kuşum bende oluyordu ama bu hafta çok şükür geçti benimkikızlar bişi sorcam şimdi siz böle iştahlısnz yıyosunz yaa doya doyaa ne guzel darısı basıma ama yedıkten sonra bi mide bulantısı böle geri cıkmaya yakn bir hıs ne bılm vs vs olmuyormuu sizde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglamak ıstıyrm
kızım orası izmir burada fiyatların uygun olduğu bir yer daha uçuklarda varda sölemeyeyim şimdii
ehehehehÖzgecim karlıdereye kadar gelmene gerek yok sen üsküdara geç ben seni gelip alırım sapolsun benim kociş alıştı artık şöförlüğe :)
hee zeynepede soralım uklacım oda komsumuz o da gelsın tabı musaıt olursa ama kayboldu yıne esrarengız komsumm
daemon ve uklacım bende karlı derecaddesininde güventıpmerkezi vardı ya (sanırım kapandı) onun yanından girip tekrar yan yola çıkıp birazdaha ilerleyince o tarafta oturuyorum. Şu berber olayına benide dahil edin ödüm kopuyor valla
elhamraaa ve günesim ben size izmir buluşması ayarlayın 27. haftamdan önce kesin gelirim demiştim hala bi harakete geçmediniz mi ???
Özgecim karlıdereye kadar gelmene gerek yok sen üsküdara geç ben seni gelip alırım sapolsun benim kociş alıştı artık şöförlüğe :)
kaybolmadım yaaa aptal müşteriye reklamlarının nerede çıkacağını anlatıyordum
tmm kız gelmeyen ne olsunnn
saol cnm benımmm
bende ısterım gocmen boregı ayy lısede bı arkadasımın annesı super yapardı her hafta bı tepsı yollar 4 kısı yerdıkk
:umursamaz:cokacimcoooksonra da ben daemon esmer ve uklayı çatlatırım
canlarım naber ya
işim çok ama az önce okudum hepsini
daemon cicim 1 ocak da ben seni arar
haber veririm eşimin benle bir işi yoksa gelirim
ukla da geliyo galiba zeynep de darılmasın onu bir an unuttuk
komşum tabi sende gel çok seviniriz
hatta daemon canım eşin evde filan olursa
bana da gelebilirisiniz fark etmez benim için
sizleri ağırlamak beni mutlu eder
hatta 10 ocaktaki buluşmayı bile bizde yapabilirz şekerlerim
evet evet gelsinnn....:CüvCüv:hee zeynepede soralım uklacım oda komsumuz o da gelsın tabı musaıt olursa ama kayboldu yıne esrarengız komsumm
daemon ve uklacım bende karlı derecaddesininde güventıpmerkezi vardı ya (sanırım kapandı) onun yanından girip tekrar yan yola çıkıp birazdaha ilerleyince o tarafta oturuyorum. Şu berber olayına benide dahil edin ödüm kopuyor valla
elhamraaa ve günesim ben size izmir buluşması ayarlayın 27. haftamdan önce kesin gelirim demiştim hala bi harakete geçmediniz mi ???
Özgecim karlıdereye kadar gelmene gerek yok sen üsküdara geç ben seni gelip alırım sapolsun benim kociş alıştı artık şöförlüğe :)
sabrediyom zaten hayatım..
bakalım ne cıkacak tombaladan..
eşim ona kupili ya da pikulu diyo..
ay o ne be diyenlere de
kukulu ya da pipili, bilmiyoruz ya o yuzden ikisinin karışımını söylüyorum diyo kaydirigubbakcemile3
ay delirtcek beni bu adam kaydirigubbakcemile3
:1rolleyes::roflol::roflol:tam bulmuş işte
kısss ben aradım ağdacıyı cumartesi saat 14.00 a randevu aldım kendime
komple ağda fiyatı 55 tl imiş gelirsen şimdi sanada alcak ben bıyık,kaş,özel bölge için aldım sadece
olur valla bana uyar ben kendime randevu aldımm işte c.tesi saat 14.00 de
komple ağdada 55 miş gelirseniz sizede alayım ok lerseniz kesin yanii
alooo merhaba dedim aşkolsun ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?