hıııı iyi bidahaki ne ozaman senide katarız yanımızaaa ozaman yanında oluruz korkma tutarız kollarındannn:roflol:benim cumartesi 14 de diş çekimim varbirdahakine gelirim artık. Saat 13 de dolgularım yapılacak 14 dede bir cerrah tarafından dişim çekilecek ben bu cumartesi iptalim yani
16 haftalık
hımm dıscın nerde uzakmı kalıyosun dıscıden once alırdı senı aslında ama sen bılırsın tabı
aaaah ah bende öyle ama göstermiyo benim sıpa kıymetlisini
hıııı iyi bidahaki ne ozaman senide katarız yanımızaaa ozaman yanında oluruz korkma tutarız kollarındannn:roflol:
hıııı iyi bidahaki ne ozaman senide katarız yanımızaaa ozaman yanında oluruz korkma tutarız kollarındannn:roflol:
hangi patikler benim aldııklarım mı canımkızlar ya o aldığınız patikleri kaaç aylık alıyosunuz 0-3 mü bende istiyorum almakda
sağol şekerim :)
Bu arada benim sorunlu müşteriler birdi iki oldu allahım sabır ver yaaaaaaaaaa
kızlar şimdi ne alaka diceniz biliyorum ama geçen gün bişi öğrendim du anlatim:bebişko odalarını nasıl boyuyolarmış biliyomusunuz?mesela pembe boya aldık içine bi ton koyusu saç simi atıyoruz ve odayı boyuyoruz,pırrrıl pırıl,çok süslü oluyomuş
saat 14.00 de senide aldırıyprum çinkü özel bölgeyi alması 15 dk felan sürüyo canımmtmm canım o zamn cumartesı gıdıyoruz zaten benım ısım uzun surmez heralde sneınkıde oyle sen ayarla saatını bana haber ver
kızlar şimdi ne alaka diceniz biliyorum ama geçen gün bişi öğrendim du anlatim:bebişko odalarını nasıl boyuyolarmış biliyomusunuz?mesela pembe boya aldık içine bi ton koyusu saç simi atıyoruz ve odayı boyuyoruz,pırrrıl pırıl,çok süslü oluyomuş
yemeğe gidiyorummm
hadın ben cıkıyom öptum guzel haberle donerım inş:a015:
hangi patikler benim aldııklarım mı canım
eğer öyleyse onlar 3-6 aylık.. daha küçüğü yoktu.. büyük biraz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?