2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
efet guzel olrdu bi izmir buluşması ama izmirdekılerdn ses yok:) ben herzaman varm böle bişeye ehehehehe ztn cok ızmırlıde yokyaaa sanrm

hadi hadi yapalım banane vallahihoyyyt

zaten hepsı bole sne yorulma ben yaparım dıyen yokkk

ben dün anneciğime sipariş vermiştim yapmıştı canım benim..
kalanı da bana verdi.. sabah kahvaltı için getirdim ben de yedim cokacimcoook

kızlar bebişim acıkmış yemege gidiyoruzzz bizzzzzzzz cok kayntmaynn yaaa okumktn yetısemyrmmmmm

gunaydın kızlar bugun doktora gıdıyorum 3lü test için acaba acmı gıdılıyo bı fıkrınız varmı

iyi ozaman saat söyleyin ona göre değiştireyim benn
zeynep geliyonmu kesin bacımmm

ben öyle doya doya yiyemiyorum canım. çıkarıyorum çıkarmasamda miğdem bulanıyo

gunaydın kızlar bugun doktora gıdıyorum 3lü test için acaba acmı gıdılıyo bı fıkrınız varmı
anaa bu saatte gunaydın ıdyo bıde bısey yememıs hala cık cık cıkkklava:
tok karnına gıtmende bı sakınca yok canımmm

iyi ozaman saat söyleyin ona göre değiştireyim benn
zeynep geliyonmu kesin bacımmm

bılmıyorumkı kusum du bakalım eynep gelır sımd sorunlu musterısıyle ugrasıyodu..
ZEYYYYYYYYNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEPPPPPPPPPPPPPPPPP

yenı kalktım yawwww sızın gıbı calışmıyomkı ben kızlar inşallah bugun cınsıyet bellı olucak

benim cumartesi 14 de diş çekimim var birdahakine gelirim artık. Saat 13 de dolgularım yapılacak 14 dede bir cerrah tarafından dişim çekilecek ben bu cumartesi iptalim yani

benim cumartesi 14 de diş çekimim var birdahakine gelirim artık. Saat 13 de dolgularım yapılacak 14 dede bir cerrah tarafından dişim çekilecek ben bu cumartesi iptalim yani

hımm dıscın nerde uzakmı kalıyosun dıscıden once alırdı senı aslında ama sen bılırsın tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…