2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuşum bende oluyordu ama bu hafta çok şükür geçti benimki
birtek sabah öğürtim oluyor birde öğlen yemekten gelince akşamları olmuyor pek..

daemon ve uklacım bende karlı derecaddesininde güventıpmerkezi vardı ya (sanırım kapandı) onun yanından girip tekrar yan yola çıkıp birazdaha ilerleyince o tarafta oturuyorum. Şu berber olayına benide dahil edin ödüm kopuyor valla

elhamraaa ve günesim ben size izmir buluşması ayarlayın 27. haftamdan önce kesin gelirim demiştim hala bi harakete geçmediniz mi ???

Özgecim karlıdereye kadar gelmene gerek yok sen üsküdara geç ben seni gelip alırım sapolsun benim kociş alıştı artık şöförlüğe :)

kızım orası izmir burada fiyatların uygun olduğu bir yer daha uçuklarda varda sölemeyeyim şimdii

hay maaşallah onlara valla yuh,kinci şubeyi ist.a mı açsak ne :)

Özgecim karlıdereye kadar gelmene gerek yok sen üsküdara geç ben seni gelip alırım sapolsun benim kociş alıştı artık şöförlüğe :)
eheheheh
tamam canikom hihoyyyt
üsküdara geçerim ben eminönünden fln
ya da kadıköyden minibüsle hihoyyyt

canlarım naber ya
işim çok ama az önce okudum hepsini

daemon cicim 1 ocak da ben seni arar
haber veririm eşimin benle bir işi yoksa gelirim
ukla da geliyo galiba zeynep de darılmasın onu bir an unuttuk
komşum tabi sende gel çok seviniriz
hatta daemon canım eşin evde filan olursa
bana da gelebilirisiniz fark etmez benim için
sizleri ağırlamak beni mutlu eder

hatta 10 ocaktaki buluşmayı bile bizde yapabilirz şekerlerim

ay zeynep vallahımı kısss tamm sende gel ukla kuaforden komısyon ıste ıkı musterı buldum dıyekaydirigubbakcemile3
canım

tmm kız gelmeyen ne olsunnn

saol cnm benımmm

bende ısterım gocmen boregı ayy lısede bı arkadasımın annesı super yapardı her hafta bı tepsı yollar 4 kısı yerdıkk

kısss ben aradım ağdacıyı cumartesi saat 14.00 a randevu aldım kendime
komple ağda fiyatı 55 tl imiş gelirsen şimdi sanada alcak ben bıyık,kaş,özel bölge için aldım sadece

bızde yapalım kuslarımm hem bız bu tarfta daha kalabalıgız sen acık uzak kalıyosun ya sen bıze gel benım kocısı evden atarız onemlı degıl zaten oda bole bısey arıyodu benzınlı oyuncak arabası var onu surmeye gıder ben evde yalnız kalmayım ıdye benıde surukluyo pesınden ben gıtmeyınce o da gıtmıyo yalnız kalcam dıye gıdıp rahat rahat oynar oyuncagıyla

efet guzel olrdu bi izmir buluşması ama izmirdekılerdn ses yok:) ben herzaman varm böle bişeye ehehehehe ztn cok ızmırlıde yokyaaa sanrm

kısss ben aradım ağdacıyı cumartesi saat 14.00 a randevu aldım kendime
komple ağda fiyatı 55 tl imiş gelirsen şimdi sanada alcak ben bıyık,kaş,özel bölge için aldım sadece

banada ozel bolge ıcın al canım backlarımda dah atam ckmamıs onu sonrada hallederım onemlı olan ozel bolge. zeynepte gelmek ıstıyo galıba.. ama saatı bıraz daha erkene allaım uzun surer ayrı ayrı gelmeyelım sende gec kalma aksama sonra zeyneeeeeeppppppppppppp gelıcekmısın kusmmmm

kızlarr canım nasılll patatesli börek istio anlatamamm ama hamuru elde açılmış olcak patetesleri ince ince doğranmış ve çiğden olcak :) oyy eşime msj attım akşama yapiimda yiyelimmi ne dersin die Allah derim ne dicem dio kaydirigubbakcemile3 yanına bide ayrannn hmmm yemede yanında yatt akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…