2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa buluşmayın kendi kendinize..

bak buluşursanız topiktekileri kandırır gaza getiririm 10 ocak buluşmasına gelmeyiz laelaelaelaelae

buluşmadan soora naapcekseniz yapın aaa kafamçokkarıştı
bu hafta zaten huluşamayız ben yokum sonraki hafta yılbaşı
e ondan sonraki haftada kadıköy buluşması var:roflol:

yok canım ısmontun ordakı kopruyu gecıyosun ılerde yaya gecıdı ve bı kopru daha var ya ben o koprudeyım karlıdere caddesınde sızmaz market var caddenın basında otobuslerın gectıgı cadde
var canım ağdacım benim bağlarbaşında kızkulesi siye bir yer oraya gidiyorum, bi kız var orada ona yaptıryorum sürekli elide çok hafif istersen sende gel randevu alcammm

olduuunaniknanik:roflol:

ayy cnm ne kadar alıyo komple bı sorsan benım ıcınde randevu alalım beraber gıdelım yoksa ben dayanamayıp jılet surcem yıne bırını bulamdım hala beraber gıtcek

olduuunaniknanik:roflol:

canım kısırı birlikte yaparsınız ama ayy vicdanınız nasıl elveriyorr bizsiz tüh tüh biz bunları görmek için mi bu topiğe geldik dayanışma yok anacım imece yokk ama kargo diye bişey var hatırlatması benden cokacimcoook

yani benim uykularım kaçıcak desene :1closedeyes:

Dert etme canım 20. haftadan önce vurulan br sürü hamiş var ki sanırım bende önümüzdeki hafta fırsat bulursam yaptırıcam. Benim doktorum hemen yaptır dedi 20.yi bekleme dedi. Zaten bazı arkadaşlarda açıklamıştı bu 20 hafta olayı 20 haftadan küçük gebelerde çok araştırma yapılmamasından kaynaklanıyormuş. Yani ters bişey olduğundan değil. Ayrıca aşı plenzentadan geçmiyormuş. Ama tetanozda durum farklı onu özellikle 20. haftadan sonra olmak gerekiyor. Ayrıca tetanoz aşısı plezentadan geçiyor ve bebeğide aşılamış oluyorlar. Korkulacak bir durum yok uykusuz kalma boşuna.

libadiye köprüsümiü yani işmontun oradaki ???
bize yakın olan işte oradan gidince de bizim oraya gelinişyor karlıdere caddesi varya haniii o caddenin libadiye tarafındayız ikimizde

kızlar demin doktorumla konustum..
cumartesi buradaymış kaydirigubbakcemile2
cumartesi gelsem acaba cinsiyet belli olur mu dedimm..
gösterirse olur dedi..
istersen gel şimdi bakayım görelim dedi.. :kedi:
ama ben kocam da gelecek dedim cumartesi gelelim biz dedim...

biraz daha belirli adres yazsanıza biz de damlayalım böreklerin üzerine :jeyyar::jeyyar:
gelın anacım sızde gelınn
kız daemon bi kısıra bizi sattın haaaa
yokk canımmmmm:icecream:
doktorum hemen yaptır deyince yaptırdım daemoncum ya of
canım endıse etme netıcede doktorun oanylamıs bısey olmaz ıcını rahat tut
bu hafta zaten huluşamayız ben yokum sonraki hafta yılbaşı
e ondan sonraki haftada kadıköy buluşması var:roflol:
anacım yılbası persembe gecesı o haftasonu yaparız ıste
biz de gidip basalım kız ikizim o gün..
herşeyi silip süpürelim bunlara bişi kalmasın
lülülülülülülülülülülülü

canım hayırlı olsun.aklına kötü bişey getirme.bende oldum 15 gün önce ve daha rahatım artık.bana hiçbişey imzalatmadılar ama herkes kafasına göre takılıyo galiba bu konuda.15 haftalıktım bende olduğumda.

biz de gidip basalım kız ikizim o gün..
herşeyi silip süpürelim bunlara bişi kalmasın

basalım kız . bende zaten herşeyi silip süpürme potansiyeli var.
eskiden çok yemek yesem şişkinlik olurdu. şimdi şişkinlik yok sadece yerimden kalkamıyorum, hacıyatmaz gibi sağa sola yuvarlanıyorum delikafadulden

sağol kuşum ferahlattın beni...

daemon apartman adı ve daire no da alalım lütfen.. :jeyyar:

meraktan sadece :jeyyar:

ahahahah
ben de öyle valla
öyle kolay kolay doymuyom
hele ki patatesli börek ve kısır bulursam gözüm döner

işte bu yaaa hihoyyyt
canım yılbası haftası buluscaz sana ınat nede olsa yılbası persembe gecesı hafta sonuna bı ısımız olmaz heh ehhe eheh

ay bı gııdıp bektırsaydın kızz catlamıycanmı

canım yılbası haftası buluscaz sana ınat nede olsa yılbası persembe gecesı hafta sonuna bı ısımız olmaz heh ehhe eheh

ay bı gııdıp bektırsaydın kızz catlamıycanmı

bende olsam dayanamzdm ama beklyrm haal:)

özge kargosu falan normlde ucretlı dımı belli bir limite kadar accık bılgılendır şeekrm beniii:):)
canım valla hatırlamıyom ki şimdi ya
sen onları sepete ekle
satın alır gibi yap
orada hesaplıyo sana hepsini..
pahalı gelirse almazsın...

ama yanlış hatırlıyor olabilirim tam emin değilim bana cok kargo geldiği için ama, sanırım getiren kargocu almıştı benden ücreti

daemon apartman adı ve daire no da alalım lütfen.. :jeyyar:

meraktan sadece :jeyyar:

canım adresi sen al ben
eşime söyleyeyim asayişten ekip yollasın hepsini alsın
suçları ise diğer hamişleri çatlatmakkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…