar sivilce çıkıyo yüzümde demiştm ya
Ama boşuna.. Verğdm 20 tl muayene masrafıyla kaldım
Doktor hiçbişey kullanamzsın dedi
ayy canımm dogru yaaa kız okla zeynepte bızım burda oturuyo ama bı tarıf vermedın kuzum aynı yerdeyız senle bende o yanyoldayım sende gel anacımmm
evet bebiş yine son noktayı koyduukla daemonla bibrbirinize ağda yapın boşuna masraf yapmayınnnn:roflol:
tamm kuzum senın musaıt olduugun gune ayarlarız o zamn agdaya nere gıtcen beraber gıdelım bende korkudan cesret edemedım aldı basını gıdıyolar nere gıtcennn
var canım ağdacım benim bağlarbaşında kızkulesi siye bir yer oraya gidiyorum, bi kız var orada ona yaptıryorum sürekli elide çok hafif istersen sende gel randevu alcammm
yani benim uykularım kaçıcak desene :1closedeyes:
benimde omuzlarımın arkasında minik minik çıkmış bişiler..sendedemi sivilce vardı canım. benimde yüzümde ve göğüsün çatal kısmında hep sivilce çıktı hamilelikten heralde
yok anacım ya kuafor 3 dk da halledıyo bız nasıl yapalımmukla daemonla bibrbirinize ağda yapın boşuna masraf yapmayınnnn:roflol:
bananeee ılk o baslattıdaemon gaza getirme bebişi az sonra doğurup gelir karışmam
zaten 7 aylık doğsun diye dua ediyor akıllı
valla canım nasılsa olmuşsun o aşıyı. biz ne söylesek boş. sen kimseye bakıp da moralini bozma
doktorun ne dediyse onu dinle. ama 20. haftalardan öncede yapılmaya başlandı domuz gribi aşısı
o yüzden için rahat olsun.
10 ocaktada esmer kısır getırcek ıstemeyen gelmesın bız komsu komsu yerız he ehe heh e hhe heyaaa buluşmayın kendi kendinize..
bak buluşursanız topiktekileri kandırır gaza getiririm 10 ocak buluşmasına gelmeyiz laelaelaelaelae
buluşmadan soora naapcekseniz yapın aaa kafamçokkarıştı
ay cnm hepımızde basladı o sorun bıde benım kociş sıvılce delısı konusurken bıle suratımdakı sıvılcelerı sayıyo bak burandan da cıkıcak dıye suratıma bakma ve dokunma yasagı getırdım bu adam benı bunalıma sokcakk..Bende cildiyeden gedlm kızlar sivilce çıkıyo yüzümde demiştm ya
olduuunaniknanik:roflol:ukla daemonla bibrbirinize ağda yapın boşuna masraf yapmayınnnn:roflol:
senin ev birinci köprüyü geçtikten sonraydı değil mi?? benimki daha ilerde ikinci köprüyüde geçiyosun yunusemre caddesinin sonunda bizim evimiz esenevler mahallesi diye geçiyor. Bizim alt sokak üsküdara bağlı üst sokak ümraniyeye bizim sokakta yarı yarıya :)
bekleseydın kuzum sendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?