efet guzel olrdu bi izmir buluşması ama izmirdekılerdn ses yok:) ben herzaman varm böle bişeye ehehehehe ztn cok ızmırlıde yokyaaasanrm
kızlarr canım nasılll patatesli börek istio anlatamamm ama hamuru elde açılmış olcak patetesleri ince ince doğranmış ve çiğden olcak :) oyy eşime msj attım akşama yapiimda yiyelimmi ne dersin die Allah derim ne dicem dio kaydirigubbakcemile3 yanına bide ayrannn hmmm yemede yanında yatt akannehir
selam canımmmmmmmmmmmmma.s.alooo merhaba dedim aşkolsun ....
hadi hadi yapalım banane vallahihoyyyt
ben dün anneciğime sipariş vermiştim yapmıştı canım benim..kızlarr canım nasılll patatesli börek istio anlatamamm ama hamuru elde açılmış olcak patetesleri ince ince doğranmış ve çiğden olcak :) oyy eşime msj attım akşama yapiimda yiyelimmi ne dersin die Allah derim ne dicem dio kaydirigubbakcemile3 yanına bide ayrannn hmmm yemede yanında yatt akannehir
kızlar bebişim acıkmış yemege gidiyoruzzz bizzzzzzzz cok kayntmaynn yaaa okumktn yetısemyrmmmmm
banada ozel bolge ıcın al canım backlarımda dah atam ckmamıs onu sonrada hallederım onemlı olan ozel bolge. zeynepte gelmek ıstıyo galıba.. ama saatı bıraz daha erkene allaım uzun surer ayrı ayrı gelmeyelım sende gec kalma aksama sonra zeyneeeeeeppppppppppppp gelıcekmısın kusmmmm
kızlar bişi sorcam şimdi siz böle iştahlısnz yıyosunz yaa doya doyaa ne guzel darısı basıma ama yedıkten sonra bi mide bulantısı böle geri cıkmaya yakn bir hıs ne bılm vs vs olmuyormuu sizde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aglamak ıstıyrm
anaa bu saatte gunaydın ıdyo bıde bısey yememıs hala cık cık cıkkgunaydın kızlar bugun doktora gıdıyorum 3lü test için acaba acmı gıdılıyo bı fıkrınız varmı
kızlar bebişim acıkmış yemege gidiyoruzzz bizzzzzzzz cok kayntmaynn yaaa okumktn yetısemyrmmmmm
gunaydın kızlar bugun doktora gıdıyorum 3lü test için acaba acmı gıdılıyo bı fıkrınız varmı
iyi ozaman saat söyleyin ona göre değiştireyim benn
zeynep geliyonmu kesin bacımmm
banada ozel bolge ıcın al canım backlarımda dah atam ckmamıs onu sonrada hallederım onemlı olan ozel bolge. zeynepte gelmek ıstıyo galıba.. ama saatı bıraz daha erkene allaım uzun surer ayrı ayrı gelmeyelım sende gec kalma aksama sonra zeyneeeeeeppppppppppppp gelıcekmısın kusmmmm
yenı kalktım yawwww sızın gıbı calışmıyomkı ben kızlar inşallah bugun cınsıyet bellı olucak
kaç haftalıktı senin canım
gunaydın kızlar bugun doktora gıdıyorum 3lü test için acaba acmı gıdılıyo bı fıkrınız varmı
benim cumartesi 14 de diş çekimim varbirdahakine gelirim artık. Saat 13 de dolgularım yapılacak 14 dede bir cerrah tarafından dişim çekilecek ben bu cumartesi iptalim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?