2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim cumartesi 14 de diş çekimim var birdahakine gelirim artık. Saat 13 de dolgularım yapılacak 14 dede bir cerrah tarafından dişim çekilecek ben bu cumartesi iptalim yani
hıııı iyi bidahaki ne ozaman senide katarız yanımızaaa ozaman yanında oluruz korkma tutarız kollarındannn:roflol:

hıııı iyi bidahaki ne ozaman senide katarız yanımızaaa ozaman yanında oluruz korkma tutarız kollarındannn:roflol:

tmm canım o zamn cumartesı gıdıyoruz zaten benım ısım uzun surmez heralde sneınkıde oyle sen ayarla saatını bana haber ver

kızlar ya o aldığınız patikleri kaaç aylık alıyosunuz 0-3 mü bende istiyorum almakda
hangi patikler benim aldııklarım mı canım
eğer öyleyse onlar 3-6 aylık.. daha küçüğü yoktu.. büyük biraz yani..

kızlar şimdi ne alaka diceniz biliyorum ama geçen gün bişi öğrendim du anlatim:bebişko odalarını nasıl boyuyolarmış biliyomusunuz?mesela pembe boya aldık içine bi ton koyusu saç simi atıyoruz ve odayı boyuyoruz,pırrrıl pırıl,çok süslü oluyomuş

hımm mantıklıı CADIARZU

tmm canım o zamn cumartesı gıdıyoruz zaten benım ısım uzun surmez heralde sneınkıde oyle sen ayarla saatını bana haber ver
saat 14.00 de senide aldırıyprum çinkü özel bölgeyi alması 15 dk felan sürüyo canımm

hadın ben cıkıyom öptum guzel haberle donerım inş:a015:

hmmm CADIARZU

Selam kızlar kaç gündür sizden uzak kaldım, işten başımı kaldıramaz oldum , geçmişe de dalmaya gözüm almıyor, inşallah herkes iiidir (anneler ve kızancıkları). Ne var ne yok yeni eski?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…