bu hafta zaten huluşamayız ben yokum sonraki hafta yılbaşıyaaa buluşmayın kendi kendinize..
bak buluşursanız topiktekileri kandırır gaza getiririm 10 ocak buluşmasına gelmeyiz laelaelaelaelae
buluşmadan soora naapcekseniz yapın aaa kafamçokkarıştı
biz de gidip basalım kız ikizim o gün..biraz daha belirli adres yazsanıza biz de damlayalım böreklerin üzerine :jeyyar::jeyyar:
yok canım ısmontun ordakı kopruyu gecıyosun ılerde yaya gecıdı ve bı kopru daha var ya ben o koprudeyım karlıdere caddesınde sızmaz market var caddenın basında otobuslerın gectıgı caddesenin ev birinci köprüyü geçtikten sonraydı değil mi?? benimki daha ilerde ikinci köprüyüde geçiyosun yunusemre caddesinin sonunda bizim evimiz esenevler mahallesi diye geçiyor. Bizim alt sokak üsküdara bağlı üst sokak ümraniyeye bizim sokakta yarı yarıya :)
var canım ağdacım benim bağlarbaşında kızkulesi siye bir yer oraya gidiyorum, bi kız var orada ona yaptıryorum sürekli elide çok hafif istersen sende gel randevu alcammm
olduuunaniknanik:roflol:
işte bu yaaa hihoyyytbu hafta zaten huluşamayız ben yokum sonraki hafta yılbaşı
e ondan sonraki haftada kadıköy buluşması var:roflol:
olduuunaniknanik:roflol:
yani benim uykularım kaçıcak desene :1closedeyes:
libadiye köprüsümiü yani işmontun oradaki ???senin ev birinci köprüyü geçtikten sonraydı değil mi?? benimki daha ilerde ikinci köprüyüde geçiyosun yunusemre caddesinin sonunda bizim evimiz esenevler mahallesi diye geçiyor. Bizim alt sokak üsküdara bağlı üst sokak ümraniyeye bizim sokakta yarı yarıya :)
gelın anacım sızde gelınnbiraz daha belirli adres yazsanıza biz de damlayalım böreklerin üzerine :jeyyar::jeyyar:
yokk canımmmmm:icecream:kız daemon bi kısıra bizi sattın haaaa
canım endıse etme netıcede doktorun oanylamıs bısey olmaz ıcını rahat tutdoktorum hemen yaptır deyince yaptırdım daemoncum ya of
anacım yılbası persembe gecesı o haftasonu yaparız ıstebu hafta zaten huluşamayız ben yokum sonraki hafta yılbaşı
e ondan sonraki haftada kadıköy buluşması var:roflol:
lülülülülülülülülülülülübiz de gidip basalım kız ikizim o gün..
herşeyi silip süpürelim bunlara bişi kalmasın
kızlarım ben geldimmm...dün kocişkonun silah zoruyla domuz gribi aşısı olmaya götürüldüm,doktorumda olman lazım dedi,e ben şimdi eyimi ettim?ha birde 20 haftadan önceki gebelerde bi açıklama yapılmamış hala öle bi şey imzalattılar...
biz de gidip basalım kız ikizim o gün..
herşeyi silip süpürelim bunlara bişi kalmasın
Dert etme canım 20. haftadan önce vurulan br sürü hamiş var ki sanırım bende önümüzdeki hafta fırsat bulursam yaptırıcam. Benim doktorum hemen yaptır dedi 20.yi bekleme dedi. Zaten bazı arkadaşlarda açıklamıştı bu 20 hafta olayı 20 haftadan küçük gebelerde çok araştırma yapılmamasından kaynaklanıyormuş. Yani ters bişey olduğundan değil. Ayrıca aşı plenzentadan geçmiyormuş. Ama tetanozda durum farklı onu özellikle 20. haftadan sonra olmak gerekiyor. Ayrıca tetanoz aşısı plezentadan geçiyor ve bebeğide aşılamış oluyorlar. Korkulacak bir durum yok uykusuz kalma boşuna.
işte bu yaaa hihoyyyt
basalım kız . bende zaten herşeyi silip süpürme potansiyeli var.
eskiden çok yemek yesem şişkinlik olurdu. şimdi şişkinlik yok sadece yerimden kalkamıyorum, hacıyatmaz gibi sağa sola yuvarlanıyorum delikafadulden
canım yılbası haftası buluscaz sana ınat nede olsa yılbası persembe gecesı hafta sonuna bı ısımız olmaz heh ehhe ehehişte bu yaaa hihoyyyt
kızlar demin doktorumla konustum..
cumartesi buradaymış kaydirigubbakcemile2
cumartesi gelsem acaba cinsiyet belli olur mu dedimm..
gösterirse olur dedi..
istersen gel şimdi bakayım görelim dedi.. :kedi:
ama ben kocam da gelecek dedim cumartesi gelelim biz dedim...
canım yılbası haftası buluscaz sana ınat nede olsa yılbası persembe gecesı hafta sonuna bı ısımız olmaz heh ehhe eheh
ay bı gııdıp bektırsaydın kızz catlamıycanmı
canım valla hatırlamıyom ki şimdi yaözge kargosu falan normlde ucretlı dımı belli bir limite kadaraccık bılgılendır şeekrm beniii:):)
daemon apartman adı ve daire no da alalım lütfen.. :jeyyar:
meraktan sadece :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?